Take Me Out -tapahtumassa seitsemäs pariskunta naimisiin, mutta ilman Paddy McGuinnessia

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

He ovat seitsemäs Take Me Out -pariskunta päästäkseen käytävälle(Kuva: Instagram)



Jokainen tyttö haaveilee, että jonain päivänä oikea mies tulee alas tuolle hissille, aseistettuna oikeanlaisella vaikuttavalla juhlatemppelillä tai oudolla lahjakkuudella.



Take Me Out -kilpailija Robyn Smithille unelma toteutui.



Tällä viikolla Robyn ja Stuart Smith - jotka tapasivat hilpeässä ITV -ohjelmassa vuonna 2013 - solmivat solmun.

Robyn Smith näytti hämmästyttävältä hääpäivänään tällä viikolla (Kuva: robynsmith1987/Instagram)

Neljä vuotta tapaamisen ja romanttisen Fernandon matkan jälkeen pari meni naimisiin Somersetissa ystävien ja perheen ympäröimänä - joihin ei ilmeisesti kuulunut juontaja Paddy McGuinness.



Vieraina olivat kuitenkin Take Me Out -pariskunta Gemma Gordon ja Gavin Ellis, jotka tapasivat samassa jaksossa ja menivät naimisiin kaksi vuotta sitten.

Se saa Robynin ja Stuartin parin numero seitsemän menemään naimisiin treffiesityksessä tapaamisensa jälkeen Paddyn näennäisen loputtoman sanontakuvion viettelemänä.



Nuoret avioliitot tapasivat ITV-ohjelmassa vuonna 2013 (Kuva: robynsmith1987/Instagram)

Robyn julkaisi sarjan intiimejä kuvia Instagram -tililleen kirjoittamalla: Joten tämä tapahtui eilen! Menin naimisiin parhaan ystäväni kanssa ja minulla oli paras päivä ikinä! Kiitos kaikille, että teitte siitä niin erityisen!

ITV: n tiedottaja sanoi: Paddy ja Take Me Out -tiimi toivovat Robynille ja Stuartille kaikkea onnea yhdessä tulevaisuutta varten.

He nauttivat nyt kuherruskuukaudestaan ​​Malediiveilla - mutta haluamme tietää, miten se on verrattavissa Fernandon saareen.

Ei näytä siltä, ​​että Paddy McGuinness olisi kutsuttu ... (Kuva: robynsmith1987/Instagram)

Uutinen tulee samana viikolla, kun äskettäinen TMO -kilpailija pyysi jäämään rauhaan.

Ryan Lewis - katsojien nimittämä '' täydelliseksi mieheksi '' - hämmästytti tytöt ja katsojat kotona viehättävällä persoonallisuudellaan ja hienolla ulkonäöllään.

Mutta yhden ITV -treffisarjan menestyneimmistä esiintymisistä seuraten häntä on kohdannut väärinkäyttö verkossa.

Kun Trolls on kohdannut hänet verkossa, Newcastlessa syntynyt parturi joutui vetoamaan sosiaaliseen mediaan ja pyytämään jättämään hänet rauhaan.

Take Me Outin yhden menestyneimmän esiintymisen jälkeen Ryan Lewis - katsojien nimittämä '' täydelliseksi mieheksi '' - on kärsinyt väärinkäytöstä verkossa (Kuva: yanlewis_model/Instagram)

Ryan paljasti Instagram -tililleen maanantaina, että hän oli saanut 'negatiivisuutta' häntä kohtaan - vaikka hän kieltäytyi mainitsemasta mitä oli sanottu.

Tatuoitu malli jakoi kuvakaappauksen muistiinpanosta 5729 seuraajansa kanssa: 'Saan paljon viestejä, jotka kertovat minulle negatiivisuudesta, joka heitetään tielleni sosiaalisessa mediassa.

Kroatia hylättiin MM-kisoista 2018

- Haluan vain kertoa kaikille, että minun ei tarvitse hävetä tai ärsyttää minua. Emme voi pitää kaikista ... minä vähiten, koska olen kaukana täydellisyydestä. '

Kun Trolls on kohdannut hänet verkossa, Newcastlessa syntynyt parturi joutui vetoamaan sosiaaliseen mediaan ja pyytämään jäämään yksin (Kuva: ITV)

Instagram

Pyydettyään ihmisiä hyväksymään hänet sellaisena kuin hän on, Ryan lopetti muistiinpanonsa sanomalla: 'Arvostan todella niitä, jotka tuntevat minut ja ottavat minut sellaisena kuin olen. Tunnen paljon rakkautta tänään. '

Se tapahtui vain muutamia päiviä sen jälkeen, kun Ryanin esiintyminen ohjelmassa Paddy McGuinnessin johdolla esitettiin-itseään tunnustanut Justin Bieber -fani ja kissojen rakastaja saivat katsojat työskentelemään.

Yksi fani twiittasi: Haluan vakavasti mennä naimisiin Ryanin kanssa #Takemeoutista.

Ryan paljasti Instagram -tililleen maanantaina, että hän oli saanut 'negatiivisuutta' häntä kohtaan - vaikka hän kieltäytyi mainitsemasta mitä tarkalleen oli sanottu (Kuva: yanlewis_model/Instagram)

Lopulta hänen täytyi valita lauantaina 20 romanttisesta toivojasta, ja hän piti Paigen valon päällä - ja hän osoittautui suureksi faneksi (Kuva: ITV)

Toinen kirjoitti: Voi voi, Ryan #Takemeoutista on epätodellinen.

Fani kysyi: Onko Ryan täydellinen mies ?? Rehevä, tatuoitu ja pisteitä kissalleen !!! Ole edelleen sydämeni.

Mutta vaikka monet katsojat olivat erittäin innostuneita Ryanista, koukulla ei ollut mitään vaikeuksia varmistaa päivämäärää näyttelyssä, kun hän tuuli läpi jokaisen kierroksen naisten kanssa.

Kun hän joutui valitsemaan 20 romanttisen toivon joukosta, hän piti Paigen valon päällä - ja hän osoittautui myös parturin faneksi.

Hän kertoi kameralle: Halusin ehdottomasti viettää treffit Ryanin kanssa. Hän oli aivan upea ja kaikki muut tytöt ehdottomasti halusivat myös häntä.

Katso Myös: