Samsung alensi S9-puhelimien hintoja ennen tämäniltaista S10-julkaisutapahtumaa

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Vielä 11 kuukautta sitten ostajat olivat innostuneet silloisesta upouudesta Samsung Galaxy S9 Etelä-Korean puhelinjättiläiset aikovat pian paljastaa kuuluisien puhelimiensa uusimman ilmentymän: S10.



Tänä iltana 2019 Unpacked Event -tapahtumassa Samsungin odotetaan julkistavan tähän mennessä poikkeuksellisimman älypuhelimensa - brändin pitkäikäisen Galaxy-malliston 10-vuotisjuhlamallin.



jose antonio reyesin vaimo

Uuden julkaisun ansiosta Samsung on nyt dramaattisesti alentanut sekä S9- että S9+ -malliensa kustannuksia.



Vaikka aiemmin laitoimme takaisin 739 puntaa ja 869 puntaa, kunkin Samsung-matkapuhelimen hinnasta on leikattu noin 200 puntaa, joten S9 on nyt vain 549 puntaa Vaikka se on hieman isompi ja paljon korkeampi sisarus - S9+ - on myynnissä 649 puntaa.

Siellä on 200 punnan alennus - ja ilmaistarjous (Kuva: Moniste)

Jos tämä ei riitä vaikuttamaan sinua, Samsungilla on myös toinen temppu hihassaan jakamalla jokaisen puhelimen mukana ilmaisia ​​langattomia latureita houkutellakseen ostajia entisestään. No emme voi sanoa, etteikö meitä houkuttelisi...



Michelle Keganin nettovarallisuus

Meillä on alla täydellinen luettelo sekä parhaista S9-tarjouksista että parhaista S9+-tarjouksista.

Parhaat S9-tarjoukset Samsungin hinnoilla

Siinä on hienoja ominaisuuksia (Kuva: julkisuuskuva)



Samsungin verkkosivuilla on edelleen viisi eri värivaihtoehtoa, mukaan lukien titaaninharmaa, auringonnousukulta, lila, korallinsininen ja keskiyön musta.

sää pyhäpäiväviikonloppuna 2014

Uuden Samsung S10:n ennakkotilaukset avautuvat tänä iltana, vaikka se tykkää Carphone varasto ja Mobiles.co.uk ovat jo avanneet ennakkoilmoittautumisensa, joten voit olla ensimmäinen jonossa tietääksesi, milloin ennakkotilaukset alkavat.

Tämä artikkeli sisältää affiliate-linkkejä, mikä tarkoittaa, että voimme saada palkkion kaikista kirjoittamiemme tuotteiden tai palveluiden myynnistä. Tämä artikkeli on kirjoitettu täysin itsenäisesti, katso lisätietoja tässä .

Samsung Galaxy S10

Katso Myös: