Vielä kuukausi aikaa verohyvitysten uusimiseen tai riski jäädä jopa 3 400 puntaan

Verohyvitykset

Horoskooppi Huomenna

Tuhansia kiloja vuodessa on linjalla, joten älä

Tuhansia kiloja vuodessa on linjalla, joten älä jätä HMRC: tä roikkumaan(Kuva: Alamy Arkistovalokuva)



mikä on paras vauvankorvike uk

Lähes puoli miljoonaa verohyvityksen hakijaa jää ilman jopa 3400 puntaa, elleivät he uudista saamistaan ​​tässä kuussa.



HM Revenue & Customs (HMRC) ilmoitti lähettäneensä 2,5 miljoonaa uudistuskirjettä huhtikuun jälkeen, mutta 440 000 kantajaa ei ole vastannut.



Mutta aika on loppumassa, koska määräaika on 31. heinäkuuta.

Työskentelyveron hyvityksen väitetään täydentävän pienituloisia tai vammaisia, kun taas lapsiverovähennys on henkilöille, joilla on huollettavia lapsia.

Etuudet ovat toimeentulotestattuja, joten kuinka paljon saat vuodessa, vaihtelee. Työverohyvityksen enimmäismäärä on 3 240 puntaa ja 3 435 puntaa lasten verohyvitystä.



Mitä minun pitää tehdä?

Kaikkien, jotka saavat verohyvityksiä, ei tarvitse uusia.

Jos uusimiskirjeessäsi on punainen viiva ensimmäisellä sivulla ja sanotaan ’vastaa nyt’, sinun on uusittava verohyvitykset.



Mutta jos siinä on musta viiva ja se sanoo 'tarkista nyt', sinun on vain tarkistettava, että tietosi ovat oikein. Jos näin on, sinun ei tarvitse tehdä mitään ja verohyvitykset uusitaan automaattisesti.

mitä 63 tarkoittaa

Mitä tapahtuu, jos myöhästyn määräajasta?

Jos et tapaa 31. heinäkuuta, verohyvitykset poistetaan käytöstä 30 päivän kuluttua.

Tuona aikana saat TC607 -kirjeen HMRC: ltä. Saat 30 päivän lisäajan ottaaksesi yhteyttä HMRC: hen ja anna hyvän syyn määräajan myöhästymiseen.

Jos myöhästyt määräajasta, älä huoli - saat 30 päivän pidennyksen asian käsittelyyn

Jos myöhästyt määräajasta, älä huoli - saat 30 päivän pidennyksen asian käsittelyyn (Kuva: Getty Images/iStockphoto)

Jos et vastaa siihen aikaan, verohyvitys lakkaa ja sinun on maksettava takaisin kaikki edut, jotka sait uuden verovuoden 6. huhtikuuta alkamisen jälkeen.

Noin 7 miljoonaa ihmistä voi hakea näitä verohyvityksiä, mutta noin 2 miljoonaa ei koskaan.

Verohyvitykset korvataan pikkuhiljaa kuitenkin yleisluotolla.

Kukaan ei voi hakea uusia verohyvityksiä, mutta vanhoista eduista on edelleen miljoonia ihmisiä.

HMRC haluaa siirtää kaikki Universal Creditiin lopulta, mutta määräaika on 2024.

Tämä on jo ollut vaikea vuosi verohyvityksiä saaneille.

Tällä viikolla NEWSAM raportoi, että lähes puolet verohyvityksiä tai Universal Creditia saaneista aikuisista sanoi, että suunniteltu 20 punnan alennus viikossa tarkoittaa, että heillä on vaikeuksia saada ruokaa.

Molempien etujen hakijat saivat 1040 vuodessa korotuksen viime huhtikuusta, joka tuettiin työntekijöiden tukemiseen Covid-kriisin aikana.

Mutta torien ministerit vähentävät tätä syyskuusta alkaen - vaikka ovat myöntäneet, etteivät he ole arvioineet, kuinka monta lasta se joutuu köyhyyteen.

Nyt hyväntekeväisyysjärjestö Turn2us on sanonut, että muutos voi heittää 500 000 ihmistä, mukaan lukien 200 000 lasta, köyhyyteen yhdessä yössä.

tänä aamuna holly willoughby

Lähes joka toinen (44%) sanoi, että heidän olisi vaikea maksaa laskuja, joka kolmas (29%) kärsii vuokransa tai asuntolainansa kanssa ja joka viides (20%) joutuu velkaan.

The NEWSAM on myös kuullut perheiltä, ​​joiden mukaan leikkaukset tekisivät heistä kodittomia tai riippuvaisia ​​ruokapankeista.

Sitten viime kuussa miljoonat kantajat saivat HMRC: ltä kiireellisen huijausvaroituksen huijareista, jotka yrittivät varastaa heidän käteisensä.

Rikolliset kehottivat verohyvityksen vastaanottajia jakamaan henkilötietonsa tai jopa siirtämään rahaa vilpillisen liikaa maksamisen vuoksi.

Katso Myös: