Orlando Bloomin entinen vaimo Miranda Kerr rakastaa morsiamensa Katy Perryä

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Miranda Kerr on avannut dynamiikastaan ​​entisen aviomiehensä Orlando Bloomin ja tämän kihlattavan Katy Perryn kanssa ja myöntää rakastavansa häntä ehdottomasti.



Entinen Victorian salainen malli, 37, joka jakaa yhdeksänvuotiaan poikansa Flynnin Karibian merirosvot-tähden kanssa, 43, sanoi olevansa hämmentynyt löytäneensä jonkun, joka tekee hänet onnelliseksi.



Puhuessaan Drew Barrymorelle videopuhelun kautta hänen keskusteluohjelmaansa Miranda sanoi, että hän kunnioittaa paljon Orlandoa ja Katyä, 36, ja että se menee molempiin suuntiin.



Drew kiitti mallia hänen 'positiivisesta' lähestymistavastaan ​​yhdessä vanhemmuuden kanssa ja sanoi hänelle: '[Se on niin hämmästyttävä esimerkki siitä, kuinka me kaikki voimme luoda tuon kertomuksen ja käyttäytyä sillä tavalla ja antaa sävyn kaikille. ''

Miranda Kerr jutteli Drew Barrymorelle rakkaudestaan ​​Katy Perryyn

Cambridgen herttuatar Catherine

Miranda sanoi: 'Rakastan Katyä ja olen vain niin onnellinen siitä, että Orlando on löytänyt jonkun, joka tekee hänen sydämensä niin onnelliseksi, koska päivän päätteeksi Flynnille onnellinen isä ja onnellinen äiti on vain tärkeintä .



'Olen vain niin kiitollinen siitä, että Orlando ja Katy löysivät toisensa ja olen niin kiitollinen siitä, että löysin uskomattoman aviomieheni [Evan Spiegelin] ja että me kaikki todella kunnioitamme toisiamme.

'Kun on kyse erityistilaisuuksista, kun meidän on oltava yhdessä, me teemme sen niin, että meillä on kompromisseja siitä, mikä on parasta koko perheellemme.'



Katy Perry ja Orlando Bloom saivat ensimmäisen yhteisen lapsensa aiemmin tänä vuonna - tyttövauvan nimeltä Daisy Bloom (Kuva: Getty Images)

Hän lisäsi: 'Me todella ajattelemme aina, mikä on parasta Flynnille, ja mielestäni se on vain tärkeintä.'

nigel farage kansallisrintamalla

Kun Katy toivotti ensimmäisen lapsensa - tyttövauvan nimeltä Daisy Bloom - tervetulleeksi Orlandon kanssa elokuussa, Miranda oli itse asiassa yksi ensimmäisistä, joka onnitteli paria.

'Olen niin iloinen teistä', hän kirjoitti molemmilla Instagram -sivuillaan sydämen ja sateenkaaren emojien rinnalla.

'En voi odottaa tavata häntä', hän lisäsi.

Orlando ja Miranda erosivat vuonna 2013, mutta he ovat pitäneet siitä asti tervettä ja ystävällistä suhdetta (Kuva: Getty Images InStyle)

Orlando ja Miranda erosivat vuonna 2013, mutta he ovat pitäneet siitä asti tervettä ja ystävällistä suhdetta.

Miranda on sittemmin löytänyt rakkauden Snapchatin perustajan Evan Spiegelin kanssa, ja pari solmi solmun vuonna 2017.

He ovat sittemmin toivottaneet tervetulleeksi kaksi poikaa nimeltä Hart ja Myles.

Katso Myös: