John Lewis kiristää 'koskaan tietoisesti alimyynnissä' -hintalupauksen valtavaan uudistukseen

John Lewis

Horoskooppi Huomenna

Hintalupaus on ollut voimassa vuodesta 1925 lähtien(Kuva: PA)



John Lewis valmistautuu luopumaan 95 vuotta vanhasta hintalupauksestaan ​​osana suurta uudistusta, jonka koronaviruspandemia on herättänyt.



Tavarataloketju aikoo uudistaa & apos; Never Unknowingly Undersold & apos; lupaus, vain viikkoa sen jälkeen, kun oli ilmoitettu tuhansista työpaikkojen vähentämisestä ja kahdeksan myymälän sulkemisesta .



Ryhmän puheenjohtaja Sharon White kertoi Sunday Times hän odottaa hintatason - joka on ollut voimassa vuodesta 1925 - menevän.

'Ehdotus on tärkeä, koska se merkitsee oikeudenmukaisuutta yhteiskuntaa kohtaan. Tarkistamme sitä parantaaksemme sitä ', White kertoi kustantajalle.

Tavarataloketju on jo ilmoittanut kahdeksan myymälän sulkemisesta suuren rakennemuutoksen yhteydessä, mukaan lukien sivuliikkeet Croydonissa, Watfordissa ja lippulaiva Birminghamin härkätaistelukeskuksessa.



Tänä vuonna sen arvioidaan olevan 60–70 prosenttia myynnistä verkossa, kun se viime vuonna oli 40 prosenttia.

Birmingham

John Lewis on vahvistanut suunnitelmansa kiristää kahdeksan myymälää, mukaan lukien sen lippulaiva Birmingham ja Watford (Kuva: Getty)



White kertoi Sunday Timesille, että jälleenmyyjä tarvitsi 'enemmän inspiraatiota, yllätystä, hauskaa' ja että se kilpailee 'kuratoimalla' myymälän tuotteita paremmin.

Rahoituspalveluihin, kotiin ja puutarhaan kiinnitetään enemmän huomiota, kun taas se aikoo luopua kylpyläpalveluistaan.

Lähes vuosisadan ajan John Lewis on luvannut palauttaa hintaeron jokaiselle ostajalle, joka löytää tavaran halvemmalla muualta 28 päivän kuluessa.

Kate mccannin kehonkieli rikoskello

Sitoumus ei ole kuitenkaan koskaan koskenut pelkästään Internet-kauppiaita, jotka usein alittavat hinnan.

John Lewis ilmoitti aiemmin tänä vuonna tarkistavansa lupausta. Siinä sanottiin, että 'käypä arvo' olisi edelleen keskeinen osa sen eetosta, mutta 'nykyaikaisemmassa muodossa'. se toivoo saavansa uuden iskulauseen lokakuussa.

(Kuva: PA)

Saat viimeisimmät neuvot rahasta, uutisia ja apua suoraan postilaatikkoosi - rekisteröidy osoitteessa NEWSAM.co.uk/email

Sofie Willmott, GlobalDatan vähittäismyynti -analyytikot, sanoi: 'John Lewis & Partners & apos; hintalupaus on ollut keskeinen osa sen USP: tä aikaisemmin, ja se vakuuttaa ostajat siitä, että se tarjoaa parasta vastinetta merkkituotteille ja usein anteliaita takuita sekä erinomaista asiakaspalvelua.

'Puheenjohtaja Sharon White on kuitenkin viisas mukauttamaan ja kehittämään jälleenmyyjän ehdotusta, koska voimakkaasti myynninedistämisympäristö ei osoita merkkejä heikentymisestä ja hintalupaus maksaa John Lewis & Partnersin voitot.

'' Toisin kuin tavaratalokilpailijat Debenhams ja House of Fraser, jotka näyttävät edelleen eksyneiltä ja turmeltuneilta ja toivovat asiakkaidensa palaavan jonakin päivänä, John Lewis -kumppanuus ryhtyy toimiin sopeutuakseen muuttuviin kuluttajien ostokäyttäytymisiin yrittääkseen turvata sen tulevaisuuden. ''

John Lewis valmistautuu kiristämään useita kauppoja lähikuukausina sen jälkeen, kun online -myynti on kasvanut sulkeutumisen vuoksi.

Myymälät ovat Croydon, Swindon, Tamworth, Newbury, Heathrow'n terminaali 2, Lontoon St Pancras -asema, Birminghamin härkätaisteluareena ja Watford.

Vähittäiskauppiaan mukaan kyseiset myymälät 'eivät olisi kaupallisesti kannattavia tulevaisuudessa'.

Yritys kertoi työskentelevänsä henkilöstön kanssa löytääkseen uusia rooleja mahdollisuuksien mukaan.

John Lewis sanoi lausunnossaan: ”Tämä on erittäin surullinen tilaisuus, jota emme koskaan uskoneet voivamme kuvitella avatessamme näitä kauppoja.

- Odotimme, että käymme kauppaa näillä alueilla monien vuosien ajan, mutta ne olivat taloudellisesti haastavia ennen pandemiaa, emmekä ole voineet löytää tapaa, jolla voimme kääntää tilanteen.

'' Olemme kiitollisia niille, jotka ovat ilmaisseet tukensa siitä, kun viime kuussa ilmoitettiin ehdotetusta sulkemisesta, ja uskomattomasta ammattitaidosta, jota kumppanimme ovat osoittaneet - he ovat edelleen ehdoton prioriteettimme ja heitä tuetaan täysin tulevina viikkoina.

Vaikeassa tilanteessa oleva yritys ilmoitti sulkemisestaan ​​heinäkuussa ja paljasti, että se oli neuvotellut 1300 irtisanotun työntekijän kanssa.

Tapahtui viikko sen jälkeen, kun ketjun puheenjohtaja kertoi 80 000 työntekijälle, että sen arvostettu bonus saatetaan romuttaa ensi vuonna, kun yritys kamppailee myynnin kasvattamiseksi.

Birmingham

John Lewis on vahvistanut suunnitelmansa kiristää kahdeksan myymälää, mukaan lukien sen lippulaiva Birmingham ja Watford (Kuva: Getty)

Täysi luettelo John Lewisin myymälöistä suljetaan

  1. Croydon, avattu elokuussa 2010

  2. Swindon, avattu lokakuussa 2010

  3. Tamworth, avattu lokakuussa 2011

  4. Newbury, avattu huhtikuussa 2012

  5. Heathrow'n terminaali 2, avattiin kesäkuussa 2014

  6. Lontoon St Pancras -rautatieasema, avattiin lokakuussa 2014

  7. Birmingham, Bullring -ostoskeskus, avattiin syyskuussa 2015

  8. Watford, Harlequin -ostoskeskus, avattiin elokuussa 1990

Katso Myös: