Morph on palannut! Sky herättää rakastetun savihahmon henkiin uudessa Sky Kids -sovelluksessa, joka julkaistaan ​​huomenna

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Sky on tilannut uudet jaksot ikonisesta lasten TV-ohjelmasta Morph, jotka saavat ensi-iltansa uudessa Sky Kids -sovelluksessaan myöhemmin tänä vuonna.



Brittiläinen yleisradioyhtiö on tehnyt yhteistyötä Oscar-palkitun Aardman Animationin kanssa, joka loi ensimmäisenä Morph - herättää legendaarisen savihahmon henkiin.



Morph, joka teki tv-debyyttinsä vuonna 1977 lasten BBC-ohjelmassa Ota Hart , oli säännöllinen esitys lastentelevisiossa 70- ja 80-luvuilla.



Animoitu savihahmo asui puisessa lyijykynälaatikossa taiteilijan ja show-juontajan pöydällä, Tony Hart , ja esiintyi pääasiassa yhden minuutin 'shortseissa' koko esityksen välissä.

Sky Kids -sovellus - sohva katselee iCarlya

jennifer arcuri boris johnson

Uudet jaksot julkaistaan ​​Sky Kids -sovelluksessa yhdessä uusien lyhytominaisuuksien kanssa, jotka kannustavat lapsia luomaan omia hahmoja ja elokuvia kotona.



'Aardman ja Morphin luojat ovat todella innoissaan yhteistyöstä Skyn ​​kanssa tämän alkuperäisen sisällön parissa uudessa sovelluksessaan', sanoi Alix Wiseman, Aardmanin vastaava tuottaja.

'Morph on erittäin rakas sydämillemme, ja toivomme, että hän ja hänen toverinsa Chas viihdyttävät aivan uutta katsojasukupolvea tällä alustalla, sillä heillä on uskollinen fanikunta viimeisten neljän vuosikymmenen aikana.'



Sky sanoi, että tämä on ensimmäinen monista eksklusiivisista ohjelmista, jotka on tilattu sen uudelle Sky Kids -sovellukselle, joka julkaistaan ​​huomenna, ja sen tavoitteena on tarjota 'hauska ja turvallinen tapa lapsille nauttia suosituista lasten TV-ohjelmista'.

Sky Kids -sovellus - Andyn aloitusnäyttö

Sovellus kokoaa sisältöä Sky-kanavilta, mukaan lukien CBeebies , CITV, Disney kanava , Nickelodeon , Milkshake ja Boomerang - ominaisuuksilla, kuten iänmukaisella suodatuksella.

Jokaisella perheen lapsella voi olla oma henkilökohtainen Sky Kids -profiili, johon liittyy Sky Buddy -avatar.

Vanhemmat voivat suodattaa, mitä kukin lapsi voi katsoa ikänsä mukaan – vaikka tällä hetkellä ei ole mitään keinoa estää lapsia kirjautumasta sisarustensa profiileihin.

Sovellus on saatavilla asiakkaille, joilla on Sky Family- tai Variety-paketti tai Sky Q , ja sen voi ladata mihin tahansa Android- tai iOS-laitteeseen torstaista 31. maaliskuuta alkaen.

Myöhemmin tänä vuonna saatavilla oleviin ominaisuuksiin kuuluu lepotilaasetus, joka antaa vanhemmille mahdollisuuden rajoittaa katseluaikaa.

Olemme tehneet todella tiivistä yhteistyötä monien lasten ja heidän vanhempiensa kanssa suunnitellaksemme uuden Sky Kids -sovelluksen', sanoi Lucy Murphy, Skyn ​​lapsille suunnatun sisällön johtaja.

'Se tarkoittaa, että he voivat katsella kaikkia suosikkiohjelmiaan todella mukaansatempaavalla tavalla, joka on suunniteltu juuri heille. Turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää, jotta vanhemmat voivat suodattaa lapsensa katselua ikänsä mukaan.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: