Valtava LEGO Harry Potter -myynti havaittiin Argosissa - ja kaikella on rahaa

Lego

Horoskooppi Huomenna

Voit jopa käyttää alennuskoodia Argos -myymälöissä



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lisätietoja



Kaikki LEGO on tullut paljon halvemmaksi, koska Argos on juuri lanseerannut erityisen juhla -alennuskoodin, joka antaa sinulle 10% alennuksen kaikista LEGO -leluista.



Alennuskoodi toimii kaikessa LEGO Argosissa pelituotteiden lisäksi, mikä tarkoittaa, että jopa jo myynnissä olevat tuotteet voivat saada ylimääräistä rahaa.

Saat alennuksen syöttämällä koodin LEGO 10 kassalla tai jos olet ostoksilla myymälässä, mainitse se vain kassan henkilökunnalle.

Kuuluisa kalenteri on mukana



Voit käyttää sitä kaikkeen paitsi pelaamiseen, mikä tarkoittaa, että kuuluisa LEGO Harry Potterin adventtikalenteri sisältyy, nyt 17,55 €, joka myytiin nopeasti loppuun viime vuonna ja maksaa edelleen 24,99 puntaa LEGO -verkkosivustolla.

helen mirren liam neeson

Alun perin huomanneet bargain metsästäjät tarjousfoorumilla HotUKDeals , ostajat ovat myös jakaneet parhaita löytöjään verkossa - eikä yllättävää, että se sisältää paljon LEGO Harry Potteria.



Esimerkiksi Harry Potter LEGO Knight Bus on nyt vain 23,85 puntaa Argosissa, samalla leluasetuksella saat takaisin 34,99 £ LEGO -kaupasta.

Olemme halunneet tämän jo jonkin aikaa

ajo varvastossoissa

Samaan aikaan Tylypahkan kellotorni on 61,20 puntaa, tavanomaisen 68 punnan sijasta, mukana tulee kahdeksan minifiguuria ja ikonisia paikkoja Azkabanin vangilta ja Pikaripikarilta.

10%: n alennus LEGO -alennuksesta on osa Argos & apos; Crazy Codes -tapahtuma, jossa brändi julkistaa uuden alennuskoodin joka viikko jouluna.

Lue lisää

Harry Potter -seikkailut
Harry Potter -aiheiset tauot Kuvauspaikat Isossa -Britanniassa Tosielämän Gryffindor-oleskelu Uusi näyttely vuodelle 2021

Koodi on usein monien joululistojen kärjessä, ja se on täydellinen kaikille, jotka tekevät ostoksensa aikaisin. .. Kuka tarvitsee Musta perjantai ?

Katso Myös: