Sophie Gradon ja poikaystävä Aaron Armstrong olivat suunnitelleet häitä ennen shokkikuolemia kolmen viikon välein

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Sophie Gradonin ja Aaron Armstrongin traaginen rakkaustarina paljastettiin(Kuva: Instagram)



Traaginen pari Sophie Gradon ja Aaron Armstrong olivat suunnitelleet häitään ennen molempien shokkikuolemiaan kolmen viikon kuluessa toisistaan.



Aaron löysi Love Islandin tähtiystävänsä elottoman ruumiin vanhempiensa makuuhuoneesta 20. kesäkuuta ennen omaa äkillistä kuolemaansa 10. heinäkuuta - vain viisi päivää hautajaisten jälkeen.



Ja takaisin 29. toukokuuta, vain viikkoja ennen tragediaa, hän paljasti Facebook -viestissä, että he olivat jo alkaneet suunnitella häitään.

ufc 251 UK aikaa

'Milloin häät? Odotan sitä innolla ”, ystäväni nimeltä Kalvin kommentoi Aaronin viestiä, jossa hän ilmoitti suhteestaan ​​Sophieen.

'Suunnittelemme', hän vastasi, kun hänen puolisonsa kääntyi miehensä puoleen.



Sophie ja Aaron kuolivat kolmen viikon sisällä toisistaan (Kuva: Instagram)

He suunnittelivat häitään (Kuva: Facebook)



Lue lisää

RIP Sophie Gradon
Sophie kuolee 32 -vuotiaana Hänen masennusta ja ahdistustaistelua Näytä puolison kutsu parempaan jälkihoitoon & apos; Sophie etsii rakkautta

Ja Sophie liittyi myös vihjaamaan, että Kalvin todella kokosi heidät ja kutsui häntä vuoden matchmakeriksi. '

Aaron suostui ja lisäsi: 'Tiedän, että tämä on sinun tehtäväsi, Kalvin Banks, tähti haha', ennen kuin lähetit laukauksen vaaleanpunaisesta virvoitusjuhlasta, jonka kanssa he juhlivat.

Sophie kuoli vanhempiensa luona & apos; kotiin Medburnissa, Northumberlandissa, jossa hän istui kotona heidän ollessaan lomalla. Hän oli vain 32.

Entinen Miss Iso-Britannia näytteli vuoden 2016 ITV2-sarjan sarjassa ja yhdessä Thomas Powellin kanssa ennen kuin hän muodosti show'n ensimmäisen samaa sukupuolta olevan parin Katie Salmonin kanssa.

Pari tuli julkisuuteen toukokuussa (Kuva: Instagram)

Aaron löysi Sophien ruumiin (Kuva: Instagram)

Poliisi vahvisti eilen, että myös Aaron on löydetty kuolleena.

paras drone 100 puntaa

'Poliisi sai 10. heinäkuuta noin kello 12.20 ambulanssilta ilmoituksen, että 25-vuotias mies oli löydetty kuolleena Bebiden, Blythin, Furnace Roadin kiinteistöstä', Northumbrian poliisin tiedottaja sanoi.

'' Ei uskota olevan kolmannen osapuolen osallistumista, ja nyt laaditaan raportti kuolintarkastajalle. ''

Hän oli kestänyt kymmenen vuoden taistelun mielisairautta vastaan ​​ja yritti riistää henkensä neljä vuotta sitten.

Hän kirjoitti Instagram -julkaisussaan 2. heinäkuuta, että hän tapaa Sophien jälleen 'hyvin pian'.

Kate mccannin kehonkieli rikoskello

Ystävä esitteli heidät

Sophie löysi kuuluisuuden Love Islandilta (Kuva: ITV)

'En koskaan lakkaa rakastamasta sinua ja sydämeni on sinun, kunnes sinä päivänä, jona liityn sinuun, näen sinut pian enkelini, joten pidä sängyt lämpiminä', hän kirjoitti.

Ja viimeisessä Instgram -viestissään hän myönsi kaipaavansa olla hänen kanssaan.

'Toivon vain, että voisin halata sinua koko päivän, kaipaan sinua niin paljon, mies Sophie, ei mene minuuttikaan ilman, että upea hymysi on kuva mielessäni', hän kirjoitti.

'' Jokapäivä, jonka vietimme yhdessä, oli niin uskomatonta, että tarvitsen heitä päiviä sitten, rakastan sinua prinsessa. ''

* Samarialaiset (116123) palvelevat 24h-palvelua vuoden jokaisena päivänä. Jos haluat mieluummin kirjoittaa, miltä sinusta tuntuu, tai jos olet huolissasi siitä, että sinua kuullaan puhelimessa, voit lähettää samarialaisille sähköpostia osoitteeseen jo@samaritans.org

Katso Myös: