Love Islandin Luca Bish flirttailee Gemma Owenin kanssa, kun he järjestävät yhtenäisen näytelmän jälleennäkemistä varten

Julkkisuutiset

Horoskooppi Huomenna

Rakkauden saari kakkosia Luca Bish ja Gemma Owen esitteli yhtenäisen esityksen, kun he matkustivat yhdessä kuvaamaan torstai-illan jälleennäkemistä ennen sen esitystä sunnuntaina.



Pari, joka jäi paitsi 50 000 punnan palkinnosta voittajille Davide Sanclimenti ja Ekin-Su Cülcüoğlu Maanantaina molemmat näyttivät glamilta mustilta matkalla Gemman luona Instagram tarinoita.



'Kuinka hyvältä hän näyttää hiuksensa tuolla tavalla?' kysyi Luca, ennen kuin Gemma virnisti poseeraaessaan kameralle.



kuinka Heath ledger kuoli

Aiemmin illalla 19-vuotias Gemma oli kutsunut 1,6 miljoonaa seuraajaansa äänestämään tarinastaan, kuinka hänen tulisi pukeutua hiuksiinsa.

Pariskunta laskeutui eilen Lontoon Stanstedin lentokentälle finalistitovereidensa kanssa perhe ja ystävät toivottavat tervetulleeksi - mutta hänen jalkapalloilijansa isä Michael Owenia ei näkynyt missään.

  Pari näytti asettuvan yhtenäiseen rintamaan
Pari näytti asettuvan yhtenäiseen rintamaan ( Kuva: gemowen_1 /Instagram)
  Gemma ja Luca näyttivät rentoutuneilta matkalla kohti tapaamista
Gemma ja Luca näyttivät rentoutuneilta matkalla kohti tapaamista ( Kuva: gemowen_1 /Instagram)

Davide ja Ekin-Su ovat myös siirtyneet sosiaaliseen mediaan ja julkaisseet kuvan siitä, mikä näyttää olevan ITV green room, odottaen hermostuneena näkevänsä muut ennen esitystä.



Toinen kilpailija - Adam Collard - vaikutti olevan hyvällä tuulella, kun hänen nähtiin jakavan taksin kumppanin ja ensihoitajan kanssa Paige Thorne matkalla studioihin - mahdollisesti kuultuaan, että kilpailija Jacques O'Neill on aikonut tyrmätä esityksen.

tom jonesin vaimo melinda trenchard

Eräs lähde kertoi Aurinko : 'Kaikki kokoontuvat isoihin juhliin tänä iltana Lontoossa. ITV on majoittanut kaikki hotelliin, joten kenenkään ei tarvitse jäädä paitsi.



  Voittajat Ekin-Su ja Davide saapuivat ensimmäisinä
Voittajat Ekin-Su ja Davide saapuivat ensimmäisinä ( Kuva: ITV/REX/Shutterstock)

'Valitettavasti Jacques on päättänyt, että hän ei vain ole vielä valmis tapaamaan Paigea eikä varsinkaan Adamin kanssa.

'Hän on tehnyt päätöksen odottaa sopivampaa hetkeä keskustellakseen hänen kanssaan uudelleen kaiken kokemansa jälkeen.'

Katsojat voivat tällä välin viettää vielä yhden draama-illan, kun yksi kilpailija lupasi aiheuttaa ongelmia jälleennäkemisessä.

gaz beadle ja emma mcvey

talon rakkauden tähti George Tasker kiusoitti suunnitelman heittää avaimella onnellisen parin väliin suorassa lähetyksessä muiden pommien kanssa. Mollie Salmon ja Samuel Agbiji.

  Myös Adam ja Paige ovat paikalla
Myös Adam ja Paige ovat paikalla ( Kuva: ITV/REX/Shutterstock)

Ennen finaalia kuvatussa pätkässä Mollie keskusteli siitä, kenen hän toivoi voittavan show'n, sanoen olevansa fanien suosikkien Ekin-Sun ja Daviden takana.

Mutta George vastasi sitten: 'He voittavat ja sitten hajaan heidät tapaamisessa.'

Vuoden 2022 Love Islandin jälleennäkeminen -jakso esitetään sunnuntaina 7. elokuuta ITV2:lla.

miehiä, joilla on isot tahdot

Katso Myös: