Hanki Samsung Galaxy S10 -puhelinsuunnitelma ja ilmainen Galaxy -kello - mutta sopimus päättyy pian

Samsungin Galaksi

Horoskooppi Huomenna

Ota uusi Samsung Galaxy -puhelin ja saat ilmaisen kellon(Kuva: REUTERS)



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lisätietoja



Jos aiot päivittää ja harkitset Samsung Galaxy S10 -puhelimen päivittämistä, voit ostaa uuden puhelimesi 160 euron arvoisen ilmaisen Samsung -kellon ... Mutta vain seuraavan 24 tunnin ajan.



miljoonien eurojen perjantain tulokset

Mobile.co.uk tarjoaa hämmästyttävän arvokaupan valitut Samsung Galaxy S10 -sopimukset keskiviikkona 29. tammikuuta klo 16.30 asti.

Halvin sopimus, joka on saatavana Dixons Carphone Groupiin kuuluvalta matkapuhelinliikkeeltä 24 puntaa kuukaudessa 175 euron ennakkomaksulla joka sisältää 5 Gt dataa Vodafone -verkossa. 24 kuukauden sopimuksen kokonaiskustannukset ovat 751 puntaa.

Jos haluat lunastaa ilmaisen Galaxy Watch Active -laitteen, ostajan, joka on ostanut uuden puhelimen, on käytävä tämä Samsungin sivusto ja täytä online -hakulomake ostotodistuksen kanssa.



Galaxy Watch Active -laitteessa on sisäänrakennettu sykemittari, aktiivisuusmittari, sisäänrakennettu GPS ja se on täysin integroitu Samsung Health -sovellukseen, joten käyttäjät voivat saada 360-näkymän päivittäisestä kuntoilustaan ​​napauttamalla näyttöä. pysyvät saumattomasti yhteydessä matkapuhelimeensa.

Samsung Galaxy Watch (Kuva: Shivali Best)



Mitä suunnitelmia sopimukseen sisältyy?

Samsung Galaxy S10 -sarjan puhelimet ovat viimeisin luuri Galaxy -puhelinvalikoimasta ja tarjoavat joitakin parhaista käytettävissä olevista ominaisuuksista - ja se on helposti yksi vuoden 2019 suosituimmista älypuhelimista.

Puhelimen käyttäjillä on kolme hieman erilaista versiota - S10e, S10 ja S10 Plus. S10e on joukosta halvin, ja siinä on sama korkealaatuinen kolmoislinssi-kamera kuin kahdessa muussa, mutta siinä ei ole näytön sormenjälkitunnistinta eikä se ole partakoneen ohut. S10+: ssa on myös suurempi näyttö kaikille, jotka rakastavat suurempia luureja, suoratoistaa elokuvia ja TV -ohjelmia.

michael schumacher nyt kuva

Aiemmin tässä kuussa Samsung kiusasi faneja yksityiskohdilla vuotuisesta Unpacked -tapahtumastaan, jossa se esittelee uusia puhelimia, jotka on määrä julkaista markkinoille myöhemmin tänä vuonna.

Monet alan sisäpiiriläiset ovat jo alkaneet spekuloida, että tapahtuma voisi julkistaa uuden Galaxy S11 -älypuhelimen vuodelle 2020.

Tapahtuma järjestetään San Franciscossa klo 19.00 GMT tiistaina 11. helmikuuta.

Katso Myös: