Love Islandin Olivia Buckland siitä, miksi hän ja Alex Bowen ovat harvinainen menestystarina

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Kun uusin yksittäislapsu taistelee Love Islandin huvilassa, entinen kilpailija Olivia Buckland on tarjonnut neuvoja.



25 -vuotias Olivia löysi kuuluisuuden treffisarjan toisesta sarjasta vuonna 2016.



Mallorcan aikana Olivia tapasi ja rakastui Brummie -telineeseen Alex Boweniin, joka ehdotti kuukausia finaalin jälkeen.



Huolimatta kaikesta skeptisyydestä pari jatkoi satumaisia ​​häitä Essexissä viime syyskuussa - tehden heistä ensimmäisen Love Island -parin, joka sanoi 'minä teen'.

Love Island 7.8.2016

Olivia ja Alex löysivät pysyvän rakkauden dating -sarjasta (Kuva: ITV)

Pari solmi solmun kaksi vuotta huvilasta poistumisen jälkeen (Kuva: Instagram)



Puhuessaan NEWSAMille Olivia on paljastanut, miksi hän uskoo, että hän ja Alex onnistuivat löytämään kestävän rakkauden siellä, missä niin monet muut todellisuusohjelman parit ovat epäonnistuneet.

Olivia sanoi: 'Osa uskoo sen kohtaloon ja se vain toimii, koska se toimii ja se on harvinainen poikkeama, että se tapahtui.



jouluaaton tv 2018

- Mutta sitten toinen osa minusta ajattelee, että teimme työtä sen eteen ja luotamme toisiimme ja tulemme myös todella hyvin toimeen.

'On vaikea pysyä yhdessä, kun tulet ulos, koska olet ollut huvilassa ilman puhelimia. Jos rakastut johonkin siellä ja sitten kun tulet ulos ja huomaat asiat ovat erilaisia, se voi olla todella kamalaa ja vaikeaa.

'Onneksi minä ja Alex eivät muuttuneet, ja luulen, että siksi se jatkoi työtä, koska olimme aina rehellisiä itsellemme.'

Olivia on Cocoa Brownin fake tan kasvot

Olivialla oli vaikeita aikoja sarjan alussa (Kuva: PA)

Tänä vuonna kilpailijat ovat jo nostaneet kulmiaan aikomuksistaan ​​osallistua näyttelyyn.

Monet heistä, mukaan lukien Maura Higgins, Tommy Fury ja Molly Mae Hague, ovat allekirjoittaneet PR -johtajien kanssa ennen kuin he asettavat edes jalkansa huvilaan odotettaessa nousuaan.

Se tekee merkittävän muutoksen Olivian sarjasta, jossa kilpailija Rykard Jenkins lopetti näyttelyn kuuluisasti varhain voidakseen jatkaa romantiikkaa karkottuneen näyttelijä Rachel Fentonin kanssa.

Rykard lopetti näyttelyn vuonna 2016 jatkaakseen romantiikkaa sairaanhoitaja Rachelin kanssa (Kuva: ITV)

amy love island ennen ja jälkeen

Ja Olivia myöntää, että hän toivoi pääsevänsä pois poikaystävänsä kanssa laajennetun sosiaalisen median jälkeen, kun hän ilmoitti osallistuvansa.

Se ei ollut kuuluisuutta, koska emme uskoneet, että voit tulla kuuluisaksi siitä. Sarjamme oli kuin alisarja, Olivia selitti.

- Menin vain nauramaan sinne päästäkseni exäni yli ja pitämään hauskaa ja tapaamaan uusia ihmisiä.

'Mutta jotenkin päädyin aviomieheen, kahteen koiraan ja taloon!' vitsaili Olivia.

Olivia ja Alex Sri Lankan häämatkallaan (Kuva: Instagram/ oliviadbuck)

Olivia oli itse käynyt läpi Love Islandin koettelemukset ja ahdistukset ja sanoi, että hän on nyt iloinen voidessaan katsoa aloittelijoita mukavalta sohvaltaan.

Olivia ja aviomies Alex ovat katsoneet ahkerasti nykyisen sarjan jaksoja - alkuperäisistä varauksistaan ​​huolimatta.

'Nautin siitä, nautin aina. On mahdotonta olla tekemättä. Aluksi ajattelemme aina, ettemme pääse siihen, ja lopulta rakastamme sitä samalla tavalla kuin edellisenä vuonna ', Olivia sanoi.

Olivia toivoo, että Yewande löytää todellisen rakkauden (Kuva: ITV)

Amy ja Curtis tulivat ensimmäiseksi pariksi, joka & quot; teki bittiä & apos; (Kuva: ITV)

Ottaen huomioon saariston viimeisimmän sadon, Olivia sanoi: 'Olen samaa mieltä koko kansan kanssa Amyn ja Curtisin asiasta. Minusta ne ovat todella söpöjä. He ovat ihania ja toivon, että he pysyvät yhdessä, mutta olen innoissani nähdessäni heidät testattuna.

- Ja haluan todella, että Yewande löytää jonkun. Toivon, että tämä menee hyvin [Dannyn kanssa], koska mielestäni hän on todella hämmästyttävä - ja rakastan hänen aksenttiaan niin paljon! '

Olivia Buckland näyttää vilkkaalta, kun hän urheilee uutta kaakaonruskeaa rusketusta

Liittymällä niiden kamppailuihin, jotka eivät vielä ole löytäneet tätä romanttista kipinää, Liv sanoi: ”Taistelin massiivisesti alussa. Kukaan ei pitänyt minusta! Siellä on todella vaikeaa ja voin ehdottomasti samaistua. Mutta toivoa pitää olla. Ja minä en aio valehdella, en silloin, kun olin siellä. Joten kun Alex tuli sisään, olin melko shokissa.

Lopulta tunnet itsesi yksinäiseksi, koska katsot kaikkia muita pariskuntia, kuten minä katson Cara [de la Hoyde] ja Nathan [Massey] rakastuneita ja sitten minä katson Sophiea [Gradon ] ja Tom [Powell] olivat rakastuneita ja se oli melko vaikeaa. Luulen, että Jumalani, milloin se on minun mahdollisuuteni? & Apos;

'Joten voin kuvitella, että jotkut näistä eristä tuntevat näin. Mutta Love Island pudottaa niin monta pommia. Siellä on mahdollisuus löytää joku. & Apos;

juhannuksen julkaisupäivä uk

Olivia Buckland on Marissa Carterin Cocoa Brownin kasvot, saatavana Primarkista, Superdrugista ja www.superdrug.com

Katso Myös: