iPhone X -näyttö jäätyy kirjaimellisesti kylmällä säällä - mutta Apple uskoo, että sillä on ratkaisu

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Applen iPhone X saattaa olla yksi markkinoiden edistyneimmistä puhelimista tällä hetkellä, mutta siinä on yksi hyvin perusongelma - se ei toimi kylmällä säällä.



Joidenkin mukaan Redditin käyttäjät , laitteen kosketusnäyttö lakkaa reagoimasta, kun lämpötila laskee tietyn kynnyksen alle.



Maakunnissa, joissa talvi on jo tuloillaan, tämä on enemmän kuin lievä harmi, sillä puhelin jäätyy heti ulko-ovesta astuttuaan.



onko weetabix hyvä sinulle

'Sisällä meneminen kylmään ulkona kestää kirjaimellisesti 2 sekuntia ja näyttöni lakkaa olemasta kovin herkkä', yksi Reddit-käyttäjä kirjoitti.

'Yritän pyyhkäistä verkkosivustoilla, mutta se ei rekisteröi sormeani. Se on hyvin havaittavissa.

(Kuva: REUTERS)



mitä 1717 tarkoittaa

Useimmat elektroniikkavalmistajat varoittavat, että heidän laitteensa voivat käyttäytyä epätavallisesti, jos ne joutuvat äärimmäiseen kylmään tai kuumuuteen.

Applen tukisivusto toteaa, että iOS-laitteen käyttäminen pakkasen alapuolella saattaa tilapäisesti lyhentää akun käyttöikää ja saada laitteen sammumaan.



Kuitenkin iPhone X näyttöongelma näyttää olevan jotain uutta.

'Olemme tietoisia tapauksista, joissa iPhone X -näyttö ei väliaikaisesti reagoi kosketukseen sen jälkeen, kun se on vaihdettu nopeasti kylmään ympäristöön', Apple sanoi lausunnossaan. Silmukka .

(Kuva: julkisuuskuva)

'Muiden sekuntien kuluttua näyttö tulee jälleen täysin reagoivaksi. Tämä käsitellään tulevassa ohjelmistopäivityksessä.'

Applen ehdotus, että se voisi ratkaista ongelman ohjelmistopäivityksellä, on yllättävä, koska ongelma näyttää olevan laitteistossa.

Asianomaiset käyttäjät saattavat joutua odottamaan muutaman viikon korjausta, koska Apple on vasta julkaissut uusimman ohjelmistopäivityksen, iOS 11.1.1 , korjataksesi automaattisen korjausvirheen esti joitain käyttäjiä kirjoittamasta i-kirjainta .

jimmy savile hauta murskattiin

Sillä välin jotkut Redditorit väittävät, että iPhone X:n lukitseminen ja lukituksen avaaminen saa sen toimimaan normaalisti.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: