Sosiaalisen median tähti Hasbulla nimesi lemmikkikanan UFC-legenda Conor McGregorin mukaan

HYVÄ

Horoskooppi Huomenna

Hasbulla on antanut kanalleen nimen 'Conor McGregor' kaivaessaan ystävänsä Khabib Nurmagomedovin entisen kilpailijan luo.



sharon phillips shaun wright-philips

Venäläinen tähti on noussut tunnetuksi sosiaalisessa mediassa siitä lähtien, kun hänen katkeransa vihollisensa Abdu Rozikin kanssa pidetty pilalehdistötilaisuus levisi virukseen. Hasbulalla on kääpiö, ja hänet on yhdistetty hänen omaan UFC-taistelunsa Rozikia vastaan. promootiojohtaja Dana White jopa puhui mahdollisesta välienselvittelystä.



Hän on ystäviä entisen voittamattoman mestarin Nurmagomedovin kanssa, joka jäi eläkkeelle urheilusta vuonna 2020 huikean uran jälkeen, joka saavutti huippunsa, kun hän voitti pitkäaikaisen vihollisen McGregorin. Ja Hasbulla on siirtynyt pilkkaamaan irlantilaista sosiaalisen median videolla, jossa näkyy hänen uusi lemmikkikana, jossa hän kertoo: 'Tämä on minun kanani, nimeltään Conor McGregor . Siinä on kauneuteni.'



Nurmagomedov kohteli saman loukkauksen McGregoria kohtaan heidän kilpailunsa aikana, ja lempinimeä pidettiin erityisen ilkeänä jiipinä. Venäjä . McGregorin joukkuetoveri Artem Lobov selitti tuolloin: 'Jos kutsut jotakuta kanaksi Venäjällä, se on henkilö, joka raiskataan vankilassa – miesvankilassa. Sellaista kana on Venäjällä. Ja Khabib tietää sen, ja kaikki tietävät sen. . Se on erittäin, erittäin, vakava loukkaus.'

Hasbullaa on usein kehuttu 'Mini Khabibiksi' sen jälkeen, kun hänen maineensa nousi, ja hänet on nähty viime vuosina osallistumassa Nurmagomedovin suojattajan Islam Makhachevin taisteluihin. Pari on epäilemättä läsnä Makhachevin valtavassa mestaruushaasteessa Charles Oliveiraa vastaan.

Nurmagomedov on suuri Hasbullan fani ja uskoo, että hän pystyy ansaitsemaan 'miljardeja' tulevaisuudessa roolinsa sosiaalisen median persoonallisuutena. 33-vuotias kertoi : 'Hänen täytyy mennä Yhdysvaltoihin, kaikki suuret urheilutähdet tuntevat hänet siellä, hän on erittäin suosittu.



 Virussensaatio Hasbulla on ystävä Khabib Nurmagomedovin kanssa
Virussensaatio Hasbulla on ystävä Khabib Nurmagomedovin kanssa ( Kuva: Zuffa LLC)

”Ehkä tehdä hyviä hyväntekeväisyysasioita [yhdessä], heistä voi tulla hyväntekeväisyysrahastojen lähettiläitä… mutta en halua nähdä tätä taistelua. Meillä on tarpeeksi taistelua ympäri maailmaa. Rauha on parempi kuin sota.' Nurmagomedov oli osa taisteluurheilun historian suurimmista kilpailuista McGregorin kanssa, joka lopulta ratkesi valtavassa UFC-ottelussa vuonna 2018.

'Hänen täytyy muuttaa pariksi vuodeksi Yhdysvaltoihin ja tulla miljardööriksi. Hänestä voi tulla vähintään miljonääri. Rehellisesti sanottuna en halua käydä tätä taistelua [Abdu Rozikin kanssa]. En tue tätä ajatusta. Minusta tämä ei ole hyvä idea. He ovat molemmat suuria nimiä, he voivat luoda hyviä asioita, jos heistä tulee ystäviä. Jos minulla olisi mahdollisuus valita, teen heistä ystäviä.



Katso Myös: