Tekeekö kaali tissistäsi isommat - kosmetiikkakirurgi kumoaa rintojen myytit

Elämäntapa

Horoskooppi Huomenna

Internet on loistava resurssi käden ulottuvilla, mutta se on myös täynnä hämmentäviä ja hieman ristiriitaisia ​​neuvoja.



Tässä mielessä uusi tutkimus on tarkastellut asioita, joihin ihmiset ovat panneet Google heidän ruumiistaan ​​- erityisesti heidän rinnat.



Se havaitsi, että kuukausittain tehdään keskimäärin 5 400 hakua 'Kuinka saada isommat tissit' - ja monet naiset etsivät tapoja, joilla he voivat nopeasti ja luonnollisesti parantaa rintaansa.



Tutkimuksen tekijä MYA kosmeettinen kirurgia näkivät asiantuntijat kaivautuvat hieman syvemmälle katsoakseen joitain kotihoitokeinoja, joita ihmiset löysivät näillä hauilla – ja he ovat selvittäneet lopullisesti, onko näistä tee-se-itse-ratkaisuista mitään hyötyä.

Jotkut ajattelevat, että kaali voi auttaa rintoja kasvamaan (Kuva: Getty)

Suurentaako kaalin syöminen rintojani?

Tutkimuksessa löydettiin paljon verkkolähteistä väittäen, että lehtivihanneksen, kuten kaalin, pinaatin ja lehtikaalin, syöminen voi auttaa kasvattamaan rintojen kokoa, koska ne sisältävät 'lignaaneja, eräänlaista fytoestrogeenia, joka jäljittelee estrogeenia kehossa'.



Kuitenkin a kirurgi MYA on selittänyt, että näin ei yksinkertaisesti ole.

He sanoivat: 'Rintat ovat hyvin hormoneista ja painosta riippuvainen elin, mutta tapa, jolla ne reagoivat hormoneihin ja painoon, on melko arvaamaton. Vaikka kaalissa saattaa olla joitain kemikaaleja, jotka saattavat käyttäytyä estrogeenin tavoin, rintojen koon suureneminen säännöllisen kaalin syömisen jälkeen voi olla satunnaista, ja sitä olisi vaikea todistaa tieteellisesti. En todellakaan suosittelisi kaalia rintojen koon kasvattamiseen.



Toimiiko rintojen suurennushieronta?

Muut online-artikkeleita väitti, että rintojen hieronta voisi auttaa niitä kasvamaan vapauttamalla rintojen suurennushormonia nimeltä prolaktiini.

black friday uk 2018 -tarjoukset

Mutta jälleen kerran, asiantuntijat eivät ole samaa mieltä.

He selittivät: 'Ei ole olemassa mitään tieteellistä näyttöä, joka todistaisi tämän menetelmän olevan totta ja tehokas. Verkosta löytyy joitain itse ilmoittamia tapauksia, mutta sen tueksi ei ole konkreettista lääketieteellistä näyttöä. Ainoat lääketieteessä todistetut tapaukset ovat naisilla, joille tehtiin rintojen rekonstruktio ja joiden kudosten laajennus tehtiin ulkoisella pumpulla.

'Tämän tekemiseksi sinun on käytettävä tätä ulkoista pumppua 11-12 tuntia päivässä neljän - kuuden kuukauden ajan parantumisen saavuttamiseksi.'

Monet ihmiset haluavat nopeita ja luonnollisia tuloksia (arkistokuva) (Kuva: Getty Images/iStockphoto)

miten katsella ufc 249

Voiko soijamaidolla olla vaikutusta rintoihin?

Useissa videoissa kerrotaan, että soijan saannin lisääminen voi kasvattaa rinnat sen sisältämien 'isoflavonien ja genisteiinien' ansiosta.

MYA:n kirurgit jakoivat tuomionsa tästä: 'Tämä on paljon hölynpölyä, koska saavuttaaksesi merkityksellisen tason veressäsi, sinun on syötävä valtavia määriä soijaa. Koska tämä imeytyisi ruuansulatuskanavasta, se voi jopa vahingoittaa kehoasi, jos käytät sitä erittäin suuria määriä.

Entä sarviapilayrtti?

Sarviapila on yrtti, joka on kotoisin Välimeren alueelta, Etelä-Euroopasta ja Länsi-Aasiasta. Jotkut uskovat, että sillä on vahva yhteys rintojen kasvuun, koska se sisältää suuren määrän kasviestrogeenejä.

Mutta asiantuntijat sanovat, että ei yksinkertaisesti ole olemassa uskottavaa lääketieteellistä näyttöä siitä, että sarviapila voi suurentaa rintoja - eikä myöskään ole todisteita siitä, että se olisi hyvä imetykseen, kuten jotkut ovat myös väittäneet.

Vaseliini ei tee rintojasi isommiksi (arkistokuva) (Kuva: Getty Images/iStockphoto)

Suurenevatko tissit, jos laitat niihin vaseliinia?

YouTuberit ovat tehneet erilaisia ​​vlogeja, jotka neuvovat seuraajiaan hiero vaseliinia ja hammastahnaa rintaan lisäämään rintojensa kokoa, mutta taaskaan ei ole näyttöä siitä, että tämä vaikuttaisi rintojen kokoon.

Kirurgi lisäsi: 'Vaseliinia käytetään vain ihon kosteuttamiseen, ja hieronta millä tahansa kosteusvoiteella lisää alueen verenkiertoa. Vaikka vaseliini parantaisi ihon laatua, se ei kuitenkaan johtaisi minkään rintojen rauhas- ja rasvakudosten lisääntymiseen.

Tarkista aina lääkäriltä ennen kuin kokeilet jotain uutta (arkistokuva) (Kuva: Getty Images/iStockphoto)

pimeässä paikassa

Entä hypnoosi?

Niin epätavalliselta kuin se kuulostaakin, jotkut ovat tutkineet hypnoosia keinona kasvattaa rintakuvaansa.

Hypnotisoija Zack Polanski kertoi Aurinko vuonna 2013: 'Aivot ovat monimutkaisin tietokone, jonka tiedämme. Tiedostamattomuksemme tietää kuinka ohjata kehoamme paremmin kuin me itse. Pohjimmiltaan pyrin hyödyntämään tiedostamatonta prosessia muutosten tekemiseen kehossa. Emme tarkalleen tiedä, mikä on muuttumassa tajuttoman monimutkaisuuden vuoksi. Tiedämme, että mikä tahansa muuttuu, on ekologista, joten jos se muuttaa yhtä asiaa - kuten henkilön rintojen kokoa - se varmistaa, että koko järjestelmä muuttuu tukeakseen sitä.

Mitä asiantuntijat ovat tästä mieltä?

MYA-kirurgi sanoi: 'Miele yli kehon tai hypnoosia on käytetty useiden terveyssairauksien hoitoon, ja on ehdotettu, että sitä voidaan käyttää myös rintojen koon kasvattamiseen rohkaisemalla aivoja vapauttamaan kasvuhormoneja ja estrogeenia. Tiedemiehenä en kuitenkaan henkilökohtaisesti usko, että hypnoosi voi lisätä jonkun rintojen kokoa.

John Ryan, MYA Cosmetic Surgeryn puheenjohtaja, lisää: 'Tutkimuksemme osoittavat, että suuri joukko ihmisiä kääntyy säännöllisesti Internetin puoleen saadakseen terveysneuvoja. Markkinoilla on paljon helposti saatavilla olevia tuotteita, joita suositellaan saavuttamaan merkittäviä rintojen suurennuksen tuloksia 'luonnollisesti' - ja uskomme, että se voi olla hyvin hämmentävä kokemus niille, jotka etsivät aitoa neuvontaa ja tutkimusta. Siksi pyysimme asiantuntijoidemme apua valaisemaan joitain näistä yleisistä mielenkiintoisista etsinnöistä auttaaksemme erottamaan myytit tosiasioista.

'Koska siellä on valtava määrä ristiriitaisia ​​ja vääriä tietoja, suosittelemme aina kääntymään lääkärin puoleen, jos sinulla on kysyttävää tai kysyttävää, sillä turvallisuus on ykkösprioriteetti.'

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: