Robinsons tuo markkinoille uuden joulumaku squashin - ja se on paljon hienompaa

Supermarketit

Horoskooppi Huomenna

Glögi, Prosecco ja jatkuva kuuma suklaa, talvi on koti joillekin maailman suosikkijuomistamme.



Ja nyt jopa Robinsonit ovat mukana kausiluonteisessa toiminnassa ja tuovat markkinoille upouuden kylmän sään maun kansakunnan suosikki squashista.



Talvinen sekoitus makeaa ja mausteista, Robinsons & apos; uusi murskattu omena ja kaneli on brändin ensimmäinen tuote, jota voi nauttia sekä kuumana että kylmänä.



Se tulee hienostuneessa lasipullossa

ronnie o sullivan isä

Robinsons Fruit Cordial -sarjan uusin lisäys on saanut inspiraationsa juomista, kuten turkkilaisesta omenateestä, glögiä ja karamellilattia, ja se yhdistää kasvitieteelliset ja hedelmäiset maut hienoon (ja ympäristöystävälliseen) lasipulloon.

Rakastamme joululahjaa



Robinsons & apos; Omistaja Britvic toivoo houkuttelevansa lisää brittiläisiä ostajia premium-squash-luokkaan huippuluokan tuotteella, jolla on kaksinkertainen hinta brändin päivittäisiin vaihtoehtoihin verrattuna.

Saatavilla Sainsburys, Tesco, Asda ja Morrisons, se maksaa sinulle 2,50 puntaa takaisin, mutta on tällä hetkellä tarjolla Morrisons ja Tesco hintaan 2 puntaa.



kuinka monta ihmistä kuoli Tšernobylissä

Robinsons & apos; premium squash -maku on tällä hetkellä myynnissä 50 p: n alennuksella (Kuva: sekoita kuvia)

Valmistettu aidoista hedelmistä eikä sisällä keinotekoisia väriaineita, se ei ole huono myöskään terveyden kannalta, sillä se sisältää vain 17 kaloria 100 ml: n annosta kohti ja makeutettu luonnollisista lähteistä sokerin sijaan.

Lue lisää

Joulun 2019 ruoka ja juoma
Costa -joulun menu M&S jouluruokaa Tescon jouluruoka valikoima julkistettu Morrisons prosecco voitti makutestin

Sen lisäksi, että juomme sitä päivällä, uskomme, että se on myös loistava teetotal -vaihtoehto glögiin. Tai voit luovuttaa sen lapsille kanelitangolla, kun tulet alkoholipitoiseen versioon!

Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, mikä tarkoittaa, että saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme tai palveluistamme, joista kirjoitamme. Tämä artikkeli on kirjoitettu täysin itsenäisesti, katso lisätietoja täältä.

Katso Myös: