Online -jättiläinen Asos luo 2000 työpaikkaa Isossa -Britanniassa investoimalla 90 miljoonaa puntaa uuteen varastoon

Asos

Horoskooppi Huomenna

Muotivoimala Asos on käynnistänyt mammutin rekrytointiajan

Lukitus 3.0: Muotivoimalan voitot ovat nelinkertaistuneet pandemian alkamisen jälkeen(Kuva: PA)



Verkkomuotiryhmä Asos on ilmoittanut aikovansa sijoittaa 90 miljoonaa puntaa uuteen Yhdistyneen kuningaskunnan täyttymiskeskukseen luoden 2000 uutta työpaikkaa seuraavan kolmen vuoden aikana.



ovat jääkarhuja oikea- tai vasenkätisiä

Yritys, jonka vuotuiset voitot ovat yli nelinkertaistuneet pandemian alkamisen jälkeen, avaa uuden varaston Lichfieldissä, Staffordshiressä.



437 000 neliömetrin kiinteistö Fradley Parkissa avataan 12 kuukauden kuluessa ja se on täysin toiminnassa vuoteen 2023 mennessä, Asos sanoi lausunnossaan.

Asosin toimitusjohtaja Nick Beighton sanoi: '' Tämä merkittävä investointi infrastruktuuriin ja laajamittaiseen työpaikkojen luomiseen heijastaa ASOSin luottamusta tulevaisuuteensa ja tämän hyvin sijoitetun paikan taitojen ja kykyjen laatua. ''

Pääkatu on kriisissä, ja satoja työpaikkoja menetetään päivittäin lukituksen aikana (Kuva: Getty)



Liiketoiminnan sihteeri Alok Sharma sanoi, että yritys oli 'suuri brittiläinen menestystarina' ja 'ammattitaitoinen työvoima'.

'Tämä työpaikkoja luova investointi Lichfieldiin on juuri sellainen pitkän aikavälin sitoutuminen, jota tarvitsemme yrityksiltä, ​​kun rakennamme takaisin paremmin pandemiasta', Sharma lisäsi.



Asos raportoi voittoa ennen veroja 142,1 miljoonalla punnalla vuoden 31. elokuuta, mikä on 329% enemmän kuin edellisen vuoden 33,1 miljoonaa puntaa.

Se vähensi pandemian aiheuttamia nousevia kustannuksia säästämällä koko konsernia, kun taas suuntaus asiakkaiden ostaessa varovaisemmin ja palauttaa vähemmän kompensoi myös 'menevien' tuotteiden kysynnän laskun.

Yhtiö maksoi myös takaisin 1,8 miljoonaa puntaa lomautusta, kun se myöntää, että sen myynti oli ylittänyt miljardin punnan ensimmäisen lukituksen aikana.

Asos sanoi, että sen asiakaskunta kasvoi 16% 23 miljoonaan maaliskuun ja toukokuun välillä ja myytyjen tavaroiden määrä kasvoi 15%.

Viimeisimpien lukujen mukaan pääkadulla menetettiin viime vuonna 176718 työpaikkaa, joista suurin osa johtui pandemiasta.

Vähittäiskauppatutkimuskeskuksen (CRR) uusien tietojen mukaan 484 työpaikkaa katoaa vähittäiskaupasta päivittäin vuonna 2020.

Saat viimeisimmät neuvot rahasta, uutisia ja apua suoraan postilaatikkoosi - rekisteröidy osoitteessa NEWSAM.co.uk/email

ruskea staffordshiren bullterrieri

Organisaation asiantuntijat ovat varoittaneet, että vuonna 2021 saattaa syntyä vielä enemmän työpaikkoja, koska velkataakat, lainsäädännön muutokset ja jatkuva online -kasvu painavat entisestään high street -kauppoja.

CRR: n mukaan 176 718 työpaikkaa katosi kaduilla, pääostoskohteissa, kaupungeissa ja kylissä sekä pienissä ostosparaateissa ja eristetyissä myymälöissä kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Siinä kerrottiin, että 71 811 työpaikkaa menetettiin, koska vähittäiskauppiaat joutuivat hallintoon.

Suuret tuotemerkit, kuten Arcadia, Edinburgh Woolen Mill Group ja Debenhams, vähensivät satoja työpaikkoja, kun he joutuivat hallintoon vuoden aikana.

Tämä viikko, Paperin osto tuli hallintoneuvotteluihin kun taas leipomoketju Greggs myönsi kärsineensä 15 miljoonan punnan tappion vuodelta.

Katso Myös: