Hasim Rahman Jr pyytää Jake Paulia järjestämään taistelun uudelleen painonpuutosta huolimatta

Nyrkkeily

Horoskooppi Huomenna

Hasim Rahman Jr on kertonut Jake Paulille, että hänen pitäisi 'antaa faneille mitä he haluavat' ja ajoittaa heidän taistelunsa uudelleen, vaikka hän painoi 1,6 kiloa seremoniallisessa punnituksessa.



Rahman Jr oli alun perin allekirjoittanut sopimuksen taistellakseen Paulia vastaan ​​200 paunalla, risteilijän painon rajalla, ennen kuin New Yorkin komissio vaati, että se nostettiin 205 paunaan. Mutta ottelu peruttiin huolimatta siitä, että taistelijaryhmän kerrottiin kertoneen komissiolle, että hän ei tule painamaan alle 215 paunaa.



Ja perjantaina hän piti punnituksen Gleason's Gymissä New Yorkissa todistaakseen, että hän olisi pystynyt saavuttamaan painorajan, vaikka komission virkamiehet uskoivat toisin. Rahman Jr kaatoi vaa'an 206,6 paunaan, mikä olisi merkinnyt hänen täytyi uhrata mojova osa kukkarostaan ​​ennen kuin hän painoi jälleen 215 paunaan lauantaina.



NEWSAM Taistelu olivat pienen mediajoukon joukossa, jotka osallistuivat punnitukseen. Siellä meille näytettiin todisteita vaa'an pätevyydestä sen jälkeen, kun syytökset Rahman Jr väärensi videon väittäen, että hän painoi 216 paunaa viikkoa taistelusta.

 Jake Paul ja Hasim Rahman Jr
Jake Paul ja Hasim Rahman Jr ( Kuva: /REX/Shutterstock)

'Lopeta pelkääminen, Jake', hän sanoi NEWSAM Taistelu punnituksen jälkeen. 'Lopeta pelkääminen, katso, olen täällä 206:ssa, selvästi voisin tienata 205. Anna ihmisille mitä he haluavat. He haluavat nähdä meidän taistelevan, he haluavat nähdä sinut kehässä oikean taistelijan kanssa. meillä on täällä todellinen taistelija, joka on valmis tekemään 205. Lakkaa pelkäämästä ja taistele. Se on niin yksinkertaista.'

Rahman Jr selitti myös olevansa 'vain ihminen', kun häneltä kysyttiin, miksi hän ei itse asiassa ollut saavuttanut 205 kilon rajaa epäviralliselle punnitukselleen, jonka piti todistaa, että Paul hylkäsi taistelun. Hän uskoo, että hän olisi voinut tehdä ylimääräisen leikkauksen, jos komissio olisi antanut hänelle aikaa kyseisenä päivänä tai hyväksynyt sopimuksen mukaisen sakon.



'En tiennyt, etten aio tehdä 205', hän lisäsi. 'Yritin tehdä 205, mutta olen ihminen ja ihmisillä on yritys ja erehdys. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun minun piti laihduttaa.

Olisiko Jake Paulin pitänyt jatkaa taistelua? Kerro meille kommenttiosiossa alla



'Minun ei ole koskaan tarvinnut laihtua amatöörinä, minun ei koskaan tarvinnut painoa ammattilaisten joukossa, ei koskaan. Joten jotta voisin saavuttaa 1,6 kiloa valtion sanoman sisällä, tunnen olevani saavutettu, en saavuttanut lopullista tavoitettani, joka oli 205, mutta laihduttamisessa on asioita, joita en tiennyt, mitä teen nyt.

'Joten seuraavalla kerralla, jos hän uskaltaa allekirjoittaa jotain tai sopia tappelun kanssani, se on hänelle todella rumaa, koska teen siitä vielä paremman ja vielä nopeamman ensi kerralla. Tämän taistelun alkuperäinen päivämäärä oli 13. elokuuta [kun se oli Paavali vs Tommy Fury ], he siirsivät sitä eteenpäin mistä tahansa syystä.

'Jos tappelu olisi ollut ensi lauantaina, olisin luultavasti tehnyt 200! On vain epäreilua, että hän veti pistokkeen tuolla tavalla, hän vain peruutti taistelun. Hän yritti syyttää siitä manageriaan, ajattelin. Jake Paul oliko hänen oma pomonsa? Luulin, että hän oli hänen suuri raha-asioitaan, hän ei selvästikään siksi, että hän vastaa muille ihmisille. Haluan taistella ensi viikolla - haluan taistella huomenna! Halusin taistella Jakea vastaan ​​huomenna, mutta se ei tapahtunut, minulta jäi paino yksi kilo.'

Katso Myös: