James Bulgerin veljet puhuvat 'tuskasta' äitinsä silmissä 28 vuoden kuluttua

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Denise Bulger menetti poikansa 28 vuotta sitten

Denise Bulger menetti poikansa 28 vuotta sitten(Kuva: ITN Productions)



Nähdessään tuskan äitinsä silmissä on tehnyt James Bulgerin veljestä enemmän suojelevaa omia lapsiaan, hän on sanonut.



Michael Fergus, 27, on puhunut siitä, kuinka hänen perheensä traaginen kokemus on muokannut hänen ja hänen perheensä elämää.



Yli 28 vuotta sitten Jon Venables ja Robert Thompson sieppasivat pienen Jamesin Bootlen ostoskeskuksesta Merseysiden osavaltiosta, kun hän oli hetken päästänyt irti äitinsä kädestä. Asiasta kertoo Liverpool Echo.

ufc 251 UK aikaa

10-vuotiaat pojat vangittiin sitten CCTV: ssä, joka johti nuorta kädellään pois kauppakeskuksesta, ennen kuin hän raa'asti kidutti ja murhasi tytön ja jätti ruumiin rautatien kautta.

Tappaminen lähetti shokkiaallot ympäri maailmaa, kun Venablesista ja Thompsonista tuli nuorin tuomittu murha Britannian modernin historian aikana.



Michael, Thomas ja Leon Fergus ovat puhuneet veljensä kuolemasta

Michael, Thomas ja Leon Fergus ovat puhuneet veljensä kuolemasta (Kuva: Denise Bulger / ITN Productions Kaikki oikeudet pidätetään)

Michael, joka syntyi yhdeksän kuukautta Jamesin tappamisen jälkeen, muutti sukunimensä isäpuoleksi 13 -vuotiaana, ja hän sai äskettäin ensimmäisen lapsensa Paytonin kumppaninsa Leanne McPaddenin kanssa.



Tehtyään äidistään Denise Fergusista ylpeä isoäiti, Michael sanoo ymmärtävänsä nyt, miksi hän oli niin suojeleva häntä sekä Jamesin puoliveljiä Thomasia, 22 ja Leonia, 21.

Hän kertoi Australian kuusikymmentä minuuttia sunnuntaina: Ei ole outo tunne olla Jamesin veli.

Tiesimme aina, kuka hän oli, millainen hän oli ja millainen hän oli. Puhumme hänestä ikään kuin hän olisi siellä. Emme teeskentele, että hän on kanssamme, mutta puhumme hänestä paljon.

Äiti Denise poikansa Jamesin kanssa

Äiti Denise poikansa Jamesin kanssa (Kuva: Denise Bulger / ITN Productions)

- Hän on aina ollut hahmo, josta olemme halunneet tietää enemmän, ja toivomme, että hän oli täällä eikä vain taustalla.

Isäksi tuleminen, nähdessään sen (tuskan) äitini silmissä se on tehnyt minusta suojaavamman ja pitämään vauvan lähempänä kuin kukaan voisi.

- Lapsena halusin tehdä sitä ja tätä, mutta nyt ymmärrän, miksi hän oli sellainen.

Murhan vaikutuksen tunsi myös monta vuotta myöhemmin Thomas, joka sanoi, että hänen äitinsä tapa lähettää tekstiviestejä muutaman minuutin välein vaikeutti yötä ystävien kanssa Liverpoolissa.

Hän ei halunnut meidän menevän ulos minne tahansa ', hän sanoi.

megan kettu - paino
James johdettiin pois ostoskeskuksesta ja tapettiin

James johdettiin pois ostoskeskuksesta ja tapettiin (Kuva: ITV)

Tilaa päivittäinen uutiskirjeemme saadaksesi ajan tasalla kaikki tärkeät tiedot osoitteessa www.NEWSAM.co.uk/email .

James oli aina päänsä takana joka päivä. Hän tiesi, että se olisi voinut tapahtua uudelleen (toiselle lapselle).

- Hän lähetti minulle tekstiviestin viiden minuutin välein, kun menin ulos kavereiden kanssa kaupunkiin, jotta en voisi nauttia itseäni!

Leonia ahdistaa myös Jamesin kauhea sieppaus ja murha, ja hänen mielestään on edelleen epämiellyttävää nähdä veljensä televisiossa.

Leon sanoi: On silti outoa nähdä James uutisissa.

- Meidän ei pitäisi nähdä uutisia lapsen murhasta, vaan hänen pitäisi istua vieressämme.

'' Kun olimme isoja, kävelimme kaupoissa, äiti käveli aina takaa katsomaan meitä, jotta hän näki edessämme, ja hän halusi tietää missä me olimme koko ajan.

Denise on tyytymätön poikansa tappajien tuomioon

Denise on tyytymätön poikansa tappajien tuomioon (Kuva: ITV)

'James on aina kanssamme ja me olemme aina hänen puolellaan.'

Denise erosi Jamesin isästä Ralphista vuonna 1994 ja meni naimisiin sähkömies Stuart Fergusin kanssa neljä vuotta myöhemmin.

Jamesin äiti kertoi esitykselle: En olisi koskaan uskonut seisovani (Jamesin haudalla) uuden perheen kanssa, joka katsoo kadotettua poikaani.

Kun tapasin ensimmäisen kerran Stuartin, hän ei koskaan tiennyt minun olevan Jamesin äiti, mutta kun muuri kaatui, en olisi voinut tavata parempaa miestä.

parhaat isa-siirtohinnat 2016

'Hän on vetänyt minut läpi niin paljon. Sinä päivänä, kun menin naimisiin Stuartin kanssa, Thomas oli kolme vuotta vanha ja meillä oli Michael, ja se oli niin ihana päivä, ja sinä päivänä en voinut lakata hymyilemästä, koska perheeni kasvoi jälleen.

Denise on vihainen Ison -Britannian oikeusjärjestykselle, koska tämä ei lähettänyt Venablesia ja Thompsonia aikuisten vankilaan.

Heidät molemmat vapautettiin nuorten rikoksentekijöiden laitoksesta uusilla henkilöllisyyksillä kesäkuussa 2001, kun he täyttivät 18 vuotta.

Hän sanoi: Olin iloinen, kun tuomari sanoi, että he molemmat palvelisivat 'hyvin monta vuotta' murhasta, mutta kahdeksan vuotta oli potku hampaisiin ja puukotus selkään.

- Oli kuin Jamesin elämä ei merkitsisi mitään. Heidän olisi pitänyt mennä aikuisten vankilaan.

- Tiedän, että he molemmat ovat kotoisin vaikeasta taustasta, mutta on monia lapsia vaikeista taustoista, jotka eivät tee sitä, mitä tekivät. He veivät maailmani minulta. '

Katso Myös: