Kolme muuta Kodi-lisäosaa suljettiin, kun piratismin vastainen ryhmä nostaa laitonta suoratoistoa

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Enemmän kuin mikään muu suoratoistopalvelu Kodi on joutunut arvostelun kohteeksi, koska se on antanut käyttäjille mahdollisuuden tehdä niin käyttää laitonta sisältöä, kuten elokuvia , TV-ohjelmia ja Valioliigan jalkapallopelejä.



Vaikka ohjelmisto itsessään on täysin laillinen, kolmannen osapuolen lähteet käyttävät sitä jakelualustana ulkomaiset tai laittomat suorat lähetykset .



Piratismin vastaisten ryhmien jatkuva painostus on jo johtanut yhden virran - 'lisäosana' - sulkemiseen. Nyt näyttää siltä, ​​että useampi seuraa perässä.



Useiden Israelissa sijaitsevien Kodi-lisäosien kerrotaan sulkeneen toimintansa paikallisen ZIRA-nimisen ryhmän painostuksen seurauksena.

paras klipsi hiustenpidennyksissä

ZIRA haki kieltomääräystä näiden lisäosien toiminnan lopettamiseksi, ja he ovat velvollisuudentuntoisesti sammuttaneet itsensä sen sijaan, että he olisivat saaneet kovia sakkoja. Yksi lisäosista, Abeksis, oli suosittu piraattisisällön keskus.

Vaikka nämä Kodi-lisäosat olivat Israelissa, ne olivat saatavilla täällä Isossa-Britanniassa ohjelmiston maailmanlaajuisen luonteen vuoksi. Myös virtuaalisia yksityisiä verkkoja käyttämällä Kodi-käyttäjät voivat käyttää tiettyjä maantieteellisesti lukittuja palveluita.



(Kuva: Kodi)

Mukaan TorrentFreak , vaikka nämä lisäosat eivät rahallistaneet palveluaan ja tarjosivat laillisia striimejä laittomien ohella, oikeudenkäynnin uhka oli liikaa.



'Sivuston ylläpitäjät maksoivat kuulemma muutaman tuhannen sekelin sovituksen. Lisäksi he joutuvat maksamaan 100 000 lisää (28 000 dollaria), jos tietovarastot tai lisäosat tulevat uudelleen näkyviin tulevaisuudessa', sivusto selitti.

Liike toistaa aikaisemman sammutus suositusta Navi-X-lisäosasta , joka oli toiminut 10 vuotta viime kuuhun asti.

Kymmenen vuoden menestyksekkään toiminnan jälkeen Navi-X on valitettavasti lopetettu. Navi-X julkaistiin ensimmäisen kerran huhtikuussa 2007, ja se on lajissaan vanhin Kodi-lisäosa, kehitystiimi selitti.

'Pääsyy siihen, miksi Navi-X-palvelu päätettiin lopettaa, on Kodia ympäröivä nykyinen lainsäädäntö.'

Viime kuukausina Kodista on tullut Internet-suoratoistopiratismin sivusana - vaikka ohjelmisto itsessään ei isännöi mitään mediaa.

Game of Thrones on säännöllisesti laittomasti verkossa

Oikeudenhaltijat ja palveluntarjoajat pitävät Premiere League ja Sky TV yrittävät kiivaasti sulkea toimintansa Kodia toimittavat laittomat lisäosat.

grigor dimitrov nicole scherzinger

Navi-X-tiimi hyökkäsi Kodi-ohjelmiston laittomiin käyttäjiin lausunnossaan, joka ilmoitti sen lopettamisesta.

'Jos et ole tietoinen, esiladattujen Kodi-laatikoiden myyjien runsaus on aiheuttanut paljon kuumuutta Kodissa Isossa-Britanniassa ja muualla', tiimi sanoi.

paras paikka ostaa kunnostettuja kannettavia tietokoneita uk

'Se on valitettavaa, koska lämpöä tuovilla ihmisillä ei kuitenkaan ole mitään tekemistä Kodi-yhteisön kanssa, he ovat vain iilimatoja, jotka yrittävät hyötyä Kodi-kehittäjien kovasta työstä.'

Suuri osa tästä oikeudellisesta ilmapiiristä on syntynyt tuore EU-päätös että piraattivideosisällön suoratoisto verkossa on rikos.

Mukana on myös valtavia rahasummia Skyn ​​ja Premiere Leaguen kaltaisten yritysten voiman ansiosta.

Jonkin sisällä maamerkki päätös , Euroopan unionin tuomioistuin totesi, että ilman tekijänoikeuden haltijan lupaa hankitun tekijänoikeudella suojatun teoksen väliaikainen kappaleen valmistaminen EI ole vapautettu 'kopiointioikeudesta'.

Jäljentämisoikeus tarkoittaa, että kukaan muu kuin tekijänoikeuden haltija ei saa kopioida tai kopioida teosta.

(Kuva: Getty)

Päätös tarkoittaa käytännössä sitä, että jokainen, joka suoratoistaa laittomasti kopioitua elokuvaa tai TV-ohjelmaa, rikkoo lakia - aivan kuten he olisivat lataaneet sen.

Tuomioistuin selitti, että tämän sisällön suoratoisto 'vaikuttaa haitallisesti näiden teosten normaaliin hyödyntämiseen ja aiheuttaa kohtuutonta haittaa tekijänoikeuksien haltijoiden oikeutetuille eduille'.

Tämä tarkoittaa periaatteessa sitä, että jos haluat katsoa ensi kauden Premiere Leaguen jalkapallo-otteluita, joudut maksamaan Sky- tai BT Sport -jäsenyyspaketin.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: