LIV Golfin pomo Greg Norman tarjoaa Cameron Smithille päivitystä lähettäessään toiveikkaiden tylyn viestin

Golf

Horoskooppi Huomenna

LIV Golfin toimitusjohtaja Greg Norman on vaatinut, että PGA Tourin huipputähdille on 'liian myöhäistä' siirtyä kiistanalaiseen sarjaan huhujen keskellä Open-mestari Cameron Smithin aikovan liittyä.



Tuottoisa LIFE Golf sarjaa rahoittaa Saudi-Arabian valtiollinen sijoitusrahasto, ja se on jakanut golfin, jättäen PGA:n ja DP World Toursin murtuman sen jälkeen, kun uusi sarja salametsäsi joitakin urheilun suurimpia nimiä. Useita maailman tunnetuimpia pelaajia ovat päättäneet vaihtaa LIV Golfiin, mukaan lukien Phil Mickelsonin, Brooks Koepkan ja Dustin Johnsonin kaltaiset.



Raskaiden linkittävien huhujen keskellä hallitseva mestari Vuoden golfaaja Smith Saudi-Arabian tukemalle kiertueelle Norman on vaatinut, että ovi on suljettu niiltä, ​​jotka haluavat nyt liittyä irtautumiseen. Australialainen uskoo, että on 'liian myöhäistä' vaihtaa nimiä, vaikka tämä ei todennäköisesti tapahdu ennen Smithin hankintaa.



LIV Golf voi ylpeillä tähtilistalla, ennen kuin sarjasta tulee 14 tapahtuman liiga vuonna 2023, eikä Norman halua, että kentällä tulee liian täynnä Smithiä, jonka kerrotaan liittyvän. Hän sanoi: 'Pelaajailmoituksia tulee lisää ennen [FedEx Cupin pudotuspeleitä]. Mutta olemme asettaneet pelaajien maksimimäärän.

'On mielenkiintoista, saamme edelleen puheluita maailman 40 parhaan pelaajan agenteilta, jotka haluavat liittyä LIV:hen, mutta nyt on liian myöhäistä. Se kuitenkin kertoo minulle, että se, mitä teemme, vetoaa hyvin maailman parhaisiin pelaajiin.

Norman on houkutellut useita pelaajia LIV Golfiin sen jälkeen, kun se nousi tunnetuksi viime kuukausina, ja Smith näyttää olevan seuraava jonossa. Australialainen pysyi ilkeänä yhteyksissään LIV:ään, kun hän sai Claret Jug -kannun 150. The Open -julkaisussa - mutta maanmies Cam Percy myönsi, että se oli tehty.



  Greg Norman väitti, että ovi on suljettu useammille nimille, jotka haluavat liittyä LIV Golfiin
Greg Norman väitti, että ovi on suljettu useammille nimille, jotka haluavat liittyä LIV Golfiin ( Kuva: Getty Images)

Luuletko, että LIV Golf pääsee sopimukseen PGA:n ja DP World Toursin kanssa? Kerro meille

'Valitettavasti kyllä, he ovat poissa', Percy sanoi RSN:lle, kun häneltä kysyttiin Smithin ja Marc Leishmanin vaihtamisesta LIV Golfiin, ennen kuin hän kritisoi Saudi-Arabian valtiota.



”Mitä enemmän ja enemmän asiaa tutkit, jotkut ihmiset eivät välitä – joillain ihmisillä on omatunto ja he välittävät. He eivät ole maailman mukavimpia ihmisiä. Katsotko vain sen ohi ja sanot: 'No, minä olen rikas'. en todellakaan välitä'.

'Se on kova juttu, se todella on.'

The Lennätin vahvisti, että Smithin siirtyminen LIV:hen on tehty, mutta 28-vuotias jatkoi huhujen kieltämistä tai vahvistamista lehdistötilaisuudessaan ennen St Jude Classicia – ensimmäistä PGA Tourin kauden lopun FedEx Cupin pudotuspeleistä. Smith sanoi: 'En kommentoi sitä. Olen täällä pelaamassa FedExCup-pudotuspeleissä, se on ollut painopisteeni viimeisen puolentoista viikon ajan.

  Cameron Smithin kerrotaan olevan liittymisen partaalla eroon
Cameron Smithin kerrotaan olevan liittymisen partaalla eroon ( Kuva: USA TODAY Sports)

'Jos minun on sanottava jotain PGA Tourista tai LIV:stä, se tulee Cameron Smithiltä eikä Cameron Percyltä.'

Nähtäväksi jää, milloin Smith liittyy LIV Golf -sarjaan, jossa entinen Europe Ryder Cupin kapteeni Henrik Stenson voitti kolmannen tapahtuman - joka pidettiin Bedminsterissä - ansaitakseen 3,37 miljoonan punnan voiton.

Palkintoraha oli huomattavasti suurempi kuin 2,08 miljoonaa puntaa, joka myönnettiin Smithille halutun Open-tittelin saavuttamisesta viime kuussa.

vauva työntelee kieltä ulos

Katso Myös: