Subway lanseeraa uuden 'Mega Meat Sub' -valikon isossa valikossa lokakuussa

Metro

Horoskooppi Huomenna

Subway on uudistanut valikkoa massiivisesti(Kuva: SOPA Images/LightRocket Getty Imagesin kautta)



Subway on juuri lisännyt uuden voileivän - Mega Meat Sub - osana valikkoaan.



Mega Meat yhdistää Meatball Marinaran ja italialaisen BMT: n, joten saat kinkkua, mausteista pepperonia, salaamia ja naudanlihapullia yhdessä Subwayn allekirjoittaman Marinara -kastikkeen kanssa.



Rihanna Paris -muotiviikko

Mutta tämä ei ole kaukana ainoasta muutoksesta Flaminin kanssa. Hot Dorritos on nyt vaihtoehto nachoille tavallisen version rinnalla - ja se lisää vielä enemmän mozzarellajuustoa molempien päälle.

Ihmisille, jotka etsivät kevyempiä lounaita, on myös hyviä uutisia - ilmoitus siitä, että voit nyt tilata minkä tahansa ainesosan ainesosat salaatiksi tai kääreeksi.

Uusi Mega Meat Sub kaikessa loistossaan (Kuva: Subway)



john knox barbara knox

'Jos olet koskaan haaveillut nauttimassasi Cheesy Pepperonista herkullisena kääreenä tai italialaisesta BMT: stä lounasaikaisena salaattina, kaikki toiveesi voidaan nyt täyttää', ketju sanoi tiedotteessa.

'Subwayn uusi Make Any Sub A Wrap or A Salad' -valikko käynnistää ensimmäisen kerran minkä tahansa kuuden tuuman alitäytteen nyt tilattavaksi kääreenä tai salaattina-joten faneilla on nyt enemmän valinnanvaraa muokata ateria-aikansa ja tyydyttää heidän nälänsä. '



Ja salaatit vain paranivat ympäristöä myös uudella kestävällä salaattirasiapakkauksella, joka korvasi muoviset salaattikulhot ja kannet pahvisella salaattirasialla.

'' Subway on tukenut brändin sitoutumista vähentämään muovin kulutustaan, ja se on korvannut muoviset salaattikulhot ja kannet uudelle kestävälle pahvilaatikkolaatikolle - poistanut 461 tonnia kertakäyttöistä muovia toimitusketjustaan ​​Isossa -Britanniassa ja Irlannissa. '' Subway sanoi.

Kaikki 6 tuuman subit voidaan nyt kääriä kääreiksi (Kuva: Subway)

Salaattirasiat ovat juuri kestäviä (Kuva: Subway)

tescoa tarvitsevat lapset

Toisessa muutoksessa Subway esittelee neljä uutta alaluokkaa: Heroes, Legends, Iconics ja Classics.

Voit myös valita voileivän korkean proteiinin, kasvipohjaisen tai vähärasvaisen valikon perusteella.

Kaikki Subwayn tilaajat, kääreet ja salaatit voidaan myös päivittää ateriaksi lisäämällä tavallinen juoma ja joko eväste tai pikkupippuri, ketju lisäsi.

Katso Myös: