Kuinka poistaa Bixby käytöstä Samsung Galaxy Note 10: ssä ja käyttää sen sijaan Google Assistantia

Samsungin Galaksi

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: PA)



Kun Samsungin Galaxy Note 10 tulee myyntiin Isossa -Britanniassa perjantaina, monet ihmiset ryhtyvät ostamaan uutta luuria pankkipäivänä.



Älypuhelinta on kahta kokoa, ja siinä on Samsungin tavaramerkki Infinity-näyttö, joka kattaa koko laitteen etuosan, huippuluokan kamera ja yrityksen suosittu S-Pen-kynä.



Mutta perinteisesti yksi Samsungin Galaxy -laitteiden vähemmän suosituista ominaisuuksista on sen älykäs avustaja Bixby.

(Kuva: PA)

Samsung on pyrkinyt parantamaan Bixbyä - viimeksi se on saatavilla neljällä uudella eurooppalaisella kielellä, mukaan lukien brittiläinen englanti -, mutta monet haluavat silti käyttää Google Assistantia.



Molemmat tekoälyavustajat on esiasennettu uuteen Galaxy Note 10: een, joten voit helposti poistaa Bixbyn käytöstä ja asettaa Google Assistantin oletusarvoksi, jos haluat.

Kuinka poistaa Bixby -sivunäppäin käytöstä

Note 10: n sivulla on kaksi painiketta - äänenvoimakkuuden säädin ja toinen painike, joka tunnetaan yksinkertaisesti sivunäppäimellä.



Oletuksena sivunäppäin kytkee näytön päälle ja pois päältä, mutta pitkä painallus käynnistää Bixbyn.

Club 7 nyt

Onneksi Samsungin on helppo muuttaa sitä.

Jos suunnittelet Asetukset> Lisäominaisuudet> Sivunäppäin, voit vaihtaa pitkän painalluksen Wake Bixby -tilasta Power off -valikkoon.

Tämä tarkoittaa sitä, että sivunäppäimen painaminen aloittaa sammutusprosessin Bixbyn käynnistämisen sijasta.

Valitettavasti ei ole mahdollisuutta käynnistää Google Assistantia painamalla pitkään. Tätä samaa näyttöä voidaan kuitenkin käyttää myös sivunäppäimen kaksoispainalluksen mukauttamiseen.

numero 818 henkinen merkitys

Kuinka poistaa Bixby käytöstä aloitusnäytössä

Vaikka Bixby -sivunäppäin olisi poistettu käytöstä, voit silti käyttää Bixby Homea - joka koostuu valikoimasta tietokortteja - pyyhkäisemällä suoraan aloitusnäytöltä.

Voit poistaa tämän käytöstä painamalla pitkään mitä tahansa tyhjää aloitusnäytön osaa ja pyyhkäisemällä sitten oikealle.

Näytön yläosaan ilmestyy kytkin, jossa on merkintä 'Bixby Home'. Jos poistat tämän käytöstä, Bixby ei enää näy aloitusnäytössä.

Google Assistantin käyttäminen

Voit määrittää Google Assistantin Galaxy Note -laitteeseesi koskettamalla pitkään Koti-painiketta ja noudattamalla sitten näyttöön tulevia ohjeita.

Kun Google Assistant on määritetty, voit käynnistää sen milloin tahansa koskettamalla Koti -painiketta pitkään tai yksinkertaisesti sanomalla OK Google.

Katso Myös: