Grand National 2021 -tulokset: Minella Times ja Rachael Blackmore historiallisessa voitossa

Kilparatsastus

Horoskooppi Huomenna

Grand National: suuren rodun kuuluisat voittajat

Avaintapahtumat

Rachael Blackmore teki historiaa tullessaan ensimmäinen naispuolinen kuski, joka voitti Randox Grand Nationalin.



31-vuotias, joka kruunattiin huippuratsastajaksi Cheltenhamin festivaaleilla muutama viikko sitten, nousi Aintree-valtaistuimelle voitolla Minella Timesissa (11-1).



Kahdeksanvuotiaan valmensi Henry de Bromhead, joka voitti myös tämän kauden Cheltenham Gold Cupin.



Hänen 100-1 ulkopuolinen Balko Des Flos sijoittui toiseksi, kun taas hyvä pari Any Second Now (15-2) ja Burrows Saint (9-1) olivat kolmanneksi ja neljänneksi.

Minella Times oli johtoasemassa viimeisen aidan yli ja Blackmore pyysi häntä sinetöimään voiton kuuluisasta sisäänpääsystä.

Ylittäessään kuuden ja puolen pituisen viivan edestä hevonen voitti yhteyksiä ja omistaja JP McManus sai 375 000 punnan ensimmäisen palkinnon.



Seuraa Aintreen päivityksiä alla olevasta live -blogistamme ...

21:24 Melissa Jones

Tässä kaikki tältä erää

Kiitos, että seuraat live -blogiamme tänään.



Toivomme, että pidit Grand Nationalista - ja ehkä voitit myös vetoja!

Allekirjoitamme kuvan suurista kisan voittajistamme, jotka jäähtyvät sankarillisuutensa jälkeen.

Hyvää iltaa ja liity pian uudelleen.

(Kuva: PA)

mike ja megan mckenna
21:22 Melissa Jones

Lääkärit tarkastivat Jockey Bryony Frostin

Valmentaja Paul Nicholls sanoi, että Frost kärsi aivotärähdyksestä sen jälkeen, kun hän putosi Yala Enkistä Grand Nationalissa.

Ratsastajan perhe sanoi, että hän pysyy sairaalassa yön yli.

Tässä on päivitys.

20:39 Melissa Jones

Blackmore on Irlanti ylpeä

20:31 Melissa Jones

Hyvä päivä lyöjille

Suosikit voittivat lauantaina Aintreen viisi ensimmäistä kilpailua.

Paul Binfield Paddy Powerista sanoi, että Grand National oli parempi tulos vedonvälittäjille.

Rachael oli runoudessa liikkeellä historian tekemisessä, kun hänestä tuli ensimmäinen nainen, joka voitti maailman kuuluisimman estepisteen, mutta odotettu valtava uhkapeli ja voitto, joita olimme todella pelänneet, eivät toteutuneet ja kilpailu päättyi tasapeliin vedonlyöjien ja vedonvälittäjien välillä maksoimme kuusi paikkaa parhailla kertoimilla, mikä lisäsi 1 miljoonan punnan voiton.

20:28 Melissa Jones

Raportti luottamusmiehiltä

Heidän Grand National -kilpailun jälkeinen arviointi, raportoitu British Horseracing Authorityn kautta:

Tarkasteltuaan väärän lähdön tallenteita aloittelijat olivat vakuuttuneita siitä, ettei ratsastajia pitäisi ilmoittaa aloitusmenettelyjen rikkomisesta.

Kilpailun jälkeen Richie McLernon kertoi, että ylös vedetty KIMBERLITE CANDY ei koskaan matkustanut.

Richard Hobson kertoi, että hyvästä pehmeään meneminen oli liian nopeaa LORD DU MESNILille, joka vedettiin ylös.

Tom Scudamore kertoi, että ylös vedetty CLOTH CAP heikkeni nopeasti ja Jonjo O’Neill kertoi, että CLOTH CAP teki hengitysääntä.

20:13 Melissa Jones

Kaikki hyvin Robbie Powerin kanssa

Virta katkesi Magic Of Lightilta neljännessä aidassa.

Hän antoi faneille tämän päivityksen sosiaalisen median kautta:

20:11 AVAINTAPAHTUMA

RECAP: Grand National -tulos

1-2-3-4-5:

1. Minella Times 11-1

2. Balko Des Flos 100-1

3. Mikä tahansa nyt 15-2

4. Burrows Saint 9-1

5. Farclas 16-1

Katso täältä, missä muut juoksijat päättyivät.

20:05 Melissa Jones

Grand National Festival päättyy

Jockey Clubin Luoteis -alueen johtaja Dickon White kehui Rachael Blackmorea, joka auttoi kirjoittamaan uuden luvun urheiluhistoriasta, kun verho laski ensimmäistä kertaa ilman katsojia järjestetyssä Randox Grand Nationalissa.

Aintreen kolmen päivän spektaakkeli peruttiin vuonna 2020 COVID-19-pandemian vuoksi.

Tapahtuma saattoi kuitenkin järjestää tänä vuonna, vaikka ilman 150 000 ihmistä, joita se yleensä houkuttelee.

Jopa kuusi omistajaa hevosta kohti saivat osallistua kilparadan keltaiseen vyöhykkeeseen, jossa vihreän vyöhykkeen jäljellä olivat kuskit, kouluttajat, vakaa henkilökunta, kilpailuvirkailijat, välttämätön kilparadan henkilökunta ja rajoitettu määrä mediaa.

Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa virittivät televisiosta nähdäkseen Blackmoren ja Minella Timesin voittavan Randox Grand Nationalin.

Rachael Blackmoren ratsastama Minella Times (oikealla) tyhjentää viimeisen ennen vuoden 2021 Randox Grand Nationalin voittoa(Kuva: PA)

Randox Grand National Festival on tarjonnut kolme päivää erinomaista kilpaurheilua, ja maailman suurin estejuoksukirjoitus on jälleen yksi luku urheiluhistoriasta, kiitos Rachael Blackmoren ja Minella Timesin, White sanoi.

Ensimmäisenä päivänä nähtiin Sir Alex Fergusonin Merseysiden diskantti ja tilaisuus juhlia terveyspalveluamme Liverpoolin NHS -päivän kanssa.

Eilen Aintree osallistui kunnioitukseen prinssi Philipille, Edinburghin herttualle, surullisen uutisen jälkeen. Ajatuksemme ovat edelleen hänen majesteettinsa kuningattaren ja kuninkaallisen perheen kanssa.

On ollut myös huolestuttava viikko ilman edesmennyttä entistä puheenjohtajaamme Rose Patersonia, jota olemme tänään kunnioittaneet Aintree -legendana.

Olen äärimmäisen ylpeä koko tiimistä täällä ja haluaisin kiittää erityisesti Sulekha Varmaa, joka on juuri valvonut ensimmäistä Grand Nationalia kurssin virkailijana.

Hänen ja hänen tiiminsä ponnistelut palkittiin tänään, kun näimme Randox Grand Nationalin antavan hetken yhtä merkittävän hetken, koska se ajettiin ensimmäisen kerran vuonna 1839. Epäilemättä puhumme tämän vaalitun rodun uusimisesta 2021 vuosien ajan tulla.

Vaikka olisimme halunneet, että kilpa -fanit ja Liverpoolin ihmiset olisivat olleet täällä todistamassa tällaista uskomatonta urheilullista saavutusta, olemme olleet iloisia voidessamme toivottaa omistajat takaisin kurssille.

Odotamme innolla kilpaurheilijoiden paluuta, ainakin 10 000 paikallista NHS -henkilökuntaa ensi vuonna.

19:55 Melissa Jones

Blaklion -joukkue ilahtui kuudennesta sijastään

19:34 Melissa Jones

Katie Walsh kiittää Rachael Blackmorea

Walshilla oli aiemmin ennätys naisratsastajan parhaasta viimeistelystä Grand Nationalissa.

Hän oli kolmas Seabassilla vuonna 2012.

Se on valtava ', hän sanoi.

Se on ensimmäinen nainen, joka voitti Nationalin. Se on historiaa, mutta luulen, että tämä on tullut ajan myötä. Viimeisen parin vuoden aikana Nationalissa on ratsastanut enemmän naisia.

Siinä ratsasti ehkä kaksi tai kolme naista ja loput olivat miehiä, joten he olivat aina todella ylimääräisiä, joten kaikki tapahtui tänään - kaikki toimi, kaikki napsautti.

Tämä on maailman katsotuin kilpailu, on ihmisiä, jotka tulevat kuulemaan tästä kaikkialla maailmassa, ja se on loistava hevosurheiluun ja olen iloinen Rachaelista.

Hän inspiroi mies- ja naispuolisia kuskeja ja inspiroi. Tulos ei olisi voinut olla parempi. ''

19:27 Melissa Jones

Kangaslakki palaa tallilleen

Sen ei pitänyt olla 11-2-kisan suosikki, koska kuski Tom Scudamore veti hänet ylös 28. aidalla.

Valmentaja Jonjo O & apillo Neill sanoi:

Tom (Scudamore) sanoi menevänsä pois suurenmoisena ja hän alkoi vain gurgling hieman, ja hän teki oikein ja veti hänet ylös. Hänellä oli upea juoksu ja kaikki meni hienosti, sitten hän pysähtyi.

Tarkistamme hänet, mutta katsomme hänen tuulensa. Tom sanoi vain, että hänestä tuli hitaampi ja hitaampi, mutta hän teki oikein.

19:21 Melissa Jones

Mikä tulos

John Nallen opetti Minella Timesia ja vuoden 2021 Gold Cup -voittajaa Minella Indoa pisteestä pisteeseen, jossa he aloittivat uransa.

Se on kaksinkertainen.

19.05 Melissa Jones

Grand Nationalin suorittaneiden kuskien reaktio

Näkymät kilpailijoilta, jotka päättivät kilpailun voittajan Minella Timesin takana:

Aidan Coleman, Balko Des Flos (2toinen): En voisi olla onnellisempi hänen kanssaan. Hän oli super. Hän hyppäsi loistavasti ja matkusti siihen todella hyvin. Hän teki kaiken oikein, mutta ei vain voittanut. Kaikki kunnia hänelle. '

Mark Walsh, Mikä tahansa nyt (3rd): Hän oli hyvin onnekas, hän melkein pudotettiin viimeisellä kolmannella ja hän on onnistunut hienosti kolmanneksi.

Patrick Mullins, Burrows Saint (4th): Minulla oli fantastinen pyörähdys ja hän teki kaiken oikein. Saimme ihanan asennon ja hän hyppäsi upeasti. Juttelin Rachaelin (Blackmore) kanssa, joka oli menossa katsomoiden ohi, ja olimme molemmat erittäin tyytyväisiä siihen, missä olimme. Olimme vierekkäin koko matkan, ja yritin päästä hänen saappailleen ja saada johdon häneltä, mutta toiseksi viimeiseksi en vain voinut mennä hänen kanssaan. Hän oli hyvin väsynyt eikä ehkä jäänyt, mutta se oli melkein täydellinen matka.

Vuoden 2021 Grand National voitti Minella Times(Kuva: PA)

Jack Kennedy, Farclas (viides): Olin täysin tyytyväinen häneen. Hän hyppäsi ja matkusti hienosti, mutta luultavasti vain ei nähnyt matkaa. Minulla oli loistava aika hänessä.

Harry Skelton, Blaklionissa (6th), sanoi: Hän antoi minulle loistavan pyörityksen. Hän vain ei pysy. Hänellä oli ilo ratsastaa, hänellä on suuri into kilpailla 12 -vuotiaana. Hän vain rakastaa peliä.

Sam Waley-Cohen, Jett (8th): Hän heräsi eloon. Hän hyppäsi ja matkusti niin hyvin, enkä halunnut rikkoa hänen rytmiään, joten annoin hänen vain pysyä siellä ja jatkaa hyppäämistä. Hän ei luultavasti päässyt tänään kotiin, mutta amatöörin oli hauskaa mennä tekemään se, hän huolehti minusta ja meillä oli hauskaa.

Sean O'Keefe, Cabaret Queen (9th): Hän juoksi hienosti ja hyppäsi super. Hän rakasti sitä ja oli vain vähän väsynyt. Hän juoksi erittäin hyvän kisan.

Kevin Sexton, Shattered Love (10th): Hän oli tasainen ensimmäisellä kierroksella ja me emme menneet minnekään, mutta hän hyppäsi loistavasti. Kierroksen jälkeen hän alkoi kiinnittyä muutamiin ja hän juoksi lopulta krakkausyksikön.

Jody McGarvey, Alpha Des Obeaux (11.): Minulla oli ihana juoksu ympäri ja vältin kaikki ongelmat. Hän hyppäsi erittäin hyvin, mutta hänellä ei ollut jalkoja saadakseni minut kotiin.

Gavin Sheehan, Hoganin korkeus (12th) Olin tarpeeksi eteenpäin missä olin. Poikani oli ehdoton ilo, hän rakasti hypätä noita aitoja. Hän hyppäsi aidalta aidalle ja hän oli hieman kauempana kuin olisin halunnut, mutta se oli vain ilo ratsastaa kyseisessä kisassa, enkä malta odottaa, että pääsen taas noiden aitojen yli Becherissä ja Seftonissa.

Tabitha Worsley, aliluutnantti (14th): Hän juoksee sokea. He menivät aina hieman liian nopeasti hänelle, mutta meillä oli ihana juoksu ympäri ja hän pysyi hyvin.

Brian Hayes, Conti -luokka (15th): Luokka Conti hyppäsi hienosti, matkusti ok alussa, mutta ei vain päässyt kotiin.

18:40 AVAINTAPAHTUMA

KUVISSA: Minella Times voittaa Grand Nationalin vuonna 2021

Rachael Blackmore voitti Grand Nationalin Minella Timesissa(Kuva: PA)

18:34 Melissa Jones

Lisää reaktiota Blackmorelta

Se on uskomatonta. Se on vain uskomatonta. Sain juuri niin uskomattoman läpikulkumatkan. Minella Times hyppäsi fantastisesti ja toi minut aidalta aidalle.

Minä vain matkustin ja hyppäsin kaikkialle. Toivon, että voisin antaa sinulle paremman katsauksen tapahtuneeseen. Minulla on kaunis kulku kaikkialla. Hän matkusti todella hyvin ja hyppäsi todella hyvin. Ajattelin hypätä kaksi ulos yrittäen pitää kiinni hieman, koska se on pitkä matka kotiin.

Hän oli vain uskomaton. Ratsastan kaikkia näitä hevosia Henry de Bromheadille, jolla oli siellä yksi tai kaksi. Minulla on suuri etu päästä noihin hevosiin. Iso kiitos myös JP McManusille. Hän on erittäin erikoinen hevonen. Ruby Walsh ja Katie Walsh Olen kysynyt heiltä molemmilta aiemmin ratsastamisesta täällä ja he puhuvat usein puoliympyrästä edessäsi ja minusta tuntui, että minulla oli sitä kaikkialla.

Juuri sitä tarvitset tällaisessa kilpailussa, tarvitset niin paljon onnea päästäksesi liikkumaan ilman, että kukaan muu ensin häiritsee. Tarvitset niin paljon mennäksesi oikein ja asiat menivät tänään oikein. Tunnen olevani uskomattoman onnekas. On uskomatonta, että olen niin innoissani.

18:33 AVAINTAPAHTUMA

KILPAILUN SEITSEMÄT TULOKSET: Knappers Hill voittaa Weatherbys nhstallions.co.uk Standard Open National Hunt Flat Race

Paul Nicholls ja hänen tyttärensä Megan ryhtyvät finaaliin Grand National -kortilla.

1-2-3:

1. Knappers Hill 8-1

laureline garcia bertaux

2. Pekingin ruusu 50-1

3. Stage Star 22-1

18:22 Melissa Jones

Uutisia Long Milestä ja Bryony Frostista

Grand Nationalille tuli surullinen jälkikirjoitus, koska yhteydet katosivat hevosen Long Mile.

Jockey Bryony Frost vietiin myös sairaalaan arvioitavaksi.

Tässä on päivitys.

18:19 Melissa Jones

Viimeinen kisa matkalla klo 6.20

Balco Coastal on Newsboyn vinkki.

18:05 Melissa Jones

Missä hevosesi päättyi?

Löydät koko tuloksen täältä.

Rachael Blackmoren ratsastama Minella Times (oikealla) tyhjentää viimeisen ennen vuoden 2021 Randox Grand Nationalin voittoa(Kuva: PA)

18: 03Melissa Jones

Irlantilaiset hevoset hallitsevat

Ensimmäiset VIISI hevosta koulutettiin Irlannissa.

Blaklion menestyi parhaiten briteistä kuudenneksi.

17:43 Melissa Jones

Blackmore tekee otsikoita

Odota nähdä hänen sankarillisuutensa lehtien etusivuilla huomenna.

17:42 Melissa Jones

Henry de Bromhead täynnä kiitosta Blackmorelle

Heillä oli niin hyvä Cheltenham - ja tänään on juuri nostanut kautensa aivan uudelle tasolle.

17:38 Melissa Jones

Rachael Blackmoren reaktio

Vuoden 2021 Cheltenham -festivaalin huippusokki on innoissaan maailman tunnetuimman kilpailun voittamisesta.

17:37 Melissa Jones

Yksi-kaksi Henry de Bromheadille

Irlannin huippuvalmentaja oli ensimmäinen ja toinen Cheltenhamin Gold Cupissa myös muutama viikko sitten.

Satu hänen tiimilleen.

Se on hämmästyttävää, olen vain niin onnekas, että haaveilet siitä '', hän sanoi.

17:32 AVAINTAPAHTUMA

TÄYSI TULOS: Randox Grand National

1. Minella Times 11-1

2. Balko Des Flos 100-1

3. Mikä tahansa nyt 15-2

4. Burrows Saint 9-1

5. Farclas 16-1

Klo 17.30 Melissa Jones

Newsboy vinkkaa voittajalle

NEWSAM Racingin vinkkaaja Newsboy valitsi Minella Timesin, lähetettiin vedonlyönnissä 11-1.

17:27 Melissa Jones

MINELLA TIMES VOITTAA SUUREN KANSALLISEN!

Rachael Blackmore on ensimmäinen naispuolinen kuski, joka voitti kisan.

Cheltenhamin kuningatar nousee Aintreen valtaistuimelle!

(Kuva: PA)

17:24 Melissa Jones

Kaksi aitaa jäljellä

Jett on suljettu pakkauksesta.

17:23 Melissa Jones

Hyvin miellyttävät hevoset hiipivät kiistelyyn

Kangaslakki on ollut siellä koko matkan.

Burrows Saint ja Minella Times ovat selvän johtajan takana.

Viisi aitaa jäljellä.

17:22 Melissa Jones

Herra Malarky vetäytyi ylös

Jett johtaa edelleen lähestyessään aitaa 19.

Milan Native on juuri tehnyt virheen.

Katso Myös: