Sisällä hämmästyttävät 1 punnan asunnot Ison -Britannian halvimmalla kadulla vuosi omistajien muuton jälkeen

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Yhden punnan hintaan myytyjen asuntojen ylpeät omistajat ovat tavoittaneet kameramiehistön vuoden kuluttua kiinteistöjen ostamisesta.



Asukkaat osallistuivat Channel 4 -sarjaan nimeltä The £ 1 Houses: Britain's Cheapest Street, viime vuonna Liverpoolissa.



Ohjelmassa Liverpoolin neuvosto myi huonokuntoisia asuntoja ensiasunnon ostajille siinä toivossa, että he muuttavat kiinteistöt oikeiksi kodeiksi. Liverpool Echo raportteja.



Ensimmäinen sarja oli huikea menestys ja vei katsojat läpi projektin huippujen ja alamäkien - mukaan lukien joitakin merkittäviä muutoksia ja joitain vakavia turhautumisia kaupunginvaltuustoon ja muihin.

Asunnonomistajat, jotka osallistuvat Channel 4 -ohjelmaan (vasemmalta oikealle) Sarah ja Ste perheen kanssa, Ezzy, John, Sam, Victoria, Debbie ja Ste, Mel ja Rob, Ibby ja perhe sekä Yousef. (Kuva: Victor de Jesus / UNP)

Ibby ja perhe sekä Yousef yhden kodin ulkopuolella (Kuva: Victor de Jesus / UNP)



Eilen illalla sarja palasi katsomaan, kuinka jotkut asukkaat tulivat toimeen vuotta myöhemmin - samalla kun esittelimme myös uusia 1 punnan asunnonomistajia.

Viisi vuotta sitten käynnistetty neuvostojärjestelmä on myöhässä aikataulusta lakiasioiden ja byrokratian vuoksi, ja viime syksyn kuvausten aikaan vain 34 annetuista 138 punnan asunnoista oli valmistunut.



Yksi näistä kuuluu lapsuuden rakkaat Mel ja Rob Hilton , jotka näkyvästi esittelivät työtä muuttaakseen 1 punnan talonsa.

Asunnonomistaja Victoria Britannian halvimmalla kadulla (Kuva: Victor de Jesus / UNP)

Tuhoutuneet kodit kaipasivat kipeästi parannusta (Kuva: Kanava 4)

Ensimmäisessä sarjassa he näkivät myös, että he käsittelivät joitain alueen ympärillä olevia epäsosiaalisia kysymyksiä - mukaan lukien luodin löytäminen kynnykseltään ja todistamassa naista ulostamassa kadulla kodinsa ulkopuolella.

Uuden sarjan ensimmäisessä jaksossa, joka esitetään Channel 4: llä klo 20.30 tänä iltana, katsojat voivat nähdä huomattavan edistyksen, jonka Mel ja Rob ovat saavuttaneet kotonaan.

Siellä, missä heitä ympäröivät aikoinaan romahtaneet lattiat ja raunio, heillä on nyt kaunis perhekoti kahdelle lapselleen.

Ibbyn talo on kunnostettu merkittävästi (Kuva: (Kanavan 4 kuvia ei saa muuttaa tai käsitellä millään tavalla) KANAVA 4 KUVAN JULKISUUS 124 HORSEFERRY ROAD LONDON SW1P 2TX)

Osa asukkaista muutti kotinsa kokonaan (Kuva: Kanava 4)

Mutta jotkut lähialueella kohdatut ongelmat eivät ole poistuneet.

Ensimmäisessä sarjassa lapsuuden rakkaat löysivät järkyttävän luodin kynnykseltään ja näkivät naisen ulostuneen kadulla kotinsa ulkopuolella.

Ja näyttää siltä, ​​että jotkut näistä epäsosiaalisista ongelmista ovat edelleen käynnissä, kun saamme parin kiinni sarjassa kaksi.

Debbie ja Ste työskentelivät ahkerasti kiinteistönsä parantamiseksi (Kuva: (Kanavan 4 kuvia ei saa muuttaa tai käsitellä millään tavalla) KANAVA 4 KUVAN JULKISUUS 124 HORSEFERRY ROAD LONDON SW1P 2TX)

Yhdessä kunnostetuista kiinteistöistä oli tämä vaikuttava makuuhuone (Kuva: Kanava 4)

Yksi kohtaus kuvattiin surullisen 'pahan illalla' 30. lokakuuta esittelee suuria nuorisoryhmiä, jotka ampuvat ilotulitusta ja aiheuttavat ongelmia Websterin kolmion ympärillä.Mel ja Rob puhuvat sen vaikutuksesta perheeseensä.

Tässä sarjassa on myös uusia 1 punnan asukkaita, jotka ovat juuri ottaneet vastaan ​​valtavan haasteen palauttaa yksi tuhoutuneista rakennuksista kotiin, josta olla ylpeä.

Yksi heistä on yhden Ibbyn 29-vuotias äiti, joka haluaa muuttaa pois äitinsä talosta Toxtethissa ja luoda oman ikuisen kodin asuakseen tyttärensä kanssa.

Katso Myös: