Love Islandin tähti Davide saa eeppiset tervetuliaisjuhlat voitettuaan esityksen

Julkkisuutiset

Horoskooppi Huomenna

Davide Sanclimenti näytti innostuneelta kotiin päästyään, kun hänet toivotettiin tervetulleeksi takaisin kattohuoneistoonsa näyttävään Manchesteriin.



27-vuotias italialainen jätkä on laskeutunut takaisin Isoon-Britanniaan sen jälkeen kun hänet kruunattiin Love Islandin kahdeksannen kauden voittajaksi viikon alussa.



mitä b ja q tarkoittavat

Ruskeasilmäinen poika kruunattiin voittajaksi rinnalla 27-vuotias turkkilainen näyttelijäpommi Ekin-Su Cülcüoğlu - kilpailijoiden lyöminen Gemma Owen ja Luca Bish , Dami Hope ja Indiyah Polack , ja Andrew Le Page ja Tasha Ghouri , kruunuun.



Kotiin Manchesterissa palattuaan Daviden rakkaat ottivat lämpimästi vastaan, ja he pystyttivät suuren 'Tervetuloa kotiin' -kyltin ja koristelivat kotinsa kultaisilla ilmapalloilla.

  Davide Sanclimenti
Davide Sanclimenti toivotettiin kotiin yllätysbileillä perjantaina ( Kuva: Instagram)

Viedään Instagram Perjantaina Davide jakoi tarinoita, joissa hän puristi omaansa Rakkauden saari matkalaukku, joka oli koristeltu hänen nimellään.

Ja hän välähti voittavan hymyn poseeraaessaan kameran edessä sitruunankeltaisessa poolopaidassa, sinisissä shortseissa ja valkoisissa tennareissa.



Davidella ja Ekin-Sulla on tietysti paljon hymyn aihetta, sillä he voittivat 50 000 punnan palkinnon, kun yleisö äänesti heidät vuoden 2022 kilpailun voittajiksi.

Ja pariskunta ansaitsee paljon enemmän rahaa, koska heidän show-aikansa on nostanut heidät julkisen tietoisuuden eturintamaan, ja huippubrändit ovat epäilemättä jonossa heittääkseen heille rahaa tuottoisten tukisopimusten kautta.



  Love Islandin tähdet kokoontuvat viimeisen kerran pohtimaan sarjaa
Davide voitti Love Islandin Ekin-Su Cülcüoğlun kanssa ( Kuva: Matt Frost/ITV/REX/Shutterstock)

Pariskunta jakoi jännityksensä voitosta show'n aiemmin tällä viikolla videolla, jonka Love Islandin viralliset sosiaalisen median tilit jakoivat.

Ekin-Su sanoi: 'Kiitos kaikille äänestämisestä meitä ja kiitos siitä, että teitte meistä sellaisia ​​kuin olemme.'

Davide lisäsi: 'En odottanut sitä – en vieläkään usko sitä', Ekin-Su jatkaa: 'Uskon, että kaikki ovat voittajia täällä, ja tunnen olevani todella onnekas, että olen täällä.'

Pariskunta myös kehui toiseksi sijoittuneitaan, kun Davide julisti: 'Olemme kaikki neljä hienoa paria, mutta joo, kiitos kaikille.'

Ekin-Su lisäsi sitten: 'Kiitos, että lähdit matkallemme kanssamme - se merkitsee niin paljon.'

Rakkautta osoittavat sanat kaikuvat aiempia kohteliaisuuksia, joita toiseksi tulleet Gemma ja Luca olivat jakaneet.

Gemma sanoi erohaastattelussaan, että hän ei malta odottaa näkevänsä tähdet Tashan ja Andrew'n – mutta myös illanvietto Ekin-Sun ja Daviden kanssa olisi suunnitelmissa.

Hän huokaisi: 'Luulen, että Tasha ja Andrew - olemme puhuneet paljon asioiden tekemisestä ulkona, pienistä tuplatreffeistä.'

Luca oli samaa mieltä ja sanoi: ”Meillä oli ylä- ja alamäkiä, mutta Andrew puolestani oli minun selkäni Villassa koko ajan. Aion ehdottomasti nähdä hänet ulkopuolelta. Luulen, että hän pysyy luonani heti kotiin tultuamme. Jos olemme illalla, niin Ekin ja Davide.'

  Davide kutsui Ekin-Sua kuningattarekseen
Davide ja Ekin-Su laskevat minuutteja tapaamiseensa ( Kuva: Instagram)

Luca jatkoi: 'Me lähdemme todennäköisesti kotiin vähän aikaisemmin kuin he.'

Gemma lisäsi: 'Olemme melko tylsiä heihin verrattuna. Ne ovat oikeita juhlaeläimiä!”

Katso Myös: