Nämä retro Walkmanit myyvät satoja kiloja - voisiko vanha kasettisoittimesi tehdä sinusta rikkaan?

Ebay

Horoskooppi Huomenna

Walkman -laitteestasi voi tulla satoja



Vuosien ajan Walkmanin käyttö oli surullista. Se tarkoitti juuttumista sotkuisten kasettien aikakauteen, kun kaikki muut olivat valmistuneet Discmansiin. Sitten iPodit tulivat ja puhalsivat kaiken muun vedestä.



Mutta nyt nöyrän kasettisoittimen omistajat nauravat viimeisen kerran. Koska keräilijät napauttavat vintage Walkmania satojen puntien takia.



Valmiit listat päällä eBay.co.uk vintage -Walkman -laitteisiin kuuluu vuoden 1979 toimiva alkuperäinen hintaan 600 puntaa, toinen, joka myytiin hintaan 422 puntaa, ja Sonyn mikrokasettiradio Walkman hintaan 293,01 puntaa.

Tässä on mitä etsiä:

1. Tuotemerkki

Työskentelevät Sony Walkmanit tarjoavat korkeimmat hinnat ja Aiwa. Saat myös todennäköisemmin hyvän hinnan, jos se on varhainen versio tai erityisen harvinainen.

2. Useampia kuin yksi

Tämä myyjä listasi nipun eri merkkisten vintage -kasettisoittimia. He olivat etukäteen, että kaikilla oli ongelmia, joita tiedän, etten vain pääse korjaamaan. Tämä ei estänyt heitä ansaitsemasta rahaa - listaus sai 9 tarjousta ja myytiin 83 puntaa.



3. Lisävarusteet

Vintage sininen muovikotelo ensimmäiselle Sony Walkmanille on markkinoilla 125 puntaa. Sonyn aurinkoakkulaturi ostettiin hintaan 81 puntaa. Ja tämä graafinen taajuuskorjain (suunniteltu äänenlaadun hallintaan) myytiin 69 £: lla. Monissa kalleimmissa Walkman-soittimissa oli myös kuulokkeet tai kotelot.

4. Työtila

Walkman -laitteestasi voi tulla satoja



Monet myyjät korostavat, että heidän Walkman -laitteensa on toimintakunnossa, ja antavat tietoja akusta. Jos sinulla on vielä alkuperäinen laatikko, kannattaa myös heittää se sisään.

5. Mitä sisällä on

Jos sinulla on Walkman, sinulla on todennäköisesti myös paljon nauhoja. Voit lyödä niistä nippua olutrahalla - vaikka googlaa otsikko ensin varmistaaksesi, ettet istu aarteen päällä.

Lue lisää

Piilotetut aarteet - voisitko saada jotain näistä?
Vanhat iPodit ovat nyt arvoltaan 670 puntaa Boba Fettin arvo on nyt 10 000 puntaa 50 000 punnan rock & apos; löytyi rannalta Nämä retro Walkmanit, joiden arvo on 100 puntaa

Katso Myös: