Olivia Bowen myöntää, että hän luuli olevansa 'niin roskaa kuin äiti' ennen kuin toivotti pojan tervetulleeksi

Julkkisuutiset

Horoskooppi Huomenna

Olivia Bowen tunsi olevansa 'niin roska kuin äiti' eikä koskaan ajatellut imettävänsä ennen poikansa Abelin syntymää.



The Rakkauden saari 28-vuotias tähti synnytti esikoisensa aviomiehensä Alexin kanssa - jonka hän tapasi treffiohjelmassa - 10. kesäkuuta.



Postauksessa aiheesta Instagram lauantaina Olivia keskusteli kokemuksestaan ​​äidiksi tulemisesta osana World Breast Feeding Weekiä.



mini-minä näyttelijä

Kuvien lisäksi, joissa hän ruokkii poikaansa, hän kirjoitti: 'En koskaan ajatellut imettäväni.

'Luulen, että siellä, missä minusta tuntui, etten ollut äidillinen ihminen ennen Abelin syntymää, minulla oli vakavia epäilyksiä, että se toimisi minulle, enkä myöskään tuntenut oloni mukavaksi sen ajatuksesta!

 Olivia Bowen tunsi olevansa
Olivia Bowen tunsi olevansa 'niin roskaa kuin äiti' ennen Abelia ( Kuva: Instagram/ @oliviadbowen)
 Love Island -tähti sai esikoisensa Alexin kanssa kesäkuussa
Love Island -tähti sai esikoisensa Alexin kanssa kesäkuussa ( Kuva: Instagram/ @oliviadbowen)

'Sanoisin jopa, että se järkytti minua hieman. Tiedätte kaikki, etten ollut varma lasten hankkimisesta ja se johtuu pääasiassa siitä, että minusta tuntui, että olisin niin roskainen äitinä, en äidin luu kehossani. ennen Abelia.



Britannian pelottavin perintämies

'Nopeasti eteenpäin, kun Abel syntyi ja hän joutui ensimmäisen kerran sairaalaan, se ei olisi voinut tuntua luonnollisemmalta. Siteestä ja yhteydestä, jonka tunnen häneen ruokkiessani, olen ikuisesti kiitollinen.

'Se ei ole aina helppoa, nuo ensimmäiset viikot tunteet eivät ole vitsi. Minulla oli pari päivää, jolloin hän ei lukkiutunut kunnolla ja tunsin itseni täydelliseksi epäonnistuneeksi, minusta tuntui, että epäonnistun itseni ja hänen - vaikka Sanoin itselleni ennen kuin en ole välittänyt imettämisestä.



 Tosi-tähti sanoi oppineensa siihen
Tosi-tähti sanoi, että hän on oppinut 'luottamaan prosessiin' äitiyden suhteen ( Kuva: Instagram/ @oliviadbowen)
 Olivia avasi imetyksestään
Olivia avasi imetyksestään ( Kuva: Instagram/ @oliviadbowen)

'Ensimmäisen viikon puristaessani turvotuneita tissejäni kylvyn päällä, heräsin märiin lakanoihin vuotamisesta ja olin jatkuvasti huolissani siitä, kuinka paljon hän sai ja oliko se tarpeeksi hyvä?!

'Olin vakuuttunut, että lopettaisin imetyksen kuukauden kuluttua, sitten sanoin itselleni 3 kuukautta ja nyt sanon 6! Ei ole sellaista tunnetta.

'Kun hänen pienet silmänsä katsovat minua ja kun hän on täysin uninen ja tyytyväinen. Niin lähellä sinua, kuka minä olen!!!! En olisi koskaan kuvitellut kirjoittavani tätä.'

Tosi-tähti sanoi, että hän on oppinut 'luottamaan prosessiin' ja on 'kiitollinen' kyvystään imettää.

Olivia ja hänen miehensä tapasivat hitti ITV2-treffiohjelmassa vuonna 2016 ja menivät naimisiin syyskuussa 2018, mikä teki heistä yhden ohjelman harvoista pareista, jotka ovat pysyneet yhdessä.

vuoden 1212 merkitys

Katso Myös: