Nyt TV -tarjoukset ja tarjoukset: Näin voit katsella uusimpia laatikkosarjoja

Sky Tarjoukset

Horoskooppi Huomenna

Jos haluat purkaa sopimuksen, Now TV voisi olla yksi vaihtoehto harkita



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lue lisää



Nyt TV on paras tapa katsella lukuisia Sky -kanavia sitoutumatta. Nickelodeonista Sky Cinemaan se on vaivaton tapa nauttia viihteestä.



Useimmat kuukausipassit ovat alle 10 puntaa ja ovat sopimuksettomia, joten vaikka se olisi vain yksi sarja, jonka haluat katsoa, ​​voit tehdä sen.

Valtaistuinpeli, suuret pienet valheet ja elokuvat, kuten Kaunotar ja hirviö, kattavat jopa suuria tapahtumia, kuten Oscar -gaalan - katsottavaa riittää.

Ne tarjoavat myös kokeilujakson, jossa voit kokeilla palvelua ilmaiseksi, se on tällä hetkellä seitsemän päivää ilmaiseksi - joten valitse viikko oikein. Voit ilmoittautua siihen täällä.



Jos etsit ota selvää lisää siitä, miten NYT TV toimii ja mitä on saatavilla, parhaat tarjoukset ja miten se toimii, lue sitten.

Miten NYT -TV toimii?

NYT -televisiossa on paljon vaihtoehtoja koko perheelle



Voit katsella TV: tä monella tavalla.

Voit ostaa a 14,99 £ digisovitin , kytke se vain ja mene. Se muuntaa televisiosi tilattavaksi televisioksi - joten voit seurata iPlayeria ja muita suoratoistopalveluja, kuten YouTubea ja kuntokanavia, myös ilmaiseksi.

Voit myös katsella useita sovelluksia, jotka ovat saatavilla älytelevisioissa, kannettavissa tietokoneissa, puhelimissa ja tableteissa. Löydät lisää ja pääset niihin täältä .

Mitä NOW TV: stä on saatavana?

Norwich Cityn Cameron Jerome tekee avausmaalin ja nostaa Norwichin 1-0-johtoon

Spots -fanit voivat maksaa suurista Valioliigan otteluista päivä kerrallaan (Kuva: Rex)

NYT -TV: stä on saatavana viisi erilaista passia, joten makusi mukaan löydät varmasti jotain, josta pidät.

Sky Sports -paketti sisältää kymmenen kanavaa, mukaan lukien Sky Sports Premier League, Sky Sports Football, Sky Sports F1, Sky Sports Cricket, Sky Sports Golf, Sky Sports Action, Sky Sports Arena, Sky Sports Main Event, Sky Sports News ja Sky Sports Mix.

Sky Sports -paketti sisältää valikoiman 10 kanavaa, mukaan lukien Sky Sports Premier League, Sky Sports Football, Sky Sports F1, Sky Sports Cricket, Sky Sports Golf, Sky Sports Action, Sky Sports Arena, Sky Sports Main Event, Sky Sports Uutiset ja Sky Sports Mix.

Viihde -passista, kuten legendaarisesta Game of Thronesista, löydät huippuboksisarjoja - se on myös ainoa paikka, jossa voit katsella sitä Isossa -Britanniassa, paitsi Sky Atlantic - Big Little Lies ja paljon muuta.

Cinema Pass tarjoaa pääsyn yli 1000 elokuvaan, mukaan lukien uusi Jurassic World: Fallen Kingdom. Lapsia viihdyttää Kids -passi, joka sisältää vanhoja ja uusia suosikkeja, kuten Cartoon Networkin Gumballin hämmästyttävä maailma, ja lopulta nyt Hayu - täydellinen todellisuus -TV -riippuvaisille - se sisältää kaiken USA mukaan lukien pysyminen Kardashianien kanssa ja paljon muuta.

gordon ramsay uusi esitys

Kuukausiliput kullekin kustannukselle:

    Mitkä ovat parhaat tarjoukset?

    Tällä hetkellä NOW TV ei tarjoa mitään tarjouksia, pidämme sinut ajan tasalla heti, kun tämä muuttuu.

    Lue lisää

    Nyt TV
    Nyt TV -uutisia Nyt TV -kuponkikoodit Taivas alennuskoodit Tarjouksia ja tarjouksia

    Katso Myös: