Stevie Ray voitti Anthony Pettisin toisen kerran ja etenee miljoonan dollarin PFL-finaaliin

HYVÄ

Horoskooppi Huomenna

Stevie Ray kohtaa Olivier Aubin-Mercierin sen jälkeen, kun pari voitti PFL:n kevyen sarjan välieräottelunsa New Yorkissa tänä iltana.



Entiset UFC-tähdet pääsivät pudotuspeleihin kevyen ja kevyen sarjan sarjassa vain kuusi viikkoa ensimmäisen kohtaamisen jälkeen. Ray oli saanut upean twister-lähetyksen viimeisessä ottelussaan ja pystyi tekemään sen uudelleen, tällä kertaa tuomareiden tuloskortilla yksimielisellä päätöksellä.



Ottelussa Madison Square Gardenin Hulu-teatterissa oli täpötäynnä talo, johon osallistui julkkiksia urheilun, musiikin ja sosiaalisen median maailmoista, mukaan lukien räppäri Fat Joe, Tik Tok -tähti Liver King ja Brandon Walker Barstool Sportsista. Ja tapahtuma ei pettänyt jännittävää toimintaa alusta loppuun, mukaan lukien ensimmäisen kierroksen tauko Rob Wilkinsonin ja Delan Monten välillä.



Hidas aloitus näki, että Ray ja Pettis lukittuivat häkkiä vasten aikaisin, eikä kumpikaan ryhtynyt raskaisiin laukauksiin varhaisessa vaihdossa. Entisen UFC-mestarin fanit huusivat tukea miehelleen varhain, mutta hän huomasi olevansa selällään ensimmäisellä kierroksella, vaikka hän esti Rayn yritykset työskennellä.

Ja kapasiteettiväkijoukko oli jaloillaan, kun Ray lukittui syvään kuristukseensa maahan, jotta Pettis ponnahti ylös ja lopetti kierroksen iskuilla. Toisen erän alussa hän melkein laskeutui ison pääpotkun, mutta pian Ray oli jälleen hallinnassa maassa.

Ray otti Pettisin selän kierroksen loppua kohti, mutta ei kyennyt saamaan valoa tai kuuluisaa twister-iskua kahdesti. Pari eteni kolmanteen, kun skotti oli kärjessä viidennellä peräkkäisellä kierroksella, mutta Pettis sai osan patentoiduista potkuistaan.



Uskotko, että Stevie Ray voittaa miljoonan dollarin PFL-kevytsarjan turnauksen? Kerro meille mielipiteesi kommenttiosiossa alla!

Kolmas heilautus Pettisin hyväksi, ja hän onnistui melkein viimeistelemään aivan lopussa sarjalla potkuja. Mutta lopulta ottelu meni tuomareiden tuloskortteihin ja meni Rayn hyväksi.



kim karashian seksinauha

Aubin-Mercier voitti yksimielisellä päätöksellä Alex Martinezin pudotuspelissään ja melkein keskeytti taistelun useaan otteeseen. Hän pyrkii ansaitsemaan miljoonan dollarin palkinnon viiden ottelun voittoputkessa UFC:stä eroamisen jälkeen, ja se on vaikea ratkaistava skotlaiselle.

Sillä välin päätettiin kevyensarjan finaalit, ja Omari Akhmedov eteni finaaliin Rob Wilkinsonin kanssa. Venäläinen voitti päätösvoiton Josh Silveirasta ansaitakseen paikkansa, kun taas Wilkinson teki sen kierroksen sisällä lentämällä polvi.

Mutta australialaisilla ei ollut kaikkea omalla tavallaan koko lyhyen pääkortin avaamisen ajan. Hän pudotettiin avaussekunneilla ennen kuin hän ansaitsi tiensä takaisin otteluun ja lopulta laskeutui massiiviseen polveen sulkeakseen esityksen avaussalossa.

Katso Myös: