Lioness Jill Scott tallentaa koskettavan viestin ensimmäiselle kapteenille, joka kiitti häntä 'tien tasoittamisesta'

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Naarasleijona legenda Jill Scott on kiittänyt kaikkien aikojen ensimmäistä naisten kapteenia Sheila Parkeria 'tien tasoittamisesta' heidän menestykselleen.



The Englanti keskikenttäpelaaja, 35, kuvasi koskettavan videon Sheilalle, 75, Manchesterin kahvilassa, jota hän pyörittää kumppaninsa Shellyn kanssa, ennen parilähtöä hyvin ansaitulle lomalle.



Hän poseeraa onnellisena kultamitalinsa kanssa sunnuntain mahtavasta tappiosta Saksasta, ja hän sanoo henkilökohtaisella videolla: 'Hei Sheila, halusin sinun tietävän, että olet osa Lioness-perhettä – ensimmäinen kapteeni, tässä on kultamitali ja toivon Tiedät myös, että olet tehnyt oman osasi. Joten kaikilta, jotka ovat nyt Lionesseissa, kiitos paljon, että tasoitti tietä meille kaikille ja toivon, että tiedät, että sinua arvostetaan - kiitos!'



 Jill Scott
Toimittaja Laura Connor tapaa Jill Scottin

Kun nappasin kahvia Manchesterissa, törmäsin Jilliin hänen Northendon-liikkeessään, Boxx2Boxxissa, joka on nimetty hänen surullisen kuuluisan roolinsa mukaan box-to-box-keskikenttäpelaajana.

Asiakkailleen kahvinkeittämisen välissä Jill kertoi minulle: 'Olen pelannut Englannissa 16 vuotta, joten voittaakseni nyt urani tässä vaiheessa... Minulla ei vain ole sanoja.'

isoveli - kursseja
 Chloe Kelly
Jill Chloe Kellyn kanssa juhlii hänen voittomaaliaan Saksaa vastaan ( Kuva: Getty Images)

Huolimatta asumisesta - kiistatta! - Maailman kuuluisin jalkapallokaupunki, en voi sanoa, että miesten peli on koskaan kiinnostanut minua.



Mutta minusta on tullut jalkapallon superfani lionessien uskomattoman suorituksen ansiosta tämän vuoden turnauksessa.

 Leijonan voitto
Joukkue voitti Saksan 2-1 ( Kuva: AFP Getty Imagesin kautta)

Ja Jillin kaltaiset pelaajat ovat inspiroineet naisia ​​omassa joukkueessaan, kuten Chloe Kelly, 24 - pari kuvattiin juhlimassa Chloen poikkeuksellisen lisäaikamaalin jälkeen.



Jill lisää: ”On uskomatonta nähdä nuorempien pelaajien menestyvän kuten Chloe ja kuinka hyvin he pärjäävät. Peli on muuttunut niin paljon, ja toivon vain, että teimme muutoksen heille.

Katso Myös: