Love Islandin suurimmat riidat Ekin-Sun putoamisen, 'vihatun' Molly-Maen ja Yewanden kilpailuriidan vuoksi

Julkkisuutiset

Horoskooppi Huomenna

Koska a Rakkauden saari Kilpailija ei ole pelkkää kiiltoa ja glamouria, ja joskus huvilassa oleminen isojen persoonallisuuksien kanssa voi aiheuttaa tuhoa.



Joka kausi ITV2:n katsojat katsovat hengitystä pidätellen, kuinka raivoisat riidat puhkeavat kilpailijoiden välillä, jotka haluavat löytää rakkauden huvilassa - ja erityisesti hahmojen välillä, jotka eivät pelkää astua muiden varpaille saadakseen haluamansa.



Vaikka jotkut seuraukset ovat jääneet Love Islandin historiaan - mukaan lukien Anna Vakili, joka asetti entisen liekin Jordan Hamesin paikalleen raivoissaan ja Olivia Attwood talon huutaminen Chris Hughesin kanssa käydyn julman riidan jälkeen – muista kiistoista ja kiistoista ei ole uutisoitu niin laajasti kuin jotkin Love Islandin kilpailijat eivät pidä 'inhoa' toisiaan tosi-tv-tähtiä kohtaan.



Tässä tarkastellaan joitain räjähdysherkimpiä ja salaisia ​​riitoja Love Islandin suurimpien tähtien välillä.

Ekin-Su Cülcüoğlu ja Antigoni Buxton

  Ekin-Su Cülcüloğlu ja Davide Sanclimenti voittivat vuoden 2022 sarjan
Ekin-Su Cülcüloğlu ja Davide Sanclimenti voittivat vuoden 2022 sarjan ( Kuva: ITV)

Vaikka Ekin-Su ja Antigoni näyttivät olevan läheisiä ystäviä ollessaan yhdessä huvilassa, näyttää siltä, ​​​​että asiat kääntyivät pahimpaan heti, kun Antigoni jätettiin pois ITV2-ohjelmasta.

Molemmat pommit olivat suosittuja huvilassa, ja he molemmat katselivat Davidea, mutta he pystyivät jättämään erimielisyytensä syrjään ja vaalimaan ystävyyttä ennen kuin Antigoni käskettiin pakata laukut ja poistua huvilasta lyhyen työjakson jälkeen.



Ja ennen kuin Ekin-Su kruunattiin Love Islandin vuoden 2022 voittajaksi kaunotar Daviden rinnalla, Antigonin kerrottiin jakaneen useita 'suolaisia' kommentteja turkkilaisesta näyttelijästä useissa eri haastatteluissa hänen ajastaan ​​ohjelmassa.

Eräs kotkasilmäinen fani varoitti Ekin-Sua rakkaussaaristolaisensa loukkaavista sanoista Instagram kommentti, jossa luki: '@ekinsuofficial älä ole tekemisissä Antigonin kanssa - hän on antanut suolaisia ​​haastatteluja sinusta kaikkialla.'



  Antigonia on syytetty tekemisestä'salty' comments against Ekin-Su
Antigonia on syytetty 'suolaisista' kommenteista Ekin-Sua vastaan ( Kuva: PA)

Ja näyttää siltä, ​​että Ekin-Su on samaa mieltä, koska hän piti kommentista - yhdessä 71 muun ihmisen kanssa.

Toinen Love Island -fani twiittasi: 'Ja tämä on luultavasti yksi syy, miksi hän ei mennyt Antigoniin after party -tapahtumaan, me rakastamme nähdä sitä.'

Se tapahtuu keskellä huhuttua erimielisyyttä Antigonin ja joidenkin finalistien välillä sen jälkeen, kun he kaikki tyrmäsivät hänet uskomattomissa jälkijuhlissa.

Vaalea pommi tyrmäsi massiivisen juhlan, kun hän järjesti DJ:n kanssa ja Chipmunk-esityksen, mutta Ekin-Sua ja Davideä ei näkynyt missään, eikä myöskään Gemma Owen ja Luca Bish , Tasha Ghouri ja Andrew Le Page tai Dami Hope ja Indiyah Polack .

Davide Sanclimenti ja George Tasker

  Davide Sanclimenti paljasti salaisen riidan Casa Amor -tähden George Taskerin kanssa
Davide Sanclimenti paljasti salaisen riidan Casa Amor -tähden George Taskerin kanssa ( Kuva: Jonathan Hordle/REX/Shutterstock)
  Davide ei ole Georgen fani
Davide ei ole Georgen fani ( Kuva: ITV)

Love Islandin voittaja David Sanclimenti paljasti salaisen riidan Casa Amor -tähden George Taskerin kanssa, kun hän lopetti hänen seuraamisen sosiaalisessa mediassa heti, kun hän sai puhelimensa takaisin lähes kymmenen viikon Love Islandin huvilassa.

George, 23, tapasi Daviden tyttövauvan Ekin-Sua ollessaan Casa Amorissa ja chattaillessaan Capital Breakfastin Roman Kempin kanssa, Laura Whitmore antoi ajatuksiaan suolaisesta tilanteesta.

Love Islandin isäntä paljasti: ”Katsoin tavallaan hänen Ekin-Suaan oheislaitteissani. Puhuin - luulen sen olevan Mollie - kun Mollie sanoi olevansa sängyssä Daviden kanssa. Ja minä olin kuin 'oi!' ja Ekin-Su vain tarttui hänen käteensä ja heitti sen pois - kuten kyllä, Ekin-Su.'

Ekin-Su, 27, nähtiin kuitenkin 'viuluttamassa' Georgen kanssa, kun pariskunta jakoi sängyn Casa Amorissa, ennen kuin tämä pyysi häntä pitämään myöhäisillan tempaukset piilossa.

Ekin-Su väitti, ettei parin välillä tapahtunut mitään, hän kertoi Capital Breakfastille: 'Siellä oli kuuma, ilmeisesti olemme molemmat viehättäviä ihmisiä ja olemme samassa sängyssä yhdessä. Mitään ei tapahtunut.'

Näyttää kuitenkin siltä, ​​​​että Davide ei edelleenkään ole tyytyväinen tilanteeseen, sillä hän ryntäsi lopettamaan Georgen seuraamisen Instagramissa heti, kun hän sai sosiaalisen mediansa takaisin huvilassa olon jälkeen.

prinsessa beatrice ja eugenie

Maura Higgins ja Shaughna Phillips

  Maura löi Shaughnaa's comments about Molly-Mae
Maura iski Shaughnan kommentit Molly-Maesta ( Kuva: INSTAGRAM)
  Shaughna hyökkäsi Molly-Maelle Twitterissä
Shaughna hyökkäsi Molly-Maelle Twitterissä ( Kuva: INSTAGRAM)

Irlantilainen pommipeli Maura Higgins järkytti Love Islandin faneja, kun hän räjäytti julkisesti talvisarjan kilpailijaa Shaughna Phillipsiä sen jälkeen, kun tämä osui Molly-Maeen sen jälkeen, kun hänen Diary of a CEO podcast-esiintymisensä oli kiistanalainen aiemmin tänä vuonna.

Maura oli nopea puolustamaan parasta ystäväänsä Molly-Mae entisen saaren jälkeen Shaughna painotti Mollyn 'sävykuuroja' kommentteja.

Molly-Mae, 23, sai valtavan vastareaktion esiintyessään podcastissa, kun hän väitti, että kuka tahansa voi saavuttaa mitä tahansa, jos hän yksinkertaisesti työskentelee tarpeeksi kovasti sen eteen, koska kaikilla on 'sama 24 tuntia yhdessä päivässä'.

Shaughna, joka esiintyi ITV2-sarjan kuudennessa sarjassa, jakoi kaksi senttiään asiasta Viserrys .

'Molly Mae on nuori, jolla on ollut paljon menestystä todella nopeasti, eikä paljon 'elämää', hän kirjoitti.

  Molly-Mae ja Maura ovat parhaat kaverit tavattuaan showssa
Molly-Mae ja Maura ovat parhaat kaverit tavattuaan showssa ( Kuva: Dave Benett / Getty Images for Ann)

'Joten ymmärrän, miksi hänellä on nämä näkemykset. Me kaikki sanomme asioita nuorempana ja katsomme taaksepäin ja ajattelemme 'no se oli tyhmää'. Ei varjoa, haluan elää hänen kuplassaan.'

Shaughnan räikeän twiitin jälkeen Maura ryntäsi puolustamaan parhaansa, kun tämä tähtäsi Love Islandin tähden kommentteihin.

'Varmasti tiedät tämän alan ammattilaisena, kuinka yksinäistä ja pelottavaa se voi olla, kun koko internet lyö sinua', hän sanoi. 'Kyllä sinulla on oikeus mielipiteeseesi, mutta olen todella yllättynyt, että kommentoit tätä ollenkaan.'

Shaughna yritti sitten pelastaa itsensä väittämällä, että hän 'puolusti' Molly-Maeta alkuperäisessä twiitissään.

baby Manchester United Kit

'100%! Siksi twiittasin tämän hänen puolustuksekseen', Shaughna twiittasi. 'Hän on nuori ja menestyvä, ei ole hänen syynsä, että hänellä on tällaiset näkemykset. Kuten sanoin, ei varjoa, vain hyytelö.'

Tosi-tähti valotti keskustelua ja twiittasi myöhemmin: 'Ei, minun tarvitsee vain opetella olemaan hiljaa, ärsyttääkseni itseäni lol.'

Molly-Mae ja Anton Danyluk

  Rakkauden saari's Molly-Mae found herself in a row with Anton at the reunion
Love Islandin Molly-Mae huomasi olevansa jonossa Antonin kanssa tapaamisessa ( Kuva: ITV)

Katsojat eivät koskaan unohda kiusallista 2019 Aftersun -tapaamista, jossa Anton Danyluk myönsi julkisesti, ettei hän pitänyt Molly-Maesta hänen ja poikaystävänsä jälkeen. Tommy Fury sijoittui toiseksi sarjan mestareiden Amber Gillin ja Greg O'Shean jälkeen.

Huimauksen arvoinen hetki näki Anton slam -vaikuttaja Mollyn myöntäessään lopettaneensa hänen seuraamisen Instagramissa heti huvilasta poistuttuaan väittäen, että he 'eivät koskaan tulleet toimeen'.

  Anton sanoi, ettei hän koskaan pitänyt Molly-Maesta huvilassa
Anton sanoi, ettei hän koskaan pitänyt Molly-Maesta huvilassa ( Kuva: ITV)

Entiset ystävät lukitsivat sarvet Aftersunin jälleennäkemisjaksossa, kun Anton sanoi, ettei ollut hänen 'valintansa' seurata Molly-Maea, ja hän väitti, että tämä 'pelaa peliä' koko ajan huvilassa ja ' Kiinnittää Tommyn mukaan'.

Molly pysyi tyylikkäänä kiihkeän riidan aikana, kun hän kertoi pitävänsä Antonia ystävänä huvilassa ollessaan jakaessaan yllätyksensä tämän kommenteista.

Sillä välin Anton tuli katkeraksi, koska Molly-Mae ja Tommy äänestivät häntä ja hänen entistä liekkiään Belle Hattonia 'vähiten yhteensopivaksi' pariksi.

Molly-Mae ja 'kaikki tytöt' sarjassa 2019

  Molly-Mae
Molly-Mae on katkaissut kaikki siteet useimpiin saaretovereihinsa ( Kuva: ITV)

Molly-Mae on julkisesti myöntänyt, ettei hänellä ole ystävyyssuhteita lähellä sydäntään.

PrettyLittleThingin luova johtaja tunnusti, että hän mieluummin nauttisi menestyksekkäästä urasta kuin suuresta ystäväpiiristä kiistanalaisen podcast-esiintymisensä aikana toimitusjohtajan päiväkirjassa.

Love Islandin tähti kertoi isäntänä Stephen Bartlettille: 'Ystävät, he tulevat ja menevät. Minusta se on vähän ajanhukkaa'.

Molly-Mae myönsi myös, että hän ilmoittautui Love Islandille osana liikesopimusta - pääsy, joka ei mennyt hyvin hänen entisten huvilan talotovereidensa kanssa.

  Molly sanoi, että ei't have time for friendships in her life
Molly sanoi, ettei hänellä ole elämässään aikaa ystävyyssuhteille ( Kuva: ITV/REX)

Parhaan ystävänsä Maura Higginsin lisäksi vaikuttaja päätti etääntyä kaikista tytöistä, jotka esiintyivät hänen sarjassaan.

Molly päätti tukahduttaa useita jälleennäkemistapahtumia ja kieltäytyi kutsumasta entisiä tähtitovereitaan bränditapahtumiinsa väittäessään, että siinä 'ei olisi järkeä', koska kaikki tytöt ovat edelleen läheisiä ystäviä.

Menestyneen tähden päätös ottaa etäisyyttä entisistä Love Islandin alumneistaan ​​on jättänyt katkeran maun hänen entisen kollegansa Lucie Donlanin suuhun, paljastaen, että 'tuskin kukaan' vuoden 2019 alumneista puhuu enää Molly-Maelle.

Yewande Biala ja Lucie Donlan

  Rakkauden saari's Lucie accused Yewande of bullying
Love Islandin Lucie syytti Yewandea kiusaamisesta ( Kuva: ITV)

Vuoden 2019 sarjan jälkeen Lucie Donlanin ja Yewande Bialan välinen julma riita paljastui.

emma wilson anne robinson

Kun Lucie väitti, että Yewande oli 'kiusannut' häntä vanhojen Instagram-kommenttien sarjassa, Yewande vastasi väittäen, että Lucie käytti rotutaktiikkaa saadakseen hänet alas.

'Et kieltäytynyt kutsumasta minua nimelläni, koska se oli liian 'vaikea lausua', ja nyt haluat sanoa, että kiusasin sinua', Yewande vastasi sarjan päätyttyä.

Irlantilaista pommia puolusti myöhemmin hänen näyttelijänäyttelijänsä Amy Hart, kun hän tuki Yewanden väitteitä.

  Yewande sanoi, että Lucie ei koskaan kutsunut häntä nimellä
Yewande sanoi, että Lucie ei koskaan kutsunut häntä nimellä ( Kuva: ITV)

'Emme ole puhuneet siitä julkisesti, koska se oli Yewanden tarina kerrottavana. Muistan jokaisen keskustelun päivämäärät, ajat ja paikat siinä huvilassa. Siellä on niin paljon, mitä et näe', Amy vaati.

Samaan aikaan Yewanden irlantilainen kilpailija Maura näytti ottavan Lucien puolella, kun hän lähetti valtavan kukkakimpun ystävälleen piristääkseen häntä draaman keskellä.

Rachel Finnie ja Brad McClelland

Rachel sanoi, että Brad 'kiussi' häntä ( Kuva: ITV)

Aiemmin tänä kesänä Love Islandin pommihahmo Rachel Finni torjui entisten näyttelijöidensä anteeksipyynnöt 'nöyryyttävästä' Instagram Live -videosta, jossa he pilkkasivat hänen ulkonäköään ja 'pommi-statusta'.

Entiset saarelaiset Brad McClelland, Aaron Francis, Jake Cornish ja Tyler Cruickshank esiintyivät kiistanalainen Instagram Live, jossa he keskustelivat pommikilpailijoista, jotka olivat saapuneet huvilaan vuoden 2021 sarjan työjaksonsa aikana.

Love Islandin katsojat olivat raivoissaan, kun Rachelin nimi mainittiin, kun Brad veti kasvonsa muiden nauraessa.

Pojat lukivat tämän jälkeen fanin kommentin, jossa luki: 'Rachel ei todellakaan ollut pommi' - ja he kaikki purskahtivat nauruun pilkaten ruskeaverikköä kauneutta.

Lisää polttoainetta jo paahtavaan antaa potkut , Brad - joka oli ollut yhdessä Rachelin kanssa ohjelman yhdessä vaiheessa - sanoi myöhemmin: 'Taas, Rachel, EI pommi.'

Love Islandin pommi-isku hylkäsi Bradin anteeksipyynnön ( Kuva: ITV/REX/Shutterstock)

Draaman jälkeen Rachel ryhtyi omiin Instagram Storiesinsa huutamaan entisiä tähtitovereitaan 'kiusaamaan' häntä jatkuvasti sen jälkeen, kun hänet sytytettiin ohjelmasta.

Pitkässä lausunnossaan Rachel kirjoitti: ”Minulla ei ole todellisia kukaan matkija minua ja keskustelevat minusta julkisesti kuin vitsillä. Olen TÄYSIN yli sen ja kadun, että menin esitykseen. Miksi tämä ansaitsee päästä televisio-ohjelmaan?'

'Kuinka nämä todelliset idiootit ajattelevat, että on ok keskustella minusta näin julkisesti? Eikä vain tänään. Useita, useita ja monta kertaa. TÄNÄÄN vuosi myöhemmin ja minua kiusataan/pilataan edelleen avoimesti kaikkien nähtäville.'

Brad ja Tyler jatkoivat myöhemmin lausuntoja, joissa pyysi anteeksi Rachelilta väittäessään, että he 'yrittivät tavoittaa Rachelin henkilökohtaisesti'.

  Rachel Finn
Rachel Finni esiintyi ensimmäisenä mustana pommina Love Islandilla ( Kuva: ITV/REX/Shutterstock)

Huolimatta oliivinoksan tarjouksesta Rachel torjui raivoissaan heidän 'säälittävät' lausuntonsa.

Rach leimaa heidän anteeksipyyntönsä 'vitsiksi' ja lisäsi, että heidän lausuntonsa 'annettiin vain heidän selkänsä pelastamiseksi'.

'En ole oikeassa kenenkään kanssa, joka on ollut sekaantunut mihinkään, mitä minusta on sanottu. En koskaan, Rachel sanoi.

'Voit pyytää anteeksi, mutta sitä ei voi ottaa vastaan. En saa mitään näistä anteeksipyynnöistä. En ota mitään näistä vääristä lausunnoista.'

Katso Myös: