Onko Nalle Puh tyttö? Tositarina Christopher Robinin ja todellisen mustan karhun takana, joka inspiroi A.A. Milne

Elokuvat

Horoskooppi Huomenna

Kirjoissa häntä kutsutaan 'hänksi', Disney on antanut miehelle äänensä, joten on turvallista sanoa, että Nalle Puh on poika.



Mutta Disneyn uuden live-toimintaelokuvan julkaisun kanssa on ollut jonkin verran sekaannusta.



Elokuvassa on sama ääninäyttelijä kuin sarjakuvissa - sekaannus ei tule esiin - se on Christopher Robinin ja todellisen Winnien päällä.



Tämä karhu ei koskaan asunut sadan hehtaarin metsässä tai syönyt hunajaa, kuten hänen elämänsä riippuisi siitä. Tämä karhu oli musta karhu - ja tyttö.

john travolta pojan kuolema

AA Milnen poika ja kirjojen tähti Christopher Robin kutsui omaa karhuaan Nalleksi nähdessään todellisen karhun Lontoon eläintarhassa.

Koko tarina kerrottiin Lindsay Mattickin kirjassa Finding Winnie: The True Story of the World's Famous Bear, koska se oli hänen isoisänsä, joka pelasti Winnien vuonna 1914.



Ratsuväen eläinlääkäri Harry Colebourn pelasti mustan karhun.

Mistä Winnie tuli?

Luutnantti Harry Colebourn lemmikkinsä mustan karhunpennun Winnien kanssa (Kuva: UGC TMS)



Ensimmäisen maailmansodan alkaessa vuonna 1914 luutnantti Harry Colebourn, Fort Garry Horse, Kanadan ratsuväkirykmentti, osallistui vapaaehtoisesti.

Matkalla Valcartieriin 24. elokuuta hänet suostutettiin ostamaan nuori karhunpentu trapperilta 20 dollarilla junan pysäkillä White Riverissä, Ontariossa.

Hänen päiväkirjansa kertoo päivämäärän, jolloin Colebourn teki päätöksen, joka auttoi perustamaan lastenkirjallisuuslaitoksen. Siinä lukee: 'Elokuu 24, 1914. Ostettu (Nalle) poikanen White Riveristä, Ont. Maksettu 20 dollaria. '

Karhun äidin uskottiin kuolleen keväällä 1914, kun pentu oli hyvin nuori.

Colebourn nimesi karhun Winnipegiksi ja kutsui sitä lyhyesti Winnieksi kotikaupunginsa mukaan.

Mattick kertoi Winnipeg Free Press Häntä hämmästytti, kuinka ”yksinkertainen rakastava teko (karhunpennun ostaminen) voi luoda aaltoilua”, joka muuttaa lastenkirjallisuuden kulkua.

Edelleen Englantiin

Winnie seurasi häntä Valcartieriin ja aina Englantiin asti.

Hänestä tuli CAVC: n maskotti ja lemmikki Kanadan toisen jalkaväen prikaatin päämajaan, mutta kun heidät lähetettiin Ranskaan, hän jätti karhun Lontoon eläintarhaan. Hän oli tuolloin yhden vuoden ikäinen ja hieman röyhkeä.

Winnien piti lähettää Assiniboine Parkin eläintarhaan Winnipegiin, mutta sodan päätyttyä Colebourn päätti antaa Winnien jäädä Lontoon eläintarhaan, missä häntä rakastettiin leikkisyydestään ja lempeydestään.

Hän jäi Englantiin jonkin aikaa jatko-opintoihin Lontoon Royal College of Veterinary Surgeonsissa.

Winnieltä tuli eläintarhan tähtikohde, ja hän keräsi edelleen väkijoukkoja 20- ja 30 -luvuilla kuolemaansa asti vuonna 1934.

Karhu otti erityisesti yhden lapsen - hänen nimensä oli Christopher Robin.

Christopher Robin Milne leikkii lelu-nallekarhun kanssa Nalle-Puh-hahmona (Kuva: PA)

Christopher Robin ja Winnie tapaavat

Onko Nalle Puh tyttö? Milloin Christopher Robin julkaistaan? Tositarina Christopher Robinin takana Nalle Puh haastattelu

Disneyn Christopher Robin ilmestyy Iso -Britanniassa 17. elokuuta.