Sky Mobile antaa sinulle ilmaisen PS4:n tai tabletin, kun ostat uuden puhelimen

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Sky Mobile ovat vähitellen tulleet tunnetuiksi runsaista ilmaislahjoistaan ​​sen jälkeen, kun monet asiakkaat saivat heiltä ilmaisen television Musta perjantai .



Ja nyt he ovat julkistaneet aivan uuden erän upeita tarjouksia juuri sopivasti jouluksi, mukaan lukien ilmaiset PS4:t, tabletit, Assassins Creed Odyssey ja jopa 17,99 punnan arvoiset lahjakortit minkä tahansa elokuvan tai TV-boksien ostamiseen Sky Storesta.



Ilmaislahjat jaetaan kaikille, jotka ostavat puhelimen tai tabletin Skysta tänä joulukuussa, valitsitpa sen Apple, Sony, Samsung, Google tai Huawei laitteella, saat Sky Store -kupongin, jonka arvo on 17,99 puntaa.



Ja jos valitset useamman kuin yhden puhelimen tai tabletin Swap24:ssä tai Swap36:ssa, saat joka kerta ylimääräisen lahjakortin, jonka voi sitten lunastaa Sky Storen verkkosivuilla ja ostaa minkä tahansa elokuvan, kuten Mamma Mia 2:n, jouluklassikon, kuten Tonttu tai tv-laatikko.

voitko paistaa makkaraa

Olemme listanneet alla kaikki suosituimmat tarjoukset tuotemerkin mukaan lajiteltuina, jotta voit arvioida, minkä ilmaisbonuksen saat kullakin, ja jokaisen mukana jaetaan myös ilmainen 17,99 punnan kuponki – vaikka olisit jo hankkimassa ilmaistarjousta. !

Omena

Vihdoinkin ilmaispeli iPadin kanssa (Kuva: Getty Images AsiaPac)



Osana Skyn ​​juhlatarjouksia saat iPadin hintaan 10 puntaa kuukaudessa (yleensä 16 puntaa) ilman etukäteiskuluja ja 1 Gt:n tiedonsiirtorajaa Swap36-sopimuksella ostaessasi minkä tahansa iPhonen. Valitettavasti iPhonella ei ole yksittäisiä tarjouksia ilmaisista kuponkeista.

Samsung

Jokainen, joka valitsee Samsungin lippulaivapuhelimen Galaxy S9 -puhelimen, saa myös Samsung Tab A7:n, jonka arvo on 69 puntaa. Galaxy S9:n hinnat alkavat £32:sta kuukaudessa sisältäen 1 Gt:n tiedonsiirron ja rajattomat puhelut ja tekstiviestit Swap24:ssä.



Ja tarjoukset eivät lopu tähän, sillä ostaessaan minkä tahansa Samsung-puhelimen asiakkaat voivat saada myös 10,1 tuuman Galaxy Tab A -tabletin hintaan 6 puntaa kuukaudessa ilman ennakkomaksuja ja 1 Gt:n dataa Swap36:ssa.

Sony

Sony-puhelinasiakkaat saavat koko PS4:n ja Assassins Creed Odysseyn arvoltaan 249 puntaa

Pelifaneille, kun ostat minkä tahansa Sonyn Xperia-älypuhelimen, mukaan lukien XZ3, XZ2, XZ1 ja XA2, saat PlayStation 4:n ja Assassins Creed Odysseyn, jonka arvo on huikeat 249 puntaa. Hinnat alkavat erittäin kunnollisesta Sony Xperia XA2:sta 19 punnasta kuukaudessa, jos kaipaat vastinetta rahalle.

Google

Ne, jotka haluavat piristää olohuoneeseensa ja kotiaan tänä jouluna, voivat valita a Google Pixel 3 ja saat ilmaisen Google Home Hubin arvoltaan 139 puntaa. Pixel 3 on saatavilla hintaan 35 puntaa kuukaudessa 1 Gt:n tiedonsiirrolla ja rajoittamattomalla määrällä puheluita ja tekstiviestejä Swap24:ssä.

katie hinta uusi poikaystävä

Huawei

Sky tarjoaa myös jouluherkkua, jossa on ilmainen Huawei Media Pad T3 7, jonka arvo on 99 puntaa, kun ostat Huawei P20:n. P20:n hinnat alkavat 23 punnasta kuukaudessa sisältäen 1 Gt:n tiedonsiirron sekä rajattomat puhelut ja tekstiviestit Swap24:ssä.

Tämä artikkeli sisältää affiliate-linkkejä, mikä tarkoittaa, että voimme saada palkkion kaikista kirjoittamiemme tuotteiden tai palveluiden myynnistä. Tämä artikkeli on kirjoitettu täysin itsenäisesti, katso lisätietoja tässä.

Matkapuhelintarjoukset 2020
Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: