Kuka on seuraava James Bond? Uusimmat kertoimet, kun Skyfall putoaa Netflixissä

Julkkisuutiset

Horoskooppi Huomenna

James Bond -fanaatikot saavat popcornit ulos Skyfallin lisättyä Netflixiin heinäkuun lopussa.



Ja aivan kuten keskustelu siitä, kuka kaikkien aikojen suurin Bond on fanien keskuudessa, käy myös keskustelu siitä, kenen pitäisi korvata. Daniel Craig kuin 007.



Joillekin Sean Connery – joka kuoli vuonna 2020 – oli alkuperäinen ja paras näyttelijä näyttelijänä. James Bond seitsemästä on lausunut kuuluisan 'ravistettua, ei sekoitettua' -lauseen.



Katsojat voivat arvioida hänen suorituksensa uudelleen milloin tahansa ITV uusinta Älä enää koskaan sano 'En koskaan lauantaina (6. elokuuta) klo 20.

Vuoden 1983 elokuvaa pidetään 'epävirallisena', koska se ei kuulu Eon Productionsin kaanoniin Thunderballin tarinan oikeuksien romahduksen seurauksena.

Se näkee Conneryn toistavan Bondin roolin huolimatta Roger Moore otettu virallisesti sarjan hyvin räätälöitynä englantilaisena vakoojana.



Ketkä ovat suosikkeja seuraavaksi James Bondiksi?

 Rege Jean Page
Bridgertonin Rege-Jean Page on yksi suosikeista seuraavaksi James Bondiksi ( Kuva: Dave Benett / Getty Images for Hug)

The vedonvälittäjät heittävät laajan verkon sen suhteen, kuka voisi ottaa haltuunsa erittäin kysytyn James Bondin roolin.

Daniel Craig ilmoitti ennen viime vuoden No Time To Die -elokuvan julkaisua, että se olisi hänen viimeinen sarjassa, koska hän on toistanut roolin viisi kertaa.



Vaikka kaksi parasta menestyä Craig on melko ratkaistu, kanssa Rege Jean Page ja Henry Cavill taistelevat suosikkipaikasta kuukausia, lista on muuttumassa, koska huhut viittaavat siihen, että ilmoitus voitaisiin tehdä tänä vuonna.

Pitkäaikaisia ​​nimiä näyttää edelleen olevan kilpailussa, mukaan lukien Idris Elba ja Tom Hardy, sekä muutama yllätyskasvo.

Sillä välin, Daniel Kaluuya , tulevan elokuvan Nope, Get Out ja Judas And The Black Messiah -tähti, oli ollut edelläkävijä pitkään, mutta viimeisimmät kertoimet ovat saaneet hänet putoamaan 10 parhaan suosikin joukosta.

Seuraava James Bond -kertoimet

 Tom Hardy
Tom Hardya on pitkään mainostettu mahdollisena korvata Daniel Craigin 007:nä ( Kuva: Getty Images)

Ladbrokesin viimeisimmät kertoimet osoittavat, että kilpailu seuraavaksi 007:ksi ei ole kaukana ohi:

  • 7-2 Idris Elba

  • 4-1 Rege-Jean Page
  • 4-1 Henry Cavill
  • 7-1 Tom Hardy
  • 12-1 James Norton
  • 20-1 Richard Madden

Rege-Jean Pagen tähti nousi pilviin, kun hän esiintyi huikeana Hastingsin herttuana Netflix n höyryävän aikakauden draama, Bridgerton .

Ladbrokesilla on kuitenkin nyt Luther-tähti Idris Elba uutena suosikkina.

natasha kaplinsky justin bower

Melkein jokaista suurta brittinimeä Hollywoodissa mainostetaan roolissa, mukaan lukien Superman-näyttelijä Henry Cavill ja James Norton, joka on hyökkääjä. BBC sarja Happy Valley ja äskettäinen Netflix-hitti Rogue Agent.

Game of Thrones -sarjassa esiintynyt Tom Hopper ja Outlander-tähti Sam Heughan ovat keikan ulkopuolisia.

Katso Myös: