Sonic & All-Stars Racing Transformed lisättiin Xbox Onen taaksepäin yhteensopivuusluetteloon

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Sonic & All-Stars Racing Transformed on yksi uusimmista Xbox 360 -peleistä, joita voi pelata Xbox Onella sen taaksepäin yhteensopivuusominaisuuden kautta, Xbox Live -päällikön Larry Hyrbin AKA Major Nelsonin mukaan.



Yhtä hyvin kuin Sonic the Hedgehog , vuonna 2012 julkaistu karting-ajopeli, sisältää joukon klassisia Sega-hahmoja, mukaan lukien Alex Kidd, Shinobin Joe Musashi ja kammottavasilmäinen lentävä arlekiini NIGHTS.



Todella meta-tyyliin, Ralph alkaen Disneyn videopeliaiheinen elokuva Wreck-It Ralph esiintyy myös samalla Sega fanit saattavat tunnistaa joitain kappaleita, jotka ovat saaneet inspiraationsa esimerkiksi Golden Axesta, After Burnerista ja Panzer Dragoonista.



Kartit voivat muuttua suihkukoneiksi ja veneiksi, tästä syystä nimen 'muunnettu' osa

Autot itse voivat muuttaa keskikilpailun veneiksi ja lentokoneiksi, mikä tarkoittaa, että jos myit lyhytnäköisesti Diddy Kong Racing -kappaleesi N64:llä 16-vuotiaana (haistele), tämä saattaa naarmuttaa kutinaa.

Sillä välin, jos pidät pulmaroolipeleistä, Puzzle Quest 2 ja Puzzle Quest Galactrix ovat myös löytämässä tiensä taaksepäin yhteensopivuusluetteloon.



Bejeweled-tyylinen pelin ja roolipelikampanjan yhdistävä Puzzle Quest -sarja käyttää match-3-pulmia taistelupaikoissa – ja Galactrixin tapauksessa askartelu- ja kaivosresursseja.

Jos haluat lisää videopelitarinoita ja arvosteluja, siirry osoitteeseen NEWSAM.co.uk/gaming.



Voit myös katsoa Twitch-kanavaamme osoitteessa twitch.tv/dailyNEWSAM , jossa voit virittää ja saada meidät pelaamaan klassisia nimikkeitä ja uusimpia julkaisuja.

Uusin peli
Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: