Man Unitedin siirtokierros: Paul Pogban hinta asetettu, kilpailijat Eduardo Camavingalle

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Manchester United etsii edelleen tapoja haastaa Valioliigan mestaruus.



amelia turner michael le vell

Vaikka kovaa työtä harjoituskentällä ei voi korvata, kesän siirtoikkuna on ajanjakso, joka voi tehdä tai rikkoa kauden.



Ole Gunnar Solskjaer on kolmannen kesänsä pomo, joka valvoo valmistelua sen jälkeen, kun hän oli viime kaudella paikallisten kilpailijoiden Manchester Cityn toiseksi ja jäi jälleen ilman pokaalia.



Kun sopimus on jo sovittu pitkäaikaisesta kohteesta Jadon Sancho, lukuisia nimiä on usein tullut esiin ja kehyksessä, kuka tulee seuraavaksi.

Viime kauden loppua kohden järjestettyjen mielenosoitusten vuoksi Glazer-perhe ja eroava varapuheenjohtaja Ed Woodward ovat paineessa toimittamaan merkittäviä merkintöjä ikkunaan maailmanlaajuisen pandemian vaikutuksesta huolimatta.

Tässä, Peili jalkapallo kokoaa yhteen viimeisimmät siirtouutiset Old Traffordilta.



Eduardo Camavinga ja Paul Pogba ovat molemmat Ranskan maajoukkueita

Eduardo Camavinga ja Paul Pogba ovat molemmat Ranskan maajoukkueita

Olisiko parasta Unitedin ja Pogban erota tänä kesänä? Kommentoi ajatuksiasi alle .



Pogba hinta asetettu

United on asettanut Paul Pogban tänä kesänä 50 miljoonan punnan hintalappuksi.

Ranskalainen sanomalehti L & amp; Equipe raportoi äskettäin, että Paris-Saint Germain testaa Punaisten Paholaisten päättäväisyyttä tarjouksella tulevina viikkoina.

jonka kanssa Justin Timberlake on naimisissa

Nyt he väittävät, että Old Trafford -hierarkia haluaa hieman yli puolet alun perin maksamastaan ​​tuoda Pogban takaisin viisi vuotta sitten (89 miljoonaa puntaa) myydäkseen.

28-vuotias on matkalla sopimuksen viimeiseen vuoteen, ja United haluaa olla menettämättä hänet ilmaiseksi, kuten he tekivät vuonna 2012.

Raporttien mukaan ranskalaisen nykyisten työnantajien ja hänen lähipiirinsä välillä on käyty neuvotteluja uudesta sopimuksesta, mutta niiden ei uskota edenneen hänen vaikuttavien Euro 2020 -esitysten jälkeen.

Valioliigan kilpailijat Camavingalle

Chelsea kilpailee Unitedin kanssa, kun hän kilpailee Rennesin tähti Eduardo Camavingasta.

Bluesin johtaja ja entinen maalivahti Petr Cech pelasi aiemmin ranskalaisessa seurassa ja hänellä on edelleen läheisiä ystäviä.

Cech auttoi ottamaan maalivahdin Edouard Mendyn Ligue 1 -puolelta viime kesänä, joten hän haluaa houkutella 18-vuotiaan länsi-Lontooseen, kertoo ranskalainen jalkapalloasiantuntija Julien laurens .

Punaiset paholaiset ovat olleet vahvasti yhteydessä Camavingan siirtoon, joka on myös aloittamassa sopimuksen viimeistä vuotta Ranskassa, ja hänen puolueensa voidaan myös pakottaa myyntiin maksun palauttamiseksi.

prinsessa tiaamii kristalli esteri andre

Kane ei ole etusijalla

United ei ole kiinnostunut sopimuksesta Tottenham Hotspur -hyökkääjä Harry Kanen kanssa Ilmaista .

Old Trafford on suunniteltu mahdolliseksi seuraavaksi kohteeksi Englannin kapteenille, joka kuulemma haluaa pois Spursilta tänä kesänä.

Sanotaan, että Punaiset Paholaiset asettavat sen sijaan etusijalle keskikenttä- ja keskikenttäpelaajan siirron, ja Raphael Varanen uskotaan olevan klubin ensisijainen kohde Sanchon saapumisen jälkeen.

Katso Myös: