Vanhemmat maksavat 13 puntaa ylimääräistä viikosta vauvanruoasta huolimatta samoista ainesosista

Vanhemmuus

Horoskooppi Huomenna

Merkkituotteiden ja supermarkettien vauvavalmisteiden välillä on valtava hintaero huolimatta siitä, että molemmat sisältävät samoja ravintoaineita

Merkkituotteiden ja supermarkettien vauvavalmisteiden välillä on valtava hintaero huolimatta siitä, että molemmat sisältävät samoja ravintoaineita(Kuva: Getty Images/iStockphoto)



Vanhemmat käyttävät satoja kiloja ylimääräistä vauvanruokaa, vaikka halvemmat tuotemerkit sisältävät samoja ravintoaineita, uusi tutkimus on korostanut.

Koetin havaitsi, että keskimääräisen neljän kuukauden ikäisen vauvan ruokkiminen viikossa maksaa 21,19 puntaa Aptamil ProFutura 1: llä tai Piccolo Organic First Milkillä.



black friday -televisiotarjoukset 2018

Mutta jos teit ostoksia Aldissa, hinta olisi vain 8,50 puntaa Mamia 1 -maidollaan - joten säästät 12,69 puntaa kustannustietoisille äideille ja isille.



Tai puolen vuoden tarjonnan vuoksi kalliimpien yritysten maito maksaa noin 551 puntaa verrattuna Aldin 221 puntaan - hintaero 330 puntaa.

Tutkinta Aurinko korostaa, että on olemassa sääntöjä, jotka tarkoittavat, että jokaisessa valmisteessa on oltava kaikki vauvan kasvun ja kehityksen kannalta tärkeät ainesosat.

Keskikokoisen neljän kuukauden ikäisen vauvan ruokkiminen Aptamil ProFutura 1: llä maksaa 21,19 puntaa viikossa

Keskikokoisen neljän kuukauden ikäisen vauvan ruokkiminen Aptamil ProFutura 1: llä maksaa 21,19 puntaa viikossa



Vertailun vuoksi Aldi -maidon hinta olisi vain 8,50 puntaa Mamia 1 -maidon kanssa

Vertailun vuoksi Aldi -maidon hinta olisi vain 8,50 puntaa Mamia 1 -maidon kanssa

Tällaiset tuotteet kuuluvat The Infant Formula and Follow-on Formula (England) -säännösten alaisuuteen Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mikä tarkoittaa, että kaikki ydinmateriaalit ovat identtisiä.



Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että kalliimmilla merkeillä pitäisi olla samat terveys- ja ravitsemukselliset edut kuin halvimmilla supermarketeilla.

Professori Amy Brown, jonka kirja Breastfeeding Uncovered ilmestyy tässä kuussa, kertoi sanomalehdelle: ”Vanhemmat tunsivat olonsa todella huonoksi, koska heillä ei ollut varaa kalliiseen maitoon.

Mutta ensimmäisen vaiheen äidinmaidonkorvikkeet ovat käytännössä samat. [Reseptissä] on hyvin pieniä vaihteluita, mutta ei mitään, joka vaikuttaisi terveyteen tai kehitykseen.

Jotkut kalliimmat tuotemerkit sisältävät ylimääräisiä ainesosia, hän lisäsi, mutta ei ollut näyttöä siitä, että nämä hyödyttäisivät vauvoja - eikä niitä vaadita laissa terveyden ja kasvun kannalta.

Kaikki olemassa olevat tutkimukset, jotka viittaavat siihen, että ylimääräisiä ainesosia voidaan tarvita terveyshyötyjen saamiseksi, on tehty pienillä näytteillä tai rahoitettu kaavayrityksillä, tohtori Brown sanoi.

NHS: n verkkosivustolla lukee: ”Ei ole näyttöä siitä, että vaihtaminen toiseen kaavaan hyödyttäisi tai haittaisi.

`` Jos kuitenkin uskot, että tietynlainen valmiste on eri mieltä lapsesi kanssa, keskustele kätilön tai terveysvierailijan kanssa. ''

A Mikä? Raportissa lokakuussa 2020 todettiin myös: '' Yhdistyneen kuningaskunnan markkinoilla olevien kaavojen välillä ei ole todellista eroa. ''

Vastauksena Aptamil kertoi The Sunille, että sen kaava on tiedemiesten kehittämä, mutta sanoi, ettei se haluaisi vanhempien ja hoitajien tuntevan syyllisyyttä tekemistään valinnoista.

Valmistajan Danone -tiedottaja kertoi erikseen The NEWSAMille: '' Uskomme, että pullotettujen vauvojen vanhemmat ja hoitajat ansaitsevat valinnan ja enemmän kuin maitotuotteiden vähimmäisvaatimukset - siksi tarjoamme laajan valikoiman valmiita maitojauhoja eri hinnoilla. laadukkailla ainesosilla. ''

tyttö, jolla on kolme rintaa

Piccolo sanoi käyttävänsä maidossaan korkealaatuisia orgaanisia ainesosia, joiden valmistus maksaa enemmän - siksi sen korkeampi hintalappu.

Se oli samanlainen tarina Kendamilille, joka väittää käyttäneensä korkealaatuisempia, brittiläisiä ainesosia, minkä vuoksi sen tekeminen on kalliimpaa.

Viimeisin tutkimus maitomaidosta tulee sen jälkeen, kun ammattilaiset varoittivat vanhempia leikkaavan kulmia varaakseen siihen vuonna 2018.

Katso Myös: