John Lewis, Primark ja Ikea suurissa ketjuissa vahvistavat suunnitelmiensa avaamisen maanantaista alkaen

Pääkatu

Horoskooppi Huomenna

Yritykset valmistautuvat korvaamaan miljardien arvoisia Covid -tappioita

Yritykset valmistautuvat korvaamaan miljardien arvoisia Covid -tappioita(Kuva: PA)



Pääkadun on määrä palata kaupankäyntiin ensi viikolla, kun sulku -etenemissuunnitelman toinen vaihe käynnistyy, mikä merkitsee tuhansien yritysten elpymisen alkua.



Suuret ketjut, kuten Wagamama ja Byron, ovat vahvistaneet ruokailusuunnitelmat ulkona, kun taas Primark on sanonut pidentävänsä aukioloaikojaan auttaakseen hallitsemaan ylikuormitusta,



julkkis isoveli 2014 voittaja

Ilmoitukset tulivat sen jälkeen, kun Boris Johnson antoi kauppaketjuille mahdollisuuden maanantaina, koska hän vaati, että Englannilla ei ole mitään syytä poiketa etenemissuunnitelmastaan.

Muotiketju New Look sanoi tiistaina, että myymälät avataan vähitellen maanantaista lähtien. Tiedottaja sanoi: 'Meillä on suunnitelmia tehdä se turvallisesti, mikä on ensimmäinen prioriteettimme.'

Mobiili jättiläinen O2 sanoi, että myymälät avataan uudelleen 4,4 miljoonan punnan korjauksen jälkeen valmistautuakseen uuden sukupolven ostoksiin.



Poundlandin mukaan 55 myymälää palaa lepotilasta 12. huhtikuuta, kun taas Ikean mukaan kaupat Englannissa ja Walesissa avataan uudelleen samana päivänä Skotlannin jälkeen 5. huhtikuuta.

Ruotsalainen huonekalujättiläinen sanoi, että myymälässä toteutetaan tiukat turvatoimet, mukaan lukien porrastettu sisäänpääsyjärjestelmä sosiaalisen etäisyyden mahdollistamiseksi, käsien desinfiointilaitteet kaikkialla myymälöissä ja tiheämmät siivousrutiinit.



Ikea sanoi, että leikkialueet ja ravintolat pysyvät suljettuina, ja kehotti asiakkaita maksamaan käyttämällä kontaktitonta mahdollisuuksien mukaan (Kuva: AFP Getty Imagesin kautta)

Fanien on kuitenkin odotettava hieman kauemmin surullisia hot dogejaan, koska Ikean ravintolat ovat suljettuina 17. toukokuuta asti, ketju sanoi.

Yleisölle antamassaan lausunnossa yhtiö kehotti asiakkaita harkitsemaan kortti- ja lähimaksuja mahdollisuuksien mukaan ja lisäsi, että kauppojen leikkialueet pysyvät suljettuina.

Peter Jelkeby, UK&IE: n vähittäismyyntipäällikkö Ikeasta, sanoi: Odotamme innolla, että voimme toivottaa asiakkaat turvallisesti takaisin myymälöihimme.

Muualla Poundland sanoi, että 55 myymälää Englannissa ja Walesissa avataan jälleen ensi viikolla.

uudenvuodenaatto liverpool 2013
Valtavia väkijoukkoja odotetaan, kun DIY -kausi alkaa ennen kesää

Valtavia väkijoukkoja odotetaan, kun DIY -kausi alkaa ennen kesää (Kuva: Andrew Neil)

Kuusi muuta Skotlannin myymälää on tarkoitus seurata myöhemmin tässä kuussa. Myös kaksitoista Pep & Co -muotikauppaa Englannissa ja Walesissa avataan jälleen ensi maanantaina.

Ketju ilmoitti aikovansa avata 25 uutta Poundland- ja Dealz -myymälää Isossa -Britanniassa ja Irlannissa seuraavan viiden kuukauden aikana.

Tämä jatkuu Macclesfieldin, Birmingham St Andrewsin, Aberdeenin, Broxburnin, Cowesin ja Cookstownin sekä Arnoldin uusista avauksista.

jääpalat koirille

Poundlandin toimitusjohtaja Barry Williams sanoi: On fantastinen uutinen, että pääkadun naapurimme valmistautuvat palaamaan liiketoimintaan - eivät vain muut vähittäiskauppiaat, vaan kahvilat, kuntosalit ja kampaajat, jotka tekevät kaupunkikeskuksistamme elinvoimaisia ​​paikkoja, joita ihmiset rakastavat. Meillä on ikävä sinua ja olemme iloisia, että tulet takaisin. '

Jälleenmyyjät valmistautuvat toivottamaan ostajat takaisin

Myös pubit avataan uudelleen - mutta vain noutoruoille ja ulkovieraille (Kuva: PA)

John Lewis sanoi, että myymälät toivottavat vieraat takaisin 12. huhtikuuta sen jälkeen, kun he vahvistivat kahdeksan pysyvää sulkemista viime kuussa.

Ketjun mukaan pukuhuoneet avataan uudelleen ja uusi kauneuden kierrätysjärjestelmä otetaan käyttöön maanantaista alkaen.

Ashfordin, Basingstoken, Chesterin ja Tunbridge Wellsin kotimyymälät sekä neljä tavarataloa Aberdeenissa, Peterboroughissa, Sheffieldissä ja Yorkissa ovat kuitenkin sulkeneet ovensa lopullisesti.

John Lewisin Pippa Wicks sanoi: Olemme iloisia voidessamme toivottaa jälleen kerran kaipaamamme asiakkaat kauppoihimme.

'Odotamme innolla, että voimme jälleen yhdistää asiakkaat fyysisen ostoksen iloon ja myymälöidemme jännitykseen ja samalla esittelemme asiakkaillemme tyylikkäitä uusia tuotteita hintaan, jota he eivät odota.

Jälleenmyyjät valmistautuvat toivottamaan ostajat takaisin

Jälleenmyyjät valmistautuvat toivottamaan ostajat takaisin (Kuva: PA)

'' Olemme myös innoissamme avatessamme kaivattuja palveluita ja autamme asiakkaita valitsemaan ne tuotteet, joita on vaikeampi ostaa verkosta - täydellisestä patjasta, oikean vaunun tiekoeajoon tai oikean farkun löytämiseen. Haluamme varmistaa, että ostoskokemus on yhtä hauska ja inspiroiva kuin koskaan ennen, ja samalla varmistaa, että asiakkaamme ja kumppanimme tuntevat olonsa turvalliseksi. ''

Primark aikoo tarjota pidennettyjä aukioloaikoja lähes jokaisessa myymälässä Englannissa ja Walesissa, mikä auttaa vähentämään jonoja, hajauttamaan kysyntää ja antamaan asiakkaille enemmän aikaa turvallisiin ostoksiin, kun kaupat avataan uudelleen.

Ensimmäisen viikon ajan myymälät ovat avoinna keskimäärin kaksi ylimääräistä tuntia päivässä, tyypillisesti tunti aikaisemmin ja myöhemmin, ja ajat vaihtelevat myymälöittäin.

missä aladdin kuvattiin

Primarkin toimitusjohtaja Paul Marchant sanoi: 'Turvallisuus on mielessämme.

'Olemme pidentäneet aukioloaikojamme lähes kaikissa myymälöissämme vastataksemme kysyntään turvallisesti, mutta pyydämme myös asiakkaitamme pitämään yllä viime vuonna osoittamansa tuen ja hengen, etenkin jos jonotat ulkona tai myymälässä.'

H&M kertoi, että The NEWSAM -myymälät avataan ensi viikolla Covid -ohjeiden mukaisesti.

- Odotamme innolla asiakkaidemme paluuta Englannin myymälöihimme ja haluamme kiittää kaikkia kärsivällisyydestämme, kun olemme navigoineet tässä tilanteessa yhdessä.

”Haluan myös käyttää tilaisuutta hyväkseni kiittääksemme kaikkia uskomattomia H&M -kollegoitamme, jotka työskentelevät logistiikka- ja asiakaspalveluosastoissamme, jotka ovat jatkaneet online -liiketoimintamme tukemista, vaikka myymälämme pysyivät suljettuina Englannissa. sanoi H&M UK & IE: n maajohtaja Toni Galli. ''

Kaikkialla Englannissa uusi kontaktiton 100 punnan raja otetaan käyttöön jouluun mennessä minimoidakseen yhteydenpidon pandemian aikana.

Tohtori Jackie Mulligan, pääkadun asiantuntija ja paikallisen ShopAppy.com -ostosalustan perustaja, sanoi, että yritykset toivovat, että ne palautuvat kuukausien rajoituksista.

onko terry wogan kuollut

Maanantai on erittäin merkittävä hetki jokaiselle paikalliselle elinkeinonharjoittajalle, ja se tuntuu vapautuspäivältä pääkadun kaupoille ja niitä ympäröiville lähiöille '', hän sanoi.

'Nämä yritykset luottavat siihen, että ihmiset tulevat oven läpi ja sen luomaan yhteisöllisyyden tunteeseen.'

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirje, niin saat viimeisimmät neuvot ja uutiset

Yleisluotosta lomautukseen, työoikeuksiin, matkapäivityksiin ja hätäapuun - meillä on kaikki suuret taloudelliset tarinat, jotka sinun on tiedettävä juuri nyt.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirjeemme täältä.

Katso Myös: