Ola ja James Jordan tulvivat kaupallisilla tarjouksilla rehellisen painonnousuviestin jälkeen

Julkkisuutiset

Horoskooppi Huomenna

Ola Jordan ja James Jordan ovat avautuneet äskettäin painon lihomisesta lähdön jälkeen Strictly Come Dancing – pyytää kaupallisia kuntotarjouksia parille.



Pari, 44 ja 39, oli puhunut rehellisesti lihomisesta viime vuosina – mm. esiintymisen aikana päällä Löysät Naiset joka esitettiin viime viikolla.



Se tuli Olan jälkeen, joka lähti BBC show vuonna 2015, kertoi faneille, että hän tuntee olevansa 'pettynyt' hänen kehossaan, jonka hän sanoi olevan seurausta lapsen saamisesta ja vähemmän tanssimisesta.



Ammattitanssijat – jotka toivottivat nyt kaksivuotiaan tytär Ellan tervetulleeksi maailmaan vuonna 2020 – ovat myös paljastaneet, että heidän painonnousunsa ovat vaikutti heidän seksielämäänsä .

  Ola ja James Jordan ovat saaneet kaupallisia tarjouksia julkistettuaan painonnousuaan
Ola ja James Jordan ovat saaneet kaupallisia tarjouksia julkistettuaan painonnousuaan ( Kuva: Ola Jordan/Instagram)
  Fanit ennustivat, että pariskunta voisi tehdä kuntovideon
Fanit ennustivat, että pariskunta voisi tehdä kuntovideon

Tällaiset pariskunnan kommentit ovat kuitenkin saaneet jotkut ihmiset spekuloimaan, että he päätyvät julkaisemaan harjoitusvideon tulevien kuukausien aikana.

Eräs henkilö ennusti työskentelevänsä harjoitusprojektin parissa, ja hän sanoi sosiaalisessa mediassa: 'Löin vetoa, että talossani on jouluinen 'fitness-video' näistä kahdesta.'



Toinen henkilö vastasi viimeaikaisiin tarinoihin Olasta ja Jordanista: 'Kuva parien kuntovideo pudottamaan rasvaa ja tienaamaan heille tuhansia.' Kolmas sanoi: 'Fitness DVD saapuu.'

  Pari'feel strongly' that if they want to lose weight they have the knowledge to 'do it their own way
Pari 'tuntuu vahvasti', että jos he haluavat laihtua, heillä on tietoa 'tehdä se omalla tavallaan'




D o pidätkö julkkiksista lukemisesta? Rekisteröidy saadaksesi kaikki parhaat julkkisuutiset NEWSAMilta tässä .

'Tunnen, että harjoittelu- ja ruokavaliosovellus on juuri valmis tammikuulle', sanoi yksi henkilö äskettäin, kun taas toinen kysyi: 'Tarkoittaako tämä, että fitness-DVD on tulossa?'

Toinen sanoi: 'Lyö vetoa, että hänellä on laihdutus-DVD jouluksi.' Samoin toinen spekuloi: 'Paritreeni-DVD tänä jouluna. Rakasta painoa ja piristä rakkauselämääsi.'

'No, olen varma, että jouluksi tulee DVD siitä, kuinka hävittää 3 kiveä', sanoi toinen. Toinen sanoi: 'Anna sille kuusi kuukautta, niin hän on laihtunut ja myy kunto-DVD:tä.'

  Tarkkaan pääosassa James Jordan's wife recently opened up on Loose Women
Tähden James Jordanin vaimo avasi äskettäin Loose Women -sarjan ( Kuva: Ken McKay/ITV/REX/Shutterstock)

Heidän edustajansa vahvisti NEWSAMille, että heitä on lähestytty kuntoilumahdollisuuksien kanssa, mutta sanoi, että pariskunta ei ole allekirjoittanut kaupallisia sopimuksia.

Heidän edustajansa sanoi: 'Meitä ovat itse asiassa lähestyneet monet ihmiset, jotka haluavat työskennellä Jamesin ja Olan kanssa auttaakseen heitä laihtumaan sen jälkeen, kun hän julkaisi bikinikuvansa Instagram .

'Mutta he haluavat vahvistaa, että he eivät ole allekirjoittaneet kaupallisia sopimuksia painon pudottamiseksi ja ovat erittäin vahvasti sitä mieltä, että jos he päättävät päästä kuntoon joskus tulevaisuudessa entisinä ammattitanssijoina, heillä on siihen tarvittava tieto ja kokemusta. se omalla tavallaan.

'He ovat olleet niin iloisia seuraajiensa tuesta ja pitävät heidät tietysti ajan tasalla Instagramin kautta.'

Ola sanoi Loose Womenissä äskettäin: 'Minulla oli hämmästyttävä kroppa, kun olin Strictlyssä. [...] Kun tajusin, että se ei ole sama ja [se ei tule olemaan] enää, se on todella vaikeaa.'

James - joka jätti Strictlyn vuonna 2013 - totesi, että he eivät enää harjoittele 10 tuntia päivässä, ja paljasti, että hän on nostanut kolme kiveä sen jälkeen, kun hän lähti suositusta BBC-tanssiohjelmasta.

Onko sinulla tarinaa myytävänä? Ota meihin yhteyttä osoitteeseen webcelebs@NEWSAM.co.uk tai soita suoraan numeroon 0207 29 33033.

Katso Myös: