Ronnie Woodin entinen Jo paljastaa, kuinka hän onnistui antamaan anteeksi Rolling Stonesin rokkarille, kun tämä jätti hänet 19-vuotiaalle venäläiselle cocktail-tarjoilijalle

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Jo Wood paljastaa, kuinka hän antoi anteeksi entiselle Ronnielleen(Kuva: Getty)



Sydämensärkyinen ja nöyryytetty Jo Wood löysi itsensä pohjalle, kun 70-vuotias Rolling Stone Ronnie jätti hänet 19-vuotiaan venäläisen cocktail-tarjoilijan luo.



Mutta hän kieltäytyi lyömisestä, löysi voimaa ja onnistui myöhemmin rakentamaan todellisen ystävyyden entisen aviomiehensä kanssa.



Hän sanoo: Kun avioliitto hajosi, olin todella järkyttynyt ja surullinen istuessani sängyllä. Oli sunnuntai ja otin lehden ja luin ongelmasivua.

Nainen kirjoitti sisään ja sanoi: 'mieheni jätti minut viisi vuotta sitten, enkä edelleenkään pääse siitä yli'. Ajattelin: ’En ole sellainen. Haluan elää. Haluan elää elämää. En anna tällaisen estää minua. '

Ja hän lakkasi paheksumasta pettämistään siellä ja silloin.



Ronnie ja Jo Wood avioliiton alkuaikoina (Kuva: NEWSAMpix)

Hän sanoo: Annoin Ronnelle anteeksi ja jatkoin elämääni. Sinun on annettava anteeksi. Se on niin tärkeää, koska roikkumalla ja antamatta anteeksi sitoudut emotionaalisesti niihin.



Anteeksiantamalla vapautat itsesi ja voit jatkaa elämääsi. Hän lisää: Meillä on yhteisiä lapsia ja lapsenlapsia, on hyvä olla ystäviä.

Ronnien suhde kesti vain 18 kuukautta, ja Ekaterina Ivanova leimasi hänet pahaksi goblin -kuninkaaksi.

Entinen malli Jo hyppäsi suhteeseen rakentajan Paul Scarboroughin, 53, kanssa, kunnes pari erosi viisi vuotta sitten sitoutumisestaan ​​toiseen.

Ronnie jätti Jo 19-vuotiaan cocktail-tarjoilijan Ekaterina Ivanovan takia (Kuva: Getty Images)

Mutta nyt kaikki on myös anteeksi annettu. Jo, 62, on palauttanut suhteensa Pauliin, eikä hän voisi olla onnellisempi. Kunnes saat hänet ikäerosta.

Olen vain kahdeksan vuotta häntä vanhempi! hän sanoo. Viimeinen mieheni oli minua kahdeksan vuotta vanhempi, nyt tällä kertaa olen kahdeksan vuotta vanhempi kuin poikaystäväni.

Se ei ole niin paljon. Hän ei välitä. Hän rakastaa minua sellaisena kuin olen. En usko, että iällä pitäisi olla väliä.

Mutta sen tosiasian, että Ronnie jätti hänet 41 vuotta nuoremman tytön takia vuonna 2008, oli pakko satuttaa.

Leah Wood ja Jack MacDonald menevät naimisiin sekä Ronnie että Jo häät (Kuva: Getty)

Jo oli tavannut toisen aviomiehensä Ronnien juhlissa vuonna 1977, ennen kuin meni naimisiin kahdeksan vuotta myöhemmin. Heillä on kolme yhteistä lasta, Leah, 38 ja Tyrone, 33.

Ronnie adoptoi Jo: n pojan Jamien, 42, ensimmäisestä avioliitostaan ​​vaatetuspomo Peter Greenen kanssa ja auttoi kasvattamaan Ronnien pojan, Jesse, 40, avioliitosta Krissy Findlayn kanssa.

Ryhmät olivat väistämätön osa rock -tähden vaimoa, ja Jo on selvinnyt siitä ystävystymällä naisten kanssa.

Hän jopa auttoi Ekaterinaa, kun hän vahingossa sytytti hiuksensa Joon kotona. Hän ilmeisesti pyysi tarjoilijaa olemaan ottamatta mieheltänsä, mutta teini -ikäinen vastasi kuulemma: En ota häntä - hän lähtee.

Ronnie ja Jo tyttärensä Lean kanssa (Kuva: )

Hyvin julkisen avioeronsa Ronniestä vuonna 2009 jälkeen Jo kastoi varpaansa treffialtaaseen ja meni ulos tv -julkkiksen kanssa, jonka hän sanoo nauraneen Ronnien suhteesta Ekaterinaan.

tyttö taivaalla mobiilimainos

Viime vuonna hän meni Celebrity First Dates -tapahtumiin - kun hänet yhdistettiin kuolleen soittoäänen kanssa rokkari -exälleen.

Ronnie on nyt löytänyt rakkauden teatteriohjaaja Sally Humphreysin (39) kanssa, jonka kanssa hän meni naimisiin vuonna 2012.

Pariskunta on nyt vanhempia vuoden ikäisille kaksosille Gracielle ja Alicelle.

Se on täysin moderni kokoonpano. Jo jopa katkaisi lomansa Espanjassa auttaakseen lastenhoitoa, kun kaksoset syntyivät viime kesäkuussa.

X Factor 2014 -finaali: One Direction ja Ronnie Wood

Hän sanoi tuolloin: He tarvitsevat ympärivuorokautista apua. Sally imettää, kun Ronnie on röyhtäilemässä, mutta se on uutta molemmille.

Kaksoset saattoivat olla Ronnien viides ja kuudes lapsi, mutta Jo lisäsi: En nähnyt häntä kahteen päivään synnytykseni jälkeen.

Niin tukeva kuin hän on, hän myönsi kerran, että hänen mielestään järjestely oli outo, koska Leahin kaksi lasta, Maggie, kahdeksan ja neljävuotias Otis, ovat vanhempia kuin tätinsä. Ronniellä saattaa olla Jo pikavalinnassa, mutta hän pitää hyvin kiireisenä.

Hän on tehnyt menestyvän uran liikenaisena ja käynnistänyt hiljattain kauneusvalikoimansa Jo Wood Organics. Hänellä on luonnollinen lähestymistapa kaikkiin elämän osa -alueisiin ja hän ottaa lisäravinteita, GOPO Joint Health, joka on auttanut vanhan nilkkavamman hoidossa.

Ronnie Woodin kaksoset

Jo keskeytti loman auttaakseen entistä Ronniea ja hänen uutta rakkauttaan kaksostensa kanssa (Kuva: Instagram)

Jo on kaikkien orgaanisten asioiden intohimoinen puolestapuhuja sen jälkeen, kun hän on uudistanut vanhaa rock and roll -elämäänsä 90 -luvulla.

Hän vannoo lisäravinteeseen pudottuaan portaista ja kiertäen nilkkansa 14 vuotta sitten sanoen: Ajattelin kokeilla sitä ja se toimii todella hyvin. Otan sitä joka päivä ja kun en ota sitä, nilkkani alkaa särkyä.

Davidin suurin kuolinsyy

Vaikka neljän lapsen isä Paul on palannut elämäänsä, he eivät vielä asu yhdessä.

Pari tapasi, kun hän remontoi hänen Pohjois -Lontoon kotiaan vuonna 2011. Mutta hän lopetti suhteen seuraavana vuonna, kun hän sai tietää, että hänellä oli jo sulhanen.

Samantha Whittaker väitti, että hän ehdotti hänelle vuonna 2010, mutta tiesi, että heidän 22-vuotinen suhteensa oli ohi, kun hän toi orgaanisia keksejä kotiin. Jokaisella on selkänsä elämässä, tärkeintä ja positiivinen tapa on päästä niistä yli, Jo sanoo.

Ronnie Wood juhlii 70 -vuotiaaksi kaksostensa kanssa (Kuva: Twitter/@ronniewood)

Jos asiat sujuisivat koko ajan sujuvasti, elämä olisi melko tylsää.

Hän sanoo, että romantiikka on tänään helppoa ja mukavaa. He ottavat asiat hitaasti, mutta kuulostaa siltä, ​​että Paavali on vakituinen kotonaan - ruoka -aikoina.

Hänen äänensä muuttuu tyttömäiseksi, hän sanoo: Rakastan kokata hänelle. Hän on todella hyvä, koska syö kaiken illallisen. Hän on mahtava. Olen varma, että vaikka hän ei pitäisikään siitä, hän söisi sen vain tehdäkseen minut onnelliseksi.

Mutta kotimaisesta autuudesta huolimatta älä odota, että Jo seuraa Ronnieta käytävää pitkin.

Kysyttäessä, aikovatko he solmia solmun, hän päästää naurahduksen ja lisää: Minun ei tarvitse mennä naimisiin. Olemme onnellisia sellaisina kuin olemme tällä hetkellä. Olen ollut naimisissa kahdesti. En tiedä haluanko mennä naimisiin kolmannen kerran.

Muusikko Ronnie Wood ja vaimo Sally Wood (Kuva: WireImage)

En ole koskaan ajatellut, että menen naimisiin 18 -vuotiaana, mutta tein sen.

Kävin äskettäin häissä ja heillä oli siellä psyyke, Jo muistelee. Olin rivissä nähdäkseni hänet ja ajattelin: 'Haluanko todella nähdä psyykkisen? Mitä väliä sillä on, jos hän aikoo kertoa minulle jotain? '

Ainoa mitä minun pitäisi elää on nyt. En voi muuttaa mitään kumpaankaan suuntaan. Joten kävelin pois.

Hän nauraa: Ajattelin: 'Ei, en halua tietää'.

  • Jo Wood ottaa GOPO Joint Health (www.gopo.co.uk) nivelkipuunsa. 18,99 £ 120 kapselia, supermarketteja ja apteekkeja valtakunnallisesti.

Katso Myös: