Sonic the Hedgehog 25-vuotiaana: 7 asiaa, joita et ehkä tiedä Segan legendaarisesta maskotista

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Sonic the Hedgehog -pelisarja täyttää tällä viikolla 25 vuotta, ja hänen ensimmäinen pelinsä ilmestyi Sega Mega Drivelle 23. kesäkuuta 1991. Piikivän sininen speedster on viihdyttänyt pelaajia yli 70 pelejä useilla eri alustoilla viimeisen neljännesvuosisadan aikana.



Hänen vaatimattomasta 2D-alustastaan ​​hänen mahdolliseen crossoveriin entisen kilpailijan Marion kanssa Nintendon Wii konsoli, Sonic on ollut tarinallinen olemassaolo.



Vaikka et ehkä uskoisi ketterästä siilistä kertovassa pelisarjassa piileviä syvyyksiä, Segan ikonisessa maskotissa saattaa silti olla asioita, jotka saattavat yllättää sinut.



1. Hän ei aina ollut siili...

Ristar

Sonicin 'kanin muoto' muokattiin uudeksi hahmoksi nimeltä Ristar, joka näytteli omassa pelissään

megan mckenna uusi poikaystävä

Segan alkuperäinen maskotti oli itse asiassa jättikorvainen teini Alex Kidd, joka ei yllättäen kamppaili Super Marion kanssa Nintendo . Yrittäessään antaa kilpailijoilleen ansaita rahaa Sega työpajoi useita konsepteja korvatakseen köyhän Alexin.

Ideoita olivat muun muassa armadillo, Yhdysvaltain entisen presidentin Theodore Rooseveltin kaltainen hahmo ja kani. Kaikki kolme muokattiin myöhemmin muiksi hahmoiksi (erityisesti Teddy Rooseveltiksi, josta tuli tohtori Robotnikin perusta).



3. ...ja sitä ei aina kutsuttu Soniciksi

Testaamme uutta sivustoa: Tämä sisältö on tulossa pian

Kun Sega oli asettunut siilin uudeksi maskottiksi, oli aika antaa hänelle nimi. Sen sijaan, että lähtisi heti tämän päivän tuntemaamme viileään, mieleenpainuvaan otsikkoon, hänelle annettiin alun perin melko inspiroimaton nimimerkki Mr Needlemouse.

Kuulostaa pikemminkin hölynpölyltä Charles Dickens hahmo kuin salamannopea videopelin päähenkilö. Onneksi joku Segasta näytti olevan samaa mieltä ja loppu, kuten he sanovat, on historiaa.



3. Tri Robotnik ansaitsee myötätuntoa

Sonic the Hedgehogin tohtori Kintobor

Dr Kintobor esiintyi myös Sonic-sarjakuvasarjassa

roger phillips leslie phillips

Kun ensimmäinen Sonic-peli ilmestyi, Segan amerikkalainen divisioona keksi oman alkuperänsä pahikselle tohtori Ivo Robotnikille (tai tohtori Eggmanille, kuten hän nykyään tunnetaan maailmanlaajuisesti). Tässä versiossa hänen taustatarinansa antagonisti oli ystävällinen tiedemies nimeltä tohtori Ovi Kintobor, joka itse asiassa oli sankarillisen siilin ystävä.

Omituinen laboratorioonnettomuus, jossa oli mukana mätä muna, sai Kintoborin muuttumaan pahaksi, kääntämään nimensä taaksepäin ja aloittamaan ilkeän uran.

Tätä Robotnikin menneisyyttä koskevaa otetta on sittemmin muutettu, mutta on mukava tietää, että jopa Sonic the Hedgehogin kaltainen peli kykeni johonkin, jota voisi kutsua löyhästi 'hahmojen kehitykseksi'.

4. Sonic CD:llä on ankara rangaistus laiskoille

Testaamme uutta sivustoa: Tämä sisältö on tulossa pian

Vuoden 1993 Sonic-CD - jota pidetään yhtenä sarjan kohokohdista - ei ole kovin innostunut ihmisistä, jotka viettävät aikaa soittaessaan, tai niille, jotka unohtavat pysähtyä, jos heidän täytyy mennä vessaan. Jos jätät Sonicin käyttämättä ruudulla kolmeksi minuutiksi, hän yksinkertaisesti hyppää tuomioonsa.

5. Michael Jackson kirjoitti osan musiikista

Stranger in Msscow sisältää 16-bittisiä alkuja

Jos osa Sonic the Hedgehog 3:n taustamusiikista kuulostaa tutulta, se johtuu siitä Michael Jackson oli käsi kädessä säveltää osan pelin soundtrackista.

6. Sonic perustuu osittain Yhdysvaltain presidenttiin

Bill Clinton ja Sonic the Hedgehog

Molemmilla on melko hallitseva läsnäolo

Sonicin luoja Naoto Ohsima on myöntänyt, että Sonic the Hedgehogin suora persoonallisuus on saanut inspiraationsa Yhdysvaltain entisestä presidentistä Bill Clintonin 'tee se valmiiksi' asenne.

iso seksi ja kaupunki

Sillä välin Michael Jackson - vuosia ennen kuin hän päätyi kirjoittamaan kappaleita Sonicille - tarjosi inspiraation siilin kenkiin, kun Sega illustraattorit näkivät MJ:n hihnalliset saappaat Badin musiikkivideossa.

7. Hänen debyyttinsä ei ollut edes hänen omassa pelissä

Sonic the Hedgehog Rad Mobilessa

Huomaatko Sonicin esiintyvän ensimmäisen kerran?

Vaikka luonnollisesti luulisi, että vuoden 1991 Sonic the Hedgehog -peli Mega Drivella oli ensimmäinen kerta, kun hänen pikselit koristavat televisioruutujamme, Sonic ilmestyi alun perin Rad Mobile -nimiseen ajopeliin, joka ilmestyi japanilaisiin pelisaleihin muutamaa kuukautta aiemmin.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: