Sunsetin myynti lisää kaksi upouutta näyttelijäjäsentä kahden alkuperäisen 'erottua' jälkeen

TV uutiset

Horoskooppi Huomenna

Selling Sunsetin kaksi uutta näyttelijää on paljastettu - sen jälkeen, kun sarjan kaksi alkuperäistä tähteä vahvistettiin kirvettäväksi tulevia uusia vuodenajoja varten.



Malli ja kiinteistönvälittäjä Bre Tiesi liittyy sarjaan – ja pitkäaikainen Oppenheim-ryhmän työntekijä Nicole Young astuu parrasvaloihin osallistuakseen show'hun.



Netflixin hitti reality-sarja – joka seuraa kokoelmaa houkuttelevia kiinteistönvälittäjiä Los Angelesissa, jotka myyvät ylellisiä monen miljoonan dollarin asuntoja – on ollut käynnissä jo viisi kautta.



Siitä ilmoitettiin hiljattain Ohjelma tulee takaisin kuudennen ja seitsemännen kauden aikana – kaksi uutta näyttelijäjäsentä tarjoavat esitykseen uuden tason glamouria.

  Myydään Sunset
Kaksi uutta näyttelijäjäsentä liittyy Selling Sunsetiin ( Kuva: Netflix)

Ihmisille puhuminen, Nicole selitti, miksi hän päätti osallistua sarjaan, kun hän oli aiemmin päättänyt piiloutua kameroilta.

Hän kertoi lehdelle: 'Alunperin olin osa pääosaa. Rehellisesti sanottuna tuolloin minulla vain kylmät jalat juuri ennen kuin he aikoivat aloittaa kuvaamisen.



kuinka pitkä nfl-peli on

'En vain ollut valmis paljastamaan koko elämääni ja varsinkin asiakkaitani ja yritystäni - joita suojelen erittäin hyvin - koko maailmalle.'

  Nicole Young
Nicole Young liittyy sarjaan – sen jälkeen, kun hän kieltäytyi näyttelemisestä ensimmäisellä kaudella ( Kuva: Netflix)

Hän lisäsi: 'Olen kasvanut henkilökohtaisesti ja ammatillisesti paljon. Loppujen lopuksi se on uskomaton tilaisuus ja nouseva hetki.'



Sillä välin 31-vuotias Bre saattaa olla jo tuttu Nick Cannonin lapsen äitinä – hänen pariskuntansa toivotti poikansa tervetulleeksi tämän vuoden heinäkuussa.

Julkilausuman julkaisi Netflix kuvaa Brea 'viihdeteollisuuden avaintoimijaksi'.

  Bre Tiesi
Bre Tiesi – jolla on yhteinen lapsi Nick Cannonin kanssa – liittyy myös esitykseen ( Kuva: Netflix)

Lausunnossa lisätään: 'Hänen terävä ymmärrys Los Angelesin eri osista - liiketoiminnasta brändäykseen, Hollywoodista koteihin - on antanut hänelle mahdollisuuden nousta tähteen.'

Uudet lisäykset tulevat viikkoja sen jälkeen, kun paljastettiin, että alkuperäiset Selling Sunset -tähdet Christine Quinn ja Maya Vander eivät palaa esitykseen.

Christine on kuulemma erotettu ohjelmasta, kun hän maksoi asiakkaalle työskentelystä hänen kanssaan eikä Oppenheim-työtoverille.

Vaikka Maya on tehnyt päätöksen kävellä pois esityksestä vietettyään aikaa Los Angelesin ja Miamissa sijaitsevan kotinsa välillä.

Kesäkuussa vahvistettiin, että Selling Sunset -ohjelmaa oli jatkettu ainakin kahdella lisäkaudella viidennen kauden menestyksen jälkeen – joka esitettiin aiemmin tänä vuonna.

  Christine Quinn
Christine Quinn on jättänyt yhtiön – ja esityksen ( Kuva: INSTAGRAM)
  Maya Vander
Myös Maya Vander on jättänyt sarjan ( Kuva: Instagram)

Deadline raportoi kesäkuussa: 'High-end-kiinteistösarjan Selling Sunset, joka seuraa Chrishell Stausen, Christine Quinnin ja Mary Fitzgeraldin ja heidän kollegansa The Oppenheim Groupista, tuotanto alkaa myöhemmin tänä kesänä.'

Samaan aikaan lisää kiinteistödraamaa myöhemmin tässä kuussa, kun spin-off-ohjelma Selling The OC esitetään Netflixissä 24. elokuuta.

Katso Myös: