Royal Mailin ikkuna ilmaisille joulupukille joulupukille avautuu - mutta ei kauaksi aikaa

Joulupukki

Horoskooppi Huomenna

Royal Mail kerää kirjeitä pohjoisnavalle 7. joulukuuta asti



Tämän vuoden ikkuna, jossa voit lähettää ilmaisia ​​kirjeitä joulupukille Royal Mailin kautta, on nyt avattu - mutta sinulla ei ole kauaa aikaa saada näitä toivelistoja.



munakortti ppi väittää

Vuosittainen järjestelmä, jonka avulla lapset kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa voivat lähettää joulukirjeensä Pohjoisnapaan postitoimiston kautta, on nyt avoinna yrityksille - mutta se sulkeutuu hieman yli viikon kuluttua.



Viimeiset tilaukset ovat 7. joulukuuta, mutta jos saavut määräaikaan, saat vastauksen myös Royal Maililta (Joulupukilta) juuri ennen joulua.

Älä kuitenkaan huolestu, sillä kaikkien muiden virkojen osalta katkaisu on tiistaina 18. joulukuuta toiselle luokalle ja torstaille 20. luokalle.

löi nyrkillä kasvoihin

Minne lähettää joulukirjeen Joulupukille

Royal Mailin postityöntekijä Helen Cameron lajittelee postia, mukaan lukien Glasgow'n postikeskuksen joulupukille osoitetun kirjeen

Henkilökunta teemme kovasti töitä kirjeiden toimittamisessa ensi viikkoon asti (Kuva: PA)



Varmistaaksesi, että viestisi saapuu joulupukille pohjoisnavalla, nimesi ja osoitteesi ja lähetä kirjeesi osoitteeseen:

Joulupukki/Joulupukki



Joulupukin luola

Porot

737 enkeli numero rakkaus

XM4 5HQ

Joulupukki on tulossa kaupunkiin

Muista sisällyttää tietosi, jotta joulupukki tietää myös minne lähettää vastauksensa.

Valitettavasti tämä palvelu ei ole täysin ilmainen, koska sinun on kiinnitettävä leima lähettääksesi sen - mutta saat vastauksen joulupukilta itse vastineeksi ponnisteluistasi.

Ensimmäisen luokan leima maksaa 67 p, kun taas toisen luokan leima maksaa sinulle 59 p. Jos tunnet olosi erityisen juhlalliseksi, voit lähettää sen jollakin seuraavista tavoista Royal Mailin joulumerkki , myös.

james arthur ennen ja jälkeen

Voit lukea koko järjestelmän, tässä .

Tietenkin, jos et ole huolissasi vastauksen saamisesta, voit lähettää kirjeen savupiippuun ilmaiseksi tiukasti jouluaattoon asti.

Katso Myös: