Rag'n'Bone Man näki suutelevan uutta tyttöystävää ensimmäistä kertaa vaimosta eron jälkeen

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Rag'n & Bos Man näyttää lopettaneen avioliitonsa lujasti menneisyydessä.



Osuma -tekijä, 35, oikea nimi Rory Graham, on siirtynyt eteenpäin sen jälkeen, kun hän ja hänen vaimonsa Beth Rouy päättivät mennä omille teilleen, vain kuusi kuukautta solmimisen jälkeen.



Poika Ruubenin vanhemmat, jotka olivat yhdessä kymmenen vuotta ennen solmun solmimista, päättivät, että he olisivat vain 'läheisiä ystäviä'. kumppaneiden sijaan, 13 kuukautta sitten.



Skin -laulajan ottamat otokset tiistaina osoittavat hänen laittavan ihastuttavan esityksen elämänsä uuden naisen Zoe Beardsallin kanssa.

numeron 23 henkinen merkitys

Kolmen lapsen äiti Zoe ja yhden lapsen isä Rory esiintyivät rauhallisesti valokuvissa, jotka otettiin, kun he kävelivät puiston läpi pienen koiran kanssa.

Rag & apos; n & apos; Bone Man kävelee puistossa tyttöystävänsä Zoe Beardsallin kanssa

Rag & apos; n & apos; Bone Man ja hänen uusi tyttöystävänsä Zoe Beardsall kävelivät tiistaina (Kuva: Splash/CLICK NEWS AND MEDIA)



wayne rooney hiustensiirto

Pariskunta - jonka oletetaan tavanneen lähellä Roryn asuinpaikkaa, koska hän on tarjoilijana kahvilassa lähellä Itä -Sussex -tyynyä - molemmat leikkasivat satunnaisia ​​hahmoja raittiiseen ilmaan.

Rag & apos; Bone Man piti sen rentoina harmaassa hupparissa ja lenkkeilyhousut yhdessä vaaleanpunaisten kouluttajien kanssa.



Zoe kääritty kalliiseen Moncler -pehmustettuun takkiin, johon on yhdistetty kapeat farkut mukaviin Ugg -saappaisiin.

Pariskunta nojautuu suutelemaan

Pariskunta esitti rakastavan näytön (Kuva: Splash/CLICK NEWS AND MEDIA)

Pariskunta jakaa suukon

Tämä on ensimmäinen kerta, kun uusi pari on kuvassa jakamassa suukkoa (Kuva: Splash/CLICK NEWS AND MEDIA)

jonathan ross halloween party 2016

Aurinko ilmoitti äskettäin, että Rory ja Zoe ovat 'samalla sivulla' romantiikansa kanssa.

Lähde kertoi myyntipisteelle: 'Hänen kuuluisuutensa on ollut hänelle hieman outoa, koska vaikka hän rakastaa musiikin tekemistä, hän on tavallinen kaveri ja haluaa normaalin elämän.

Zoen kanssa he todella tulevat toimeen ja pitävät toisistaan. Kummallakaan heistä ei ole ollut helppoa matkaa suhteiden suhteen, mutta heistä on tullut todella läheisiä.

Rag & nbsp; Bone Man ja Zoe syleilevät

Pettynyt duo näytti onnelliselta, kun he ottivat vastaan (Kuva: Splash/CLICK NEWS AND MEDIA)

Duo kikattaa katsoessaan alas heidän kanssaan olevaa koiraa

Rag & apos; n & apos; Bone man - oikea nimi Rory Graham - ja Beth leikkasivat satunnaisia ​​hahmoja (Kuva: Splash/CLICK NEWS AND MEDIA)

paige vie minut ulos

Molemmilla on myös lapsia, joten he tuntevat olevansa samalla sivulla.

Toukokuussa 2019 Rory solmi solmun pitkäaikaiseen rakkauteen Bethin kanssa Sussexissa. He käyttivät verryttelypukuja, vältteleviä kenkiä, solmioita ja paitoja ja pyysivät vieraita pukeutumaan rennosti.

Lähde väitti: 'Se on suuri häpeä, mutta näitä asioita tapahtuu. Kaikki ovat ystävällisiä, ja heillä on yhteinen poika, joka on heidän ensisijainen tavoitteensa.

Rory Graham, joka tunnetaan nimellä Rag & nbsp; Bone Man, ja entinen vaimo Beth Rouy häidensä aikana

Laulaja oli naimisissa Beth Rouyn kanssa vuonna 2019, mutta kuusi kuukautta häiden jälkeen he erosivat (Kuva: Dave J Hogan)

Hän pitää mielellään matalasta profiilista, joten hän ei halua tehdä siitä suurta kauppaa, mutta räjähtäviä rivejä ei ole, eikä hän todennäköisesti sano siitä mitään.

'Näyttää siltä, ​​että se on hyvin surullinen loppu sille, mikä oli erittäin rakastava ja pitkäaikainen suhde.'

Katso Myös: