Ovie Soko ja India Reynoldsin Love Island -tarina sijoittuvat kolmanneksi

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Ovie Soko ja India Reynolds eivät ehkä ole voittaneet Love Island 2019 -tapahtumaa, mutta he ovat menossa kotiin kymmenien tuhansien muiden fanien kanssa ja mahdollisuuden ansaita entistä enemmän rahaa kukoistavasta romantiikastaan.



6 & 7 -koripalloilija ja malli Intia tapasivat sarjan myöhään, kun Intia käveli huvilaan Harley Brashin kanssa - ja Ovie pyyhkäisi hänet heti jaloistaan.



Vaikka heillä ei ollut niin paljon aikaa kuin muilla pariskunnilla tutkia parisuhdettaan, kotona olevat katsojat näkivät yhteyden heti alusta lähtien.



Tapahtui pieni näpytys, kun uusi poika Chris Taylor myönsi ihailevansa Intiaa, mutta hän jätti hänet pois jättäen hauska miehen huokaamaan: 'Minua on ovitoitu!'

anton du beke oikea nimi

Ovie Soko ja India Reynolds pääsivät finaaliin (Kuva: ITV)

Ja heidän romanssillaan oli toinen kuoppa, kun Intia löysi itsensä räjähtävän Jordan Hamesin ja Anna Vakilin jakautuneen keskelle.



phil collinsin vaimo

Curtis Pritchardin neuvojen mukaan Jordania otti Intian yksityiskeskusteluun vain kaksi päivää sen jälkeen, kun hän oli pyytänyt Annaa hänen viralliseksi tyttöystävänään.

Hän alkoi yrittää kertoa mallille, kuinka paljon hän piti hänestä, ennen kuin Anna keskeytti hänet ja tytöt huusivat hänen kasvoillaan siitä, mitä helvettiä hän oli.



Ovie vei Intian hiljaa jonnekin yksityisemmälle varmistaakseen, että hän oli kunnossa, mistä hän kiitti häntä.

Ovie myönsi, että Intia saa hänet menettää viileytensä (Kuva: ITV)

Pariskunnalla oli hiljaisempi matka lopulliseen esteeseen kuin muut, mutta viimeisellä treffeillään molemmat huusivat kuinka paljon he pitivät toisistaan.

Viimeisessä jaksossa Ovie myönsi, että Intia on järkyttänyt häntä lukiessaan rakkausilmoituksensa saariston edessä.

'Koska otit minut mukaan ensimmäiselle aamiaispäivälle, hyvä energia ei ole lakannut sen jälkeen. Olet piristänyt minua ja saanut minut hymyilemään ja jopa herra Cool on hermostunut ', hän kertoi.

ex rannalla kausi 6

'Jos voisin muuttaa jotain, olisit tullut aikaisemmin.'

Pariskunnalla oli hauskaa vauvahaasteen aikana (Kuva: ITV)

Intia nousi seisomaan ja vastasi: ”Ensinnäkin haluan kiittää sinua siitä, että vietit aikani huvilassa niin hämmästyttävän. Luulen, että voimme kaikki nähdä, että enkelit veivät sinut. En olisi voinut valmistautua siihen, mitä siitä seuraa.

'Olet niin ystävällinen, välittävä ja huomaavainen. Olet osoittanut minulle, että ritarillisuus ei ole kuollut. '

Kilpailijoidensa Greg ja Amber - sekä Curtis ja Maura - tavoin Intia ja Ovie eivät vielä tunnusta rakastavansa toisiaan.

Heillä ei ole toistaiseksi ollut keskustelua suhteensa tulevaisuudesta, ja toisin kuin Molly-Mae Hague ja Tommy Fury, he eivät ole keskustelleet muuttamisesta yhdessä tai edes silloin, kun he tulevat tapaamaan seuraavan kerran ulkopuolelta.

kuinka lopettaa heinänuha välittömästi

Voivatko nämä kaksi selviytyä kolmannen sijan jälkeen? Katso tätä tilaa...

Katso Myös: