Ferris Buellerin innoittama Grand Designs -talo myynnissä - mutta seinät pitävät traagisen tarinan

Outoja Uutisia

Horoskooppi Huomenna

Jos viritit kanavalle 4 keskiviikkoiltana (22. heinäkuuta), olet ehkä nähnyt melko mielenkiintoisen rakenteen Grand Designsin toistuvassa jaksossa.



Vuodesta 2018 peräisin olevassa jaksossa esitetään Mawgan Porthiin, Cornwalliin rakennettava kiinteistö, joka sai inspiraationsa vuoden 1986 elokuvasta Ferris Bueller's Day Off.



Valmis koti näyttää ainutlaatuiselta - mutta sen takana on myös ainutlaatuinen ja sydäntäsärkevä tarina, raportoi Cornwall Live.



Jakson aikana katsojat viedään vuoristoradalle, kun he katsovat projektin aiheuttavan suurta stressiä kaikille asianosaisille - ja yksi rakentajista kuolee traagisesti ennen kuin hän voi nähdä työnsä valmiit ponnistelut.

Ainutlaatuinen kiinteistö on markkinoilla (Kuva: Channel 4/Boundless)

Harry ja Briony Anscombe olivat pariskunta, jolla oli visioita luoda samanlainen rakenne kuin James Speyerin Ben Rose Housessa Ferris Buellerissa - vaikka hän ei ollut koskaan nähnyt varsinaista taloa.



alice arnold clare kaljuuntuva

Esittelijä Kevin McCloud vietti aikaa parin kanssa oppiakseen, kuinka he olivat muuttaneet pois Lontoosta 18 kuukautta aikaisemmin ja halusivat nyt luopua juuristaan ​​Cornwallissa ja rakentaa unelma -tyynyn.

Projekti, joka toteutettiin entisen maitotilan paikalla, kesti kauemmin kuin he toivoivat ja joukkue päätyi pelaamaan useita pelejä.



Yksi iso isku tuli jakson alussa, kun McCloud paljasti, että heidän 400 000 punnan budjetinsa ei antaisi heille oikeaa kopiota elokuvateatterista - heidän on kaksinkertaistettava rahansa, jos he todella halusivat.

He halusivat rakentaa kodin innoittamana Ferris Buellerin vapaapäivän kodista (Kuva: Tuntematon)

vauva pitkät hiukset

Harry ja Briony Anscombe Grand Designsista (Kuva: Channel 4/Boundless)

Tästä huolimatta Harry ja rakentajat Ken ja Mark päättivät jatkaa ja tehdä joitain muutoksia suunnitelmaan, mikä tarkoittaa, että lopputulos ei olisi aivan sama kuin talo, jonka Ferrari kuuluisasti kaatui ikkunoista.

Takaiskut kuitenkin jatkuivat, ja idän peto aiheutti heille ongelmia ja väärä mittaus asetti aikataulunsa viikkoja taaksepäin.

Mutta pahin oli vielä edessä.

Rakennustöiden jatkuessa tiimi saapui eräänä aamuna paikalle havaitsemaan, että yksi rakentajista Ken Pearce oli kuollut yhtäkkiä unessaan.

'Hän oli aina niin kärsivällinen meitä kohtaan, kysyimme tyhmiä kysymyksiä joka päivä, ja hän sietäisi sen ja opetti meitä viehättävällä Cornish -tavalla', Harry sanoi.

'Hän ei ollut vain rakentaja; hän oli myös perheen ystävä. '

Kenin muistokivi sijoitettiin talon ulkopuolelle (Kuva: Channel 4/Boundless)

Neljätoista kuukautta sen aloittamisen jälkeen Natural Bridges -niminen talo valmistui ja rakennuksen ulkopuolelle asennettiin muistokivi, jossa oli teksti 'Built 2018, Ken Pearce'.

Valmiissa rakennuksessa oli joitain havaittavia eroja Ferris Bueller -talosta - ilmeisin niistä on, että se on valmistettu vähemmän lasista ja sen sijaan on enemmän seiniä Siperian lehtikuusi.

Se on myös suurempi kuin elokuvan koti.

parhaat Android-sovellukset 2016 uk

Koko projekti palautti parin lopulta takaisin 510 000 puntaa, mutta he pitivät sitä ehdottomasti sen arvoisena.

Puhuessaan talosta Harry sanoi: 'Speyer oli puhdasta lasia ja ehkä hieman epäkäytännöllistä, mutta se inspiroi meitä, ja tämä on meidän versio.'

Jos pidät Natural Bridgesin ulkoasusta, olet onnekas, koska kiinteistö on tällä hetkellä myynnissä.

Grand Designs -talo on markkinoilla huikea 1,8 miljoonaa puntaa.

Sillä hinnalla saat kodin, joka ei ole mikään muu, joka sijaitsee 5 hehtaarin syrjäisellä metsäalueella ja täydellisesti kävelyetäisyydellä rannikosta.

Onko sinulla tarina jakaa? Haluamme kuulla kaiken siitä. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen yourNEWSAM@NEWSAM.co.uk

Katso Myös: