Kuvassa: Jäljellä olevat italialaiset Job-näyttelijät, jotka ovat selvinneet yhteistyössä tähti John Forgehamin kanssa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: Rex)



Vaikka hän näytteli lukemattomissa elokuvissa ja televisio -ohjelmissa, näyttää siltä, ​​että myöhäinen John Forgehamin ura oli lopullinen kohokohta - The Italian Job.



Vuoden 1969 klassikko, ohjaaja Peter Collinson, sai Golden Globe -ehdokkuuden elokuvasta Torinon kaduilta salaisesta kultahyökkäyksestä.



Tunnetusti Michael Cainen pääosassa siitä on tullut pysyvä klassikko, jossa on näyttelijöitä, joihin kuuluvat Benny Hill, Noel Coward ja Raf Vallone - jotka kaikki ovat valitettavasti kuolleita.

Itse asiassa Forgehamin kuoleman jälkeen on jäljellä enää viisi elossa olevaa tähteä. Mutta keitä he ovat? Ja mitä muuta he ovat tehneet? Tässä on lopullinen luettelomme ...

Michael Caine

Sir Michael Caine CBE, 83, on yksi brittiläisen elokuvan tunnetuimmista kasvoista. Hän on esiintynyt yli 100 elokuvassa lähes puolen vuosisadan ajan, joista monet ovat saaneet suurta kriittistä suosiota ja Oscar -ehdokkaita.



Caine on esiintynyt klassikoissa, kuten Zulussa, Pimeän ritarin trilogiassa ja Ritan kouluttamisessa, ja hän on vilpitön elokuvalegenda.

Äskettäin Sir Michaelin kerrottiin toimineen Michael Gambonin ja Jim Broadbentin rinnalla elokuvassa veteraanirikollisten jengistä Hatton Gardenin takana: Britannian suurin murtovarkaus.



Viimeksi hän näytteli elokuvissa Kingsman: The Secret Service, Interstellar ja valitettavasti - lipputurkki Stonehurst Asylum, Kate Beckinsalea vastapäätä.

Brittiläinen näyttelijä Sir Michael Caine on elävä legenda (Kuva: Getty Images)

Michael seisoo

Standing, nyt 78 -vuotias, syntyi 19. kesäkuuta 1939 Lontoossa ja jatkoi Arthurin näyttelemistä hittielokuvassa.

Fanit tuntevat hänen hahmonsa Cainen hahmon, Crokerin, tunnetusti, että hänen oli tarkoitus 'vain puhaltaa veriset ovet pois!' pakettiauton tuhoamisen jälkeen räjähteillä.

Sitä ennen hän näytteli vuonna 1965 elokuvassa The Newcomers ja jonkin aikaa myöhemmin, 1990's Aftershock - B -elokuva, joka kertoi tarinan muukalaisesta, joka vierailee maan päällä kolmannen maailmansodan aikana, oppii englantia omaksumalla sanakirjan ja tapaa sitten hyvien ja pahojen ihmisten vastakohta.

Hän työskenteli myös TV -ohjelmissa The Saint ja Z Cars.

Michael Standing jatkoi Arthurin esittämistä hittielokuvassa (Kuva: Rex -ominaisuudet)

George Innes

Nyt 79 -vuotias Innes syntyi 8. maaliskuuta 1938 Lontoossa ja jatkaa työskentelyä näytöllä lähes jatkuvan työsuhteen jälkeen.

Bill Baileyn roolissa hän on sittemmin esiintynyt elokuvissa Master and Commander (2003), Stardust (2007) Claire Danesin ja Elizabethin vastakohtana, jossa hän näytteli Buronia.

Vaikka hän nautti kuuluisuudesta Italian työstä, Innes näytteli myös kulttiklassikossa Quadrophenia kahvilan omistajana.

Hän nautti kuitenkin suurimman osan menestyksestään pienellä näytöllä, jossa hän esiintyi joissakin maailman tunnetuimmissa ohjelmissa. Näitä ovat Casualty, Rumpole of the Bailey, Magnum PI, Hill Street Blues, Hart To Hart, M*A*S*H, Cagney & Lacey ja Dixon of Dock Green.

Pelannut Bill Baileyä, hän on sittemmin esiintynyt Stardustissa Claire Danesia vastapäätä (Kuva: Rex -ominaisuudet)

Robert Powell

Syntynyt 1. kesäkuuta 1944 Manchesterissa, 63-vuotias teki näyttävän debyyttinsä The Italian Job -elokuvassa, jonka hän voitti vielä opiskellessaan Manchesterin yliopistossa.

IMDB: n mukaan joitakin hänen tunnetuista elokuvistaan ​​ovat Franco Zeffirellin Jeesus Nasaretilainen (1977), Ken Russellin Tommy (1975) ja Mahler (1974), jatko-osa The Thirty-Nine Steps (1978).

Myöhemmin hän siirtyi TV -komediaan näyttelemään Jasper Carrottin rinnalla, ennen kuin hän jatkoi vakavampaa draamaa Holby Cityssä, Dalzielissa ja Pascoessa sekä Agatha Christien Marple.

Hän on naimisissa entisen Pan & People People -tanssijan kanssa.

Robert Powell on nauttinut menestyksekkäästä elokuva- ja TV -urasta (Kuva: Rex -ominaisuudet)

john travolta pojan kuolema

Lelia Goldoni

The Italian Jobin ainoa elävä naisnäyttelijä Goldoni - nyt 81 -vuotias - syntyi 1. lokakuuta 1936 New Yorkissa.

Hän näytteli roolissa Beckermannina elokuvassa, ennen kuin hän esiintyi elokuvassa Invasion of the Bodysnatchers, Shadows and Alice Doesn & amp; t Live Here Anymore, jonka ohjasi Martin Scorcese.

Hän oli naimisissa The Dirty Dozen -tähden Ben Carruthersin kanssa, mutta he erosivat vuonna 1960.

The Italian Jobin ainoa elävä naisnäyttelijä Goldoni on nyt 81-vuotias (Kuva: Rex -ominaisuudet)

Katso Myös: