Martin Lewis: Uusi tukahduttaminen 118 syytteeseen - mutta ne ovat edelleen 'liikaa'

Martin Lewis

Horoskooppi Huomenna

90 sekunnin puhelu 118 -numeroon voi maksaa lähes 20 puntaa - ainakin huhtikuuhun asti(Kuva: Ken McKay/ITV/REX/Shutterstock)



Puhelut 118: n tiedustelupalveluun maksetaan 3,65 puntaa jokaista 90 sekuntia kohden sen jälkeen, kun huolenaiheet jyrkistä hinnankorotuksista on esitetty.



Tällä hetkellä maksut voivat olla paljon korkeammat - markkinajohtaja 118 118 veloittaa 11,23 puntaa 90 sekunnin puhelusta, kun taas muut maksut ovat lähellä 20 puntaa.



Ongelma pahenee, koska ihmiset yleensä soittavat muistamaansa numeroon eivätkä tee ostoksia ennen kuin soitat.

'Hakemistotutkimusten hinnat ovat nousseet viime vuosina, ja soittajat maksavat paljon enemmän kuin he odottavat', sanoi telekomitean Ofcomin kuluttajapolitiikan johtaja Jane Rumble.

'Me ryhdymme toimiin suojellaksemme soittajia rajoittamalla 118 hintaa. Tämä vähentää merkittävästi monien puheluiden kustannuksia ja palauttaa ne vuoden 2012 tasolle. ''



kinsey wolanski Mestarien liigan finaali

Ei silti riitä

Martin Lewis uskoo, että korkki ei mene tarpeeksi pitkälle (Kuva: ITV)

kuinka kauan nfl-peli kestää

Ofcom tuo hintakaton 1. huhtikuuta alkaen, kun joidenkin palveluntarjoajien havaittiin veloittavan lähes 20 puntaa keskimääräisestä 90 sekunnin puhelusta.



'Todisteemme osoittavat, että tämä vahingoittaa ihmisiä, ja jotkut kamppailevat maksamaan laskujaan', Rumble sanoi.

Mutta Martin Lewis, perustaja Moneysavingexpert.com , ei usko, että se menee tarpeeksi pitkälle.

”Luettelotiedustelut luonnehtivat nyt sitä, että todennäköisesti vanhemmat haavoittuvammat ihmiset käyttävät sitä eniten. 3,65 puntaa tuntuu edelleen liialliselta, 1 punta olisi suunnilleen oikea ”, hän twiittasi ilmoituksen jälkeen.

'Tässä on minun ideani. Halvemmaksi saat vain yhden säännellyn palvelun (mittakaavaetuja) alhaisella kiinteällä maksulla ja käytät 3 -numeroista numeroa, jotta se on helppo muistaa. Sano ... 192 ', hän lisäsi.

'On yrityksiä, jotka veloittavat alle 1 puntaa, mutta eivät vain käytä suuria mainoskuluja. Joten se on mahdollista. '

15 + 15 =

Ketkä kärsivät korkeista kustannuksista

Vanhemmat ihmiset käyttävät palveluja todennäköisemmin (Kuva: E +)

Ofcom arvioi, että noin 450 000 ihmistä maksaa vuodessa 2,4 miljoonaa puntaa enemmän kuin he odottavat - ja jotkut kamppailevat maksamaan laskujaan.

Yli miljoona ihmistä Yhdistyneessä kuningaskunnassa - monet heistä ikääntyneitä - käyttävät edelleen palveluita Ofcomin tutkimuksen mukaan.

65-vuotiaat ja sitä vanhemmat ihmiset, joilla on huomattavasti harvemmin Internet-yhteys, soittavat neljä kertaa todennäköisemmin 118-numeroihin kuin 16-34-vuotiaat.

Ofcomin tutkimuksen mukaan 65% 118 soittajasta ei tiennyt, kuinka paljon puhelut maksavat, ja 42% sanoi, ettei heillä ollut tuolloin vaihtoehtoa hakemistopalvelulle.

On myös järkyttäviä tapauksia, joissa ihmisiä on saatettu satojen puntien laskuilla, koska heitä pyydetään lähettämään hyväntekeväisyysjärjestöille, kuten samarialaiset.

Palveluntarjoajat ovat ryhtyneet toimiin estääkseen haavoittuvassa asemassa olevia ihmisiä saamasta suuria laskuja, mutta se on edelleen mahdollista ihmisille, jotka soittavat muihin numeroihin.

Ofcom sanoi, että yhdeksässä puhelinluettelopalvelussa on 118 -numero. Julkaistut palvelumaksut ovat 15,98 puntaa puhelun ensimmäisestä minuutista ja 7,99 puntaa jokaisesta seuraavasta minuutista.

Richard Neudegg, sääntelypäällikkö uSwitch.com , sanoi: '' 118 operaattoria on menettänyt asiakkaita kukoistuksestaan ​​lähtien, koska Internetin käyttö päivittäisiin kyselyihin on tullut normiksi, ja noin 118 palvelun reaktio on ollut korottaa rajallisen asiakaskuntansa maksuja. ''

Ofcom sanoi, että huhtikuun esittelyn pitäisi antaa palveluntarjoajille aikaa mukauttaa hintoja ja laskutusjärjestelmiä.

ehdottomasti tule tanssimaan seksiä

Lue lisää

Parhaat rahatarinat
Morrisons myy pääsiäismunia hintaan 25 p Lomautuspäivä vahvistettu KFC avaa jälleen 100 myymälää toimitettavaksi Supermarkettien toimitusoikeudet selitetty

Katso Myös: