Tutkimus paljastaa, että kaksi kolmasosaa miehistä valitsee äitinsä kaltaisen kumppanin

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Lähes kaksi kolmasosaa miehistä on a suhdetta Äitinsä kaltaisen henkilön kanssa, uusi tutkimus on paljastanut.



The opiskella deittisivusto eHarmony havaitsi, että 64 prosenttia miehistä etsii naisia, joilla on samat persoonallisuuden piirteet kuin heidän äitinsä.



kuka on hunaja g x tekijästä

Tämän johtopäätöksen saavuttamiseksi tutkijat kehittivät persoonallisuustestin, jossa psykologisesti arvioitiin miehiä, heidän kumppaniaan ja heidän äitiään.



Tulokset paljastivat, että suvaitsevaisuustasot – toisten ihmisten mielipiteiden kunnioittaminen ja arvostaminen – oli eniten jaettu ominaisuus äitien ja heidän poikiensa kumppanien välillä.

Lähes kaksi kolmasosaa miehistä on parisuhteessa jonkun huomattavan samankaltaisen äitinsä kanssa (Kuva: Getty)

Tätä seurasi tiiviisti yksiavioisuuden merkitys ja halu tuntea empatiaa muita kohtaan.



Eharmonyn parisuhdeasiantuntija Rachael Lloyd sanoi: On hyvin tiedossa, että meillä on tapana siirtyä ihmisiin, joilla on samanlaisia ​​piirteitä kuin meillä, ja pyrimme vaihtelevassa määrin luomaan uudelleen piirteitä alkuperäisistä suhteistamme vanhempiimme.

cheryl cole punainen mekko

Koska äidit ovat tärkeimpiä omaishoitajiamme elämässä, ei ole yllätys, että miehet vetoavat naisiin, joilla on samanlaiset arvot.



Sitä vastoin vähiten yhteisiä piirteitä äitien ja heidän poikiensa kumppanien välillä olivat vieraantuminen, uskonnolliset arvot ja tunnevakaus.

Ms Lloyd lisäsi: Tämä tutkimus osoittaa, että suuri osa siitä, keitä me olemme – ja keitä päätämme rakastaa – on peräisin varhaisimmista elämänkokemuksistamme.

Treffisovellukset
Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: