Match of the Grey: Häpeällinen jalkapalloasiantuntija joutuu kiinni kolmannen kerran - entisen parhaan kaverin entiselle vaimolle

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Pisteet: Andy Grey ja Rachel Lewis(Kuva: Rex)



Häpeällinen jalkapalloasiantuntija Andy Grey on mennyt naimisiin kolmannen kerran-entisen parhaan ystävänsä entisen vaimon kanssa.



Irtisanottu Sky Sportsin juontaja, 56, sitoi solmun entisen mallin Rachel Lewisin, 41 kanssa.



Michael Lewis, Greyn 30 -vuotias ystävä, sai parin seurustelusta kiinni vuonna 2006.

Entinen jalkapalloilija teki siitä avioliittojen hattutempun, kun hän avioitui Rachelin kanssa pienen läheisten ystävien ja perheen edessä perjantaina Lower Slaughterissa, Glosissa.

Lähde sanoi: Rachel näytti aivan upealta valkoisessa olkaimettomassa mekossa ja kermanvärisessä turkissa. Andy pukeutui tyylikkääseen pukuun ja valkoiseen solmioon. Se oli ihana teko.



Pariskunta nautti myöhemmin samppanjavastaanoton lumen peittämässä ylellisessä 1600-luvun maalaistalohotellissa Lower Slaughter Manor.

Vieraina olivat Liverpoolin manageri Kenny Dalglish, 60, entinen Evertonin ja Skotlannin jalkapalloilija Graeme Sharp, 51, ja BBC: n jalkapalloilija Alan Shearer, 41.



Lower Slaughter Manor -tapahtumapäällikkö Jane Inskip julkaisi Twitterissä lauantaina: Knackered koordinoimasta Andy Greyn häitä eilen!

Entinen Skotlannin hyökkääjä Gray on aiemmin ollut naimisissa Vanessa Taylorin ja Jacqueline Cherryn kanssa. Hän on myös synnyttänyt viisi lasta neljän eri naisen toimesta.

Sky Sports erotti Grayn tammikuussa 2011, kun hänestä tuli kuvamateriaalia, jossa hän pyysi juontajaa Charlotte Jacksonia pudottamaan mikrofonin housuihinsa.

lady colin campbell poikana

Puhuessaan sen jälkeen, kun skandaali maksoi hänelle työpaikkansa, Gray tunnusti, että hänen oli vaikea selviytyä.

Hän sanoi: Se on ilmeisesti vaikuttanut elämääni paljon, monella tapaa. En odottanut sitä. Minusta oli erittäin vaikeaa selviytyä.

Kun Gray erotettiin, herra Lewis sanoi: Hyvä. Haluan hänen kärsivän mahdollisimman paljon siitä, mitä hän teki minulle.

Gray isännöi nyt TalkSport-ohjelmaa ex-sivuttain Richard Keysin kanssa, joka erosi Sky Sportsista seksististen huomautusten vuoksi vain muutama päivä sen jälkeen, kun Gray erotettiin.

Katso Myös: